Spisek kampov v Istri, Kvarnerju in Dalmaciji odprtih v prvi polovici aprila

Datum objave
Kategorija
Statistika
5921 ogledov

Bližajo se velikonočni prazniki, ki v številnih evropskih državah pomenijo tudi 14 dnevne šolske počitnice. To se pozna tudi na Hrvaškem, kjer v zadnjih dneh beležijo porast gostov iz Nemčije, nekaj pa je tudi kampistov iz Slovenije.

Žal pa je Slovenija onemogočila izstop iz države oz. ga je v času od 29.3. do 12.4. dovolila le tistim osebam, ki so prebolele covid-19 in imajo potrdilo oz. so imajo potrdilo, da so že cepljene. Potrdila morajo imeti tudi otroci.

Hrvaška je 1. aprila omogočila vstop potnikom, ki imajo negativen hitri ali PCR test, potrdilo o prebolelosti covid-19, ki mora biti starejši od 11 dni in ne več kot 180 dni, ali pa potrdilo o cepljenju. Več informacij o prestopu  meje >>

Preverili smo, kateri kampi na Hrvaškem bodo odprti v času velikonočnih počitnic oz. v prvi polovici aprila. Pred kampiranjem brezplačno naročite oz. obnovite Avtokampi kamping kartico za sezono 2021 in izkoristite dodatne popuste.

Zanimiva informacija glede testiranja -  v kampu Polidor omogočajo hitro testiranje (cena 33 €), v kampu Porto Sole v Vrsarju pa za svoje goste nudijo hitro testiranje po ceno 14 € (rezultati v 1 uri) ali PCR testiranje po ceni 50 € (rezultati v 24 urah).​

Odprti kampi v Istri

Kamp Lighthouse, Savudrija – odprt od 19.3.

Manjši kamp pri svetilniku v Savudriji z lepo urejenimi parcelami in modernim sanitarnim objektom. Dokaj sončna lokacija z veliko možnosti sprehodov in izletov ob morju. 5% popust na kamping kartico ob min. 2 nočitvah

Kamp Aminess Sirena, Novigrad – odprt od 1. aprila

Lep kamp z veliko sence in tudi sončnim delom ter urejeno sprehajalno potjo do Novigrada. Posebna akcija na kamping kartico – 2 osebi za 20 €, možnost najema mobilnih hišic, ob rezervaciji na spletu nudijo dodatne popuste.

Kamp Polidor, Funtana – odprt celo leto

Najboljši majhen kamp na Hrvaškem, ki se lahko pohvali z urejenostjo, ponudbo in prijaznostjo osebja. Ob kampiranju so na voljo tudi mobilne hišice. Na kampiranje in najema mobilnih hišic spomladi nudijo 10% popust na kamping kartico.

Kamp Istra Premium Resort, Funtana – odprt celo leto

Gre za enega najboljših kampov na Hrvaškem, ki nudi veliko zabave za otroke (igrala, notranja igralnica, športni objekti, možnost kolesarjenja in teka po urejeni poti ob morju v samem kampu). Zelo dobra lokacija, tako da se lahko s kolesom odpravite do Vrsarja in Limskega kanala ali pa do Poreča brez da bi bili vozili po glavni cesti. Na voljo tudi bazen z ogrevano vodo, ki bo odprt že od 29. marca.

Na ceno kampiranja z Avtokampi kamping kartico dobite 7,5% popusta. Omogočajo tudi najem zelo modernih in prostornih mobilnih hišic. Cene na spletu so sedaj okoli 70 – 80 €. Za najem hišice za min. 14 dni pa nudijo posebno akcijo in dnevno ceno že 35 €.

Kamp Porto Sole, Vrsar – odprt celo leto

Lepo urejen kamp v bližni Vrsarja je znan po zimskem kampiranju. Veliko možnosti izletov po okolici, sprehod do Vrsarja ali Limskega kanala. Na voljo parcele ob morju in moderne mobilne hišice za 4 -6 oseb. Cena kampiranja za 2 osebi s kamping kartico samo 18 €, cene najema mobilnih hišic že od 70 € in za najem daljši od 8 noči nudijo dodaten popust.

Kamp Porton Biondi, Rovinj – odprto od 15.3.

Kamp v neposredni bližini starega dela Rovinja (10 min. peš) z urejenimi terasastimi parcelami. Popust na kamping kartico je 5%

Kamp Ulika, Rovinj - odprto od 26.3.

Odličen majhen kamp namenjen predvsem odraslim, ki si želijo uživanja v vrhunski gostinski ponudbi restavracije v kampu, se želijo sprehoditi ob morju ali po starem delu Rovinja. Cena pomaldanskega kampiranja za 2 osebi že od 17 €, najem mobilne hišice za 2 osebi od 59 €.

Kamp Arena Grand Kažela – Medulin – odprt celo leto

Prenovljen kamp na koncu Istre, kjer je na voljo tudi veliko sončnih parcel. Cena kampiranja z našo kartico že od 20 €. Omogočajo najem modernih mobilnih hišic – dodatni popusti na spletno rezervacijo- cene od 95 € na noč oz. za min. bivanje 21. dni tudi že od 35 €.

Kamp Arena Medulin – odprtje 1.4.

Velik kamp v samem Medulinu, ki ima tudi peščene plaže, znan pa je po polotoku na koncu kampa. Cena na kamping kartico za 2 osebi samo 18€. Na voljo najem mobilnih hišic za 4 – 6 oseb, preverite akcijske cene najema hišic že od 48 € na spletu.

Kamp Arena Stoja, Pula – odprtje 1.4.

Kamp Arena Stoja je edini kamp v Puli, tako da nudi kombinacijo kampiranja in mestnega vrveža. Cena pomladanskega kampiranja za 2 osebi samo 18 €, omogočajo tudi najem malce starejših mobilnih hišic, je pa zato cena bolj ugodna.

Kamp Arena Stupice, Premantura – odprtje 1.4.

Lep kamp, ki je najbližji rtu Kamenjak. Omogoča veliko sprehajalnih in kolesarskih poti ter raziskovanja celotnega Kamenjaka. Spomladi je tudi priljubljena lokacija za surfanje. Cena kampiranja spomladi s kamping kartico že od 16 € za 2 osebi, za cene najema mobilnih hišic pa so od 48 € - preverite spletno stran kampa.

Odprti kampi na Kvarnerju

Kamp Omišalj, otok Krk – odprt čez celo leto

Poleti kamp nudi malo sence, je pa to super za pomladansko kampiranje. Parcele in mobilne hišice so urejene ob zalivu, za otroke imajo urejena igrala, zanimiv mini golf in tudi mini ZOO (poniji, ovce, koze, kokoši…). Cena kampiranja za 2 osebi samo 20 €, najem mobilne hišice že od 45 € na noč.

Kamp Aminess Atea Resort, Njivice – odprt od 1.4.

Bivši kamp Njivice ima letos novo ime Aminess Atea. Lepo urejene parcele za kampiranje v senci ali na sončnem delu in prenovljeni sanitarni objekti. V bližini morja ali velikega otroškega igrišča omogočajo najem mobilnih hišic za 4 – 6 oseb, večina z dvema, nekatere pa imajo tudi tri spalnice.

Zanimiva lokacija za sprehode ob morju, izlete po otoku Krku in celotnem Kvarnerju. Cena kampiranje v predsezoni 20 € za 2 osebi s kamping kartico, najem mobilne hišice že od 40 €.

Kamp Ježevac Premium, Krk – odprt čez celo leto

Eden najboljših kampov na otoku Krk je letos prvič odprt čez celo leto. Odlična lokacija 5 minut od centra mesta Krk – na voljo sončne parcele ob morju in mobilne hišice postavljene v terasah nad plažo. Cena akcijskega kampiranj s kamping kartico 20 € za 2 osebi, cene najema mobilnih hišic od 48 €.

Kamp Bor, mesto Krk – odprt čez celo leto

Zanimivi kamp nad mestom Krk (10 minut peš to centra oz. do morja), ki omogoča kampiranje na urejenih parcelah in uporabo ogrevanih sanitarij. V okolici je veliko urejenih poti za gorsko kolesarjenje. Cena kampiranja 2 oseb s kamping kartico že od 18 €.

Kamp Mali, Baška- odprt od 1.4.

Majhen, a zato še bolj simpatičen kamp je edini, ki se tako zgodaj odpira v Baški. Lokacija je 150 m od morja iz nane 2 km dolge prodnate plaže. Cena kampiranje sedaj v predsezoni za 2 osebi že od 19 €.

Kamp Kovačine, Cres – odprt od 26.3.

Kamp Kovačine leži ob robu mesta Cres s katerim je povezan z obmorsko sprehajalno potjo. Desni del kampa je namenjen tudi FKK kampiranju. Na voljo kamping parcele pod borovci ali med oljkami ter mobilne hišice Na kampiranje 10% popust na ceno osebe z Avtokampi kartico.

Kamp Lopari in kamp Rapoča, Nerezine – odprta od 1.4.

Aprila se na Lošinju odpirata oba kampa v Nerezinah. Kamp Lopari ima več sončnih parcel, nove sanitarije in več igral in športnih igrišč. Kamp Rapoča je tik ob kraju Nerezine, tako da je več storitev npr. restavracija, trgovina ipd. Iz obeh kampov je odlično izhodišče za pohodniške izlete na Osorščico. Popust na kamping kartico je 10% na kampiranje. Cene najema mobilnih hišic Lopari že od 45 €, Rapoča že od 35 €.

Kamp Poljana, Mali Lošinj - odprt od 1.4.

Malce pred Malim Lošinjem leži kamp Poljana, ki ima posebno lego, saj ima parcele obrnjene na vzhodno in tudi na zahodno stran otoka. Senčne parcele, mobilne hišice in nekaj glamping šotorov imajo v kampu. Urejena pasja plaža in odlična marina, saj lokacija nudi številne lep ednevne izlete s čolnom. Cena kampiranja spomladi za 2 osebi od 24,70 €, na kamping kartico ob min. 3 nočitvah dobite 20% popust, cena najema mobilnih hišic od 50 € .

Kamp Čikat, Mali Lošinj – odprt čez celo leto

Kamp Čikat leži na zahodni strani Malega Lošinja. Kampistom je so na voljo ogrevane sanitarije in lepo urejene parcele z elektriko in vodo. Ob robu kampa so tudi mobilne hišice s prostornimi terasami. Redna cena kampiranja za 2 osebi od 25 €, posebni velikonočni paketi za najem mobilnih hišic.

Odprti kampi v Dalmaciji

Kamp Falkensteiner Premium Zadar – odprt čez celo leto

Pred dvema letoma povsem prenovljen kamp ob robu Zadra. Prostorne in peščene kamping parcele ter moderne mobilne hišice Adria. Zanimiva lokacija za obisk starega dela mesta, Paklenice in reke Zrmanje.

Cene kampiranja za 2 osebi od 32 €, cene najema mobilnih hišic v začetku aprila za 2 osebi od 50, za 4 osebe od 70 €

Kamp Kozarica, Pakoštane – odprt od 3.4.

Senčen kamp v Pakoštanih je pri Slovencih zelo priljubljen. V okolici je veliko kolesarskih poti, možnost izleta na zanimivo Vransko jezero ali v Biograd. Cena kampiranja s kartico za 18 €, cena najema mobilne hišice za 2 osebi od 31, za 4 osebe od 43 €.

Kamp Park Soline, Biograd – odprt od 1.4.

Zanimiv kamp na južni strani Biograda s katerim je povezan z obmorsko sprehajalno potjo. Urejene kamping parcele in lani prenovljene sanitarije – cena na kamping kartico samo 20 €. Najem mobilnih hišic za 4 – 6 oseb že za 56 € - plačate 3 nočitve, uživate 4.

Kamp Šimuni, otok Pag – odprt od 1.3.

Če iščete kamp z najlepšo plažo, potem kamp Šimuni zagotovo sodi na vaš spisek. Lepo urejen terasaste parcele in raznolike mobilne hišice. 18 € je cena pomladanskega kampiranja 2 oseb, cene najema mobilnih hišic že od 42 €

Kamp Adriatic, Primošten – odprto od 29.3.

Lepo urejen kamp v Dalmaciji, ki ob borovcih nudi tudi prekrasno morje in lepo plažo. Mirna lokacija, 3 km stran od Primoštena, do katerega vodi urejena pot ob morju. Cena kampiranja za 2 osebi s kartico je 18 €, najem mobilne hišice pri agenciji Gebetsroither že za 25 €.

Kamp Ugljan – odprto od 1.4.

Odklop od celine boste doživeli na Ugljanu. Moderno urejen lani odprt kamp samo nekaj metrov od peščenega zaliva. Ker kamp še nima veliko sence, je super za pomladansko kampiranje. Cena za 2 osebi na kamping kartico je 20 €, cena mobilnih hišic za 2 osebi od 46 €, za 4 osebe od 53 €.

Kamp Odmoree, Rtina – odprto celo leto

Odlične mini kamp Odmoree leži med Pagom in Zadrom. Lepo urejene kamping parcele in tri mobilne hišice, vse s pogledom na morje in krasne sončne zahode. Cena kampiranja že od 20 € za dve osebi, cena najema mobilne hišice od 46 €

Kamp Galeb, Omiš – odprt čez celo leto

Kamp Galeb leži ob robu kraja Omiš, ki nudi prekrasno kuliso morja in gora v ozadju. Peščena plaža v kampu, do mesta 10 minut hoje in številne možnosti izletov od Splita do Makarske. Cena kampiranja 2 oseb že od 18 €, cena najema mobilne hišice od 49 €.

Kamp Stobreč, Split – odprt čez celo leto

Bi si radi ogledali dalmatinsko prestolnico, ob tem pa še malo uživali ob morju? Kamp Stobreč bo prava lokacija, ki je zelena oaza Splita. Lepo urejene parcele, mobilne hišice, prenovljena restavracija in peščena plaža. Do mesta pa se lahko odpeljete s kolesom ali mestnim avtobusom. Cena kampiranja za 2 osebi že od 18 €, najem mobilne hišice pa od 34 €.

Boutique Camping Bunja, Supetar, Brač – odprt od 1.4.

Lani odprt odličen manjši kamp na Braču, ki navduši z urejenostjo in lepo prodnato plažo. Cena kampiranja ob začetku szeone za 2 osebi od 20 €, cena najema mobilne hišice od 65 € - 5% popust na kamping kartico.

Kamp Lavanda, Orebić, Pelješac- odprto od 1.4.

Malo pred Orebićem je v terasah urejen kamp Lavanda. Odlična izbira zaradi sončne lege, mirne lokacije in privatne plaže. Zelo dobrodošli so tudi kužki, ki imajo svojo plažo. Cena kampiranja 2 oseb od 18 €, cena najema mobilne hišice od 60 €

Kamp Lupis, Lovište, Pelješac - odprt čez celo leto

Odličen majhen kamp na koncu polotoka, kjer uživate v sončni pomladi in kampiranju med oljkami. Cena na kamping kartico za 2 osebi že od 18 €.

Datum objave
Kategorija
Statistika
5921 ogledov