Vremenska napoved za kampiste

Datum objave
Kategorija
Statistika
102090 ogledov

V zadnjih dneh smo imeli kar nekaj močnejših neviht v krajih ob morju, ki so povzročile tudi nekaj škode npr. v kampih v Umagu, Savudriji in Ankaranu. V sredo je predvsem na Kvarnerju in v severni Dalmaciji zapihala še močnejša burja.

Vremenska napoved 6.8. - 12.8.​

Vremenska napoved za Slovenijo

V četrtek dopoldne bo na vzhodu in osrednjem delu še nekaj dežja, čez dan pa se bo pričelo jasniti. Popoldne so možne krajevne plohe. Na Primorskem bo pihala šibka burja.

​Od petka do nedelje bo sončno vreme s temperaturami okoli 30 °C. V petek bo na Primorskem še pihala šibka burja.

Tudi v ponedeljek in torek kaže na sončno vreme, bo pa popoldne večja verjetnost krajevnih neviht.

Preverite popuste, ki ti jih nudi brezplačna Avtokampi kamping kartica>>

Vreme na Hrvaškem

V četrtek bo ob Jadranu še delno oblačno vreme in ponekod so še možne manjše krajevne padavine. Na Kvarnerju in v severni Dalmaciji bo predvsem dopoldne še pihala zmerna do močna burja. Najmočnejši sunki bodo zopet pod Velebitom, zato je oviran promet za prikolice in avtodome po jadranski magistrali - aktualne informacije o stanju na hrvaških cestah. V popoldanskih in večernih urah bo burja na severnem Jadranu nekoliko oslabela, se bo pa okrepil veter v srednji Dalmaciji. Najvišje dnevne temperature bodo med 26 in 29 °C.

V petek se bo povsod razjasnilo, vendar pa bo še vedno pihala zmerna burja. Najvišje dnevne temperature bodo od 28 do 31 °C.

Kot kaže se bo burja dokončno umirila šele v soboto, bo pa vikend un začetek naslednjega tedna sončen in zelo topel s temperaturami ob morju od 30 do 32 °C.

Temperature morja, jezer in rek​

Morje ima v ob slovenski obali 22 °C, ob hrvaški obali pa od 23 do 25 °C.

Temperatura Blejskega jezera je 22 °C, Bohinjsko jezero ima 20°C, Kolpa pa ima v srednjem delu 19 °C, pri Metliki pa 21 °C, reka Nadiža pa 18 °C.

Spletne povezave do vremenskih napovedi:

Datum objave
Kategorija
Statistika
102090 ogledov