Kakšno bo vreme v času jesenskih počitnic?

Datum objave
Kategorija
Statistika
113490 ogledov

Nekoliko drugačne jesenske počitnice se pričenjajo, ki jih bomo preživeli znotraj naših regij. Preverili smo, kakšno vreme nas čaka, da boste vedeli, kdaj planirati kakšen izlet v naravo.

Vremenska napoved 23.10. - 1.11.​

Vremenska napoved za Slovenijo

Petek bo na zahodu Slovenije že pretežno oblačno, na vzhodu pa večinoma še sončno vreme. Popoldne lahko na zahodu ponekod tudi rahlo dežuje. Temperature bodo od 14 do 20 °C.

Sobota bo na zahodu v osrednjem delu deževna, ob morju, kjer bo zapihal močnejši jugo, so možne tudi nevihte. Najvišje dnevne temperature bodo od 13 do 18 °C.

V nedeljo bo dež že zjutraj ponehal in čez dan se bo razjasnilo. Nekaj več oblakov bo na zahodu, vendar kot kaže bo brez dežja. Dnevne temperature bodo od 14 do 20 °C.

V ponedeljek bo dopoldne sončno vreme, čez dan se bo od zahoda pooblačilo in proti večeru so na zahodu možne prve padavine, ki se bodo v noči na torek razširile proti vzhodu.

V torek bo dopoldne še oblačno s padavinami, ki jih bo več na vzhodu. Nekoliko hladneje bo, tako da bo v osrednji Sloveniji le okoli 9 do 12 °C.

Za sredo vremenska napoved kaže na lepše in zopet nekoliko bolj toplo vreme.

Od četrtka do nedelje lahko pričakujemo lepše vreme z več sonca in brez padavin. Čez dan bodo temperature od 14 do 18 °C, ob morju tudi do 20 °C.

Vreme na Hrvaškem

Ob hrvaški obali bo petek v Istri in Kvarnerju delno oblačen, več sonca bo v Dalmaciji. Zvečer bodo prve padavine zajele severni Jadran. Temperature bodo od 17 do 19 °C.

Sobota bo oblačna in deževna. Več padavin bo v Istri, Kvarnerju in severni Dalmaciji. Pihal bo močnejši južni veter, dnevne temperature pa bodo podobne kot v petek.​

V nedeljo bo hitro razjasnilo, tako da bo dan sončen, dnevne temperature pa bodo od 18 do 20 °C.

Večji del ponedeljka bo ob morju lepo vreme, proti večeru pa se bo na zahodu pooblačilo in zvečer so v Istri in Kvarnerju že možne prve padavine. Pihal bo močan južni veter.

Torek bo oblačen in deževen, pihal bo močan južni veter, temperature od 17 do 19 °C.

Od srede naprej se bo vreme lepše, veter se bo umiril in vse do nedelje kaže na lepo, sončno vreme s temperaturami ob morju od 18 do 20 °C.

Temperature morja

Morje ima v ob slovenski obali 19 °C, ob hrvaški obali pa od 17 - 20 °C . ​

Spletne povezave do vremenskih napovedi:

Datum objave
Kategorija
Statistika
113490 ogledov