NAGRADNA IGRA - kampi Aminess podarjajo družinske počitnice

Datum objave
Kategorija
Statistika
7879 ogledov

Na Hrvaškem se je kamping sezona že pričela. Kampa Aminess Sirena in Aminess Atea Resort sta odprta že od 1. aprila, nekaj dni pred prvomajskimi počitnicami pa se odpre še kamp Aminess Maravea Resort.

NAGRADNA IGRA - Odgovorite na spodnje nagradno vprašanje in sodelujte v žrebanju za dve lepi nagradi > najem mobilne hišice za 4 osebe in družinsko kampiranje!

Družinsko kampiranje ob morju

Aminess kampi so kategorizirani s 4 zvezdicami in navdušijo s ponudbo za družine, saj vključujejo veliko otroških igral, ob urejenih plažah so na voljo tudi bazeni ter v poletnih mesecih dodatna otroška animacija. V kampih so dobrodošli psi, saj imajo urejene pasje plaže, dovoljeni pa so tudi v mobilnih hišicah.

V kampih so že pripravili posebne standarde čiščenja skupnih prostorov, sanitarij in mobilnih hišic. Pripravili so tudi možnost online prijave in aplikacijo za naročilo hrane na parcelo ali v mobilno hišico, zato so vse tri lokacije prejele državno oznako Safe stay in Croatia.

Aminess Sirena, Novigrad – odprt 1.4. do 1.11.

Lepo urejen kamp, ki ima urejenih nekaj več kot 500 parcel ter omogoča najem 70 mobilnih hišic. Polovica parcel (elektrika) ima odlično senco borovcev, druga polovica parcel (elektrika, voda, odtok) pa je na sončnem delu ob urejeni prodnati plaži.

V levem delu kampa je postavljeno naselje mobilnih hišic za 4 – 6 oseb in ob določenih hišicah so tudi bazeni z deloma ogrevano vodo (24 °C). Vse hišice imajo dve spalnici, lastno kopalnico in popolnoma opremljeno kuhinjo ter dnevni prostor. V določenih hišicah do dovoljeni tudi psi.

Lokacija kampa Aminess Sirena je zanimiva zaradi bližine Novigrada, do katerega je po obmorski poti 15 minut hoje. Okolica nudi veliko urejenih kolesarskih poti primernih tudi za družinsko kolesarjenje, 4 km od kampa je tudi velik bazenski kompleks s tobogani - Aquapark Istralandia.

Kamp Aminess Atea Resort, Njivice – odprt 1.4. do 1.11.

V Njivicah na otoku Krku imamo odličen kamp, ki ima novo ime – Aminess Atea Resort. V zadnjih letih popolnoma prenovljen kamp gostom nudi nekaj več kot 400 urejenih parcel (elektrika, voda, odtok) in tri prenovljene sanitarne objekte.

Počitnice lahko preživite tudi v mobilni hišici in na voljo imajo več različnih tipov hišic. V prvi vrsti ob morju so najbolj prestižne mobilne hišice s privatnim bazenom in ogrevano vodo. Na voljo so tudi večje mobilne hišice s tremi spalnicami, v gornjem delu pa je nekaj hišic postavljenih ob velikem otroškem igrišču s plezali in manjšem bazenu s toboganom.

V kampu so dobrodošli psi, ki so dovoljeni v določenih mobilnih hišicah, imajo urejen tuš za pse in eno najlepših pasjih plaž na Krku.

Kamp Aminess Maravea Resort, Novigrad - odprt 23.4. do 30.9.

Kamp leži nekaj kilometrov pred Novigradom in sodi med najboljše kampe za družinske počitnice. V zadnjih letih je bil deležen največje prenove, tako da je sedaj 800 urejenih kamping parcel in dodatno še 200 mobilnih hišic za 4 – 6 oseb.

V kampu so zgradili večji bazenski kompleks z otroškimi igrali, dodali bazen ob morju in še dodatne bazene v sklopu mobilnih hišic. Kamp ima popolnoma prenovljeno plažo z restavracijo in beach barom, novo restavracijo v osrednjem delu kampa, prenovljeno recepcijo ter nov športni center.

Otroci se radi zabavajo v Mirami otroškem klubu, kjer je animacija prilagojena starosti otrok.

Avtokampi kamping kartica

V vseh treh Aminess kampih je kampiranje z Avtokampi kartico cenejše. Tako lahko v terminih nizke sezone 2 osebi kampirata že za 20 € pri čemer cena vključuje osnovno parcelo z elektriko in psa.

Če bi želeli kampirati bliže morja, je popust 10% na ceno osebe oz. v juliju ali avgustu 5% popust na ceno osebe ne glede na tip parcele.

Več o Aminess kampih in akcijskih ponudbah najema mobilnih hišic z do 25% popustom > www.aminess-campsites.com

NAGRADNA IGRA - Aminess kampi vabijo na družinske počitnice

Odgovorite na nagradno vprašanje do 8. aprila 2021 in sodelujte v nagradnem žrebanju.

  1. Nagrada: 1. vikend najem mobilne hišice za 4 osebe v kampu Aminess (termini do 30.6. oz. od 14.9.)

  2. Nagrada: 2. vikend kampiranje za 2+2 osebi v kampu Aminess (termini do 30.6. in od 9.9.)

V katerih dveh krajih so urejeni kampi Aminess?

Izpolnite obrazec

Polja označena z rdečo zvezdico (*) so obvezna!

Uporabnik

Kraj bivanja

Kontaktni podatki

Kako največkrat kampirate?

Datum objave
Kategorija
Statistika
7879 ogledov