Vremenska napoved za kampiste

Datum objave
Kategorija
Statistika
190104 ogledov

Vreme bo v naslednjih 10 dneh kot naročeno za kampiranje – sončno in zelo toplo, verjetnost popoldanskih in večernih neviht pa bo majhna. Od nedelje naprej bo zelo vroče, ko bodo dnevne temperature ponekod tudi do 35 °C.

Vremenska napoved Slovenija - 23. junija do 1. julija​

Četrtek bo sprva sončen, popoldan bo nekaj več oblakov, tako da so predvsem v severni Sloveniji možne padavine in tudi nevihte, ki se bodo nadaljevale v noč. Ponoči je možna kakšna nevihta tudi ob morju. Dnevne temperature bodo od 26 do 31 °C.

Petek bo dopoldne nekoliko oblačen, čez dan pa se bo povsod razjasnilo. Proti večeru so možne posamezne nevihte na severozahodu Slovenije. Najvišje dnevne temperature bodo od 26 do 32 °C.

Vikend bo sončen z majhno verjetnostjo neviht. V soboto bodo najvišje temperature še nekje do 32 °C, v nedeljo pa bo še bolj vroče, saj bodo temperature predvsem v severovzhodni Sloveniji dosegle 35 °C.

Sočno in vroče vreme se bo nadaljevalo tudi v ponedeljek in torek. V torek proti večeru bodo ponovno možne nevihte.

Od srede naprej kaže na lepo vreme z majhno verjetnostjo za nevihte in dnevnimi temperaturami med 28 in 32 °C.

Butan Plin - kamp oprema

Vremenska napoved Hrvaška​

Na Hrvaškem bo v naslednjih dneh sončno vreme, možnost popoldanskih in večernih neviht pa bo predvsem v notranjosti države.

Četrtek bo ob hrvaški obali sončen, pihal bo zahodni veter, najvišje dnevne temperature pa bodo med 30 do 33 °C. Popoldan in zvečer bodo nevihte predvsem na severu Hrvaške, ponoči možna je tudi kakšna nevihta v Istri in na severnem Kvarnerju.

Petek bo sončen in vroč, čez dan se bo tudi ob morju pojavilo nekaj več oblačnosti, vendar bo brez padavin. Pihal bo jugozahodni veter. Jutranje temperature bodo v krajih ob morju med 21 in 24, čez dan pa med 30 in 33 °C.

Od sobote naprej se bo ob jadranski obali nadaljevalo lepo vreme z visokimi temperaturami, ki tudi ponoči ne bodo padle pod 20 °C, čez dan pa bo od 30 do 34 °C.

Temperatura jezer, rek in morja

Ob slovenski obali ima morje 25 - 26 °C, ob hrvaški obali pa so temperature morja od 24 do 26 °C.

Temperatura Blejskega jezera je 23 °C, Bohinjsko jezero ima 21-22 °C, reka Kolpa v srednjem toku 22, pri Metliki pa 23 °C, reka Nadiža pa ima 20 °C.

Spletne povezave do vremenskih napovedi:

Datum objave
Kategorija
Statistika
190104 ogledov