Krompirjeve počitnice v kampih na Hrvaškem

Datum objave
Kategorija
Statistika
13229 ogledov

Kamping sezona seveda še ni zaključena, saj bo na Hrvaškem nekaj kampov odprtih tudi za krompirjeve počitnice, nekateri pa bodo omogočali tudi zimsko kampiranje. Pripravili smo spisek kampov ob Jadranu in tudi v notranjosti Hrvaške, ki omogočajo jesensko in zimsko kampiranje ter dodali osnovne cene kampiranja za 2 osebi in za najem mobilnih hišic.

Izkoristite akcijske ponudbe kampiranja, ki vam jih nudi Avtokampi kamping kartica. V številnih kampih lahko sedaj 2 osebi kampirata že za 18 - 20 €, v ceni pa je vključena tudi parcela z elektriko. Dodatne osebe doplačajo po ceniku kampa.

Oktobra in novembra so zelo ugodne tudi cene najema mobilnih hišic, ki se gibljejo nekje od 40 do 60 €.

Istra - jesensko kampiranje

Kamp Lighthouse, Savudrija

Kamp je predvidoma odprt do 30. novembra, cena kampiranja za 2 osebi od 22, do 28 € -5% popust na kamping kartico za min. 2 nočitvi

Kamp San Servolo, Buje

Vrhunski wellness kamp San Servolo bo odprt čez celo leto in omogočal kopanje v zunanjem bazenu tudi pozimi. Gostom je že v ceni bivanja na voljo uporaba wellnessa s savnami.

Cena kampiranja za 2 osebi od 62 € naprej, na parceli s privatnim jacuzzijem pa 96 €.

Najem mobilne hišice za 2+2 osebi stane 165 / 198, hišice za 4+1 osebo pa 286 / 330 €. Višja cena velja za hišice z jacuzzijem. V jesenskih in zimskih terminih velja akcija na najem mobilnih hišic > bivate v hišic 3 noči, plačate samo 2 (ne velja v času praznikov).

Kamp Aminess Sirena, Novigrad

Kamp Aminess Sirena je odprt do 3. novembra, cena kampiranja za 2 osebi s kamping kartico od 20 €. Odlična lokacija za kolesarjenje in sprehod po Novigradu.

Cena najema mobilne hišice za 4+2 osebi za krompirjeve počitnice od 38 € za klasične hišice (24m2), od 39 € za malo večje hišice 32 m2, od 90 – 98 € za mobilne hišice Bella Vista v prvi vrsti s pogledom na morje.

Ob doplačilu omogočajo tudi uporabo notranjega bazena in wellnessa v sklopu hotela ob kampu.

Kamp Polidor, Funtana

Simpatičen družinski kamp, ki se je letos razširil in ima nove sončne parcele ter mobilne hišice z ogrevanimi bazeni ter jacuzziji.

Cena zimskega kampiranja za 2 osebi velja že tudi v oktobru in je samo 16 €, cena najema mobilnih hišic pa že od 48 €, za hišice z bazenom pa od 83 €. Omogočajo tudi zimski pavšal na parceli ali v mobilni hišici.

Kamp Istra Premium, Funtana

Kamp je odprt čez celo leto in udi obilico dodatne animacije ter aktivnosti tudi izven glavne sezone. Predvidoma do začetka novembra bo možno kopanje v zunanjem bazenu z ogrevano vodo.

Cena kampiranja z Avtokampi kartico od 8.10. do 7.11. je 32 € za 2 osebi in psa na parceli Marina Comfort oz. po tem datumu bo enaka cena 32 € na še boljših parcelah Bella Vista Comfort Mare. Otroci mlajši od 12 let kampirajo brezplačno.

Cena najema mobilnih hišic za krompirjeve počitnice – za 2 osebi od 49 €, za 4 – 6 oseb pa že od 55 do 65 €, mobilne hišice s tremi spalnicami že od 68 €. Dodatne akcije za dolgi najem mobilnih hišic za 14 oz. 30 dni.

Kamp Porto Sole, Vrsar

Kamp Porto Sole je bil eden prvih na Hrvaškem, ki je bil odprt čez celo leto. Letos ima tudi nove sanitarije pri parcelah ob morju, med krompirjevimi počitnicami pa pripravijo tudi nekaj družinske animacije.

Cena kampiranja za 2 osebi na kamping kartico do 31.10. je 18 €, od 1.11. pa kamp že nudi zimsko ceno kampiranja od 16,50 €. Cena najema mobilnih hišic v času krompirjevih počitnic za 4+2 osebi od 50 € na dan.

Kamp Porton Biondi, Rovinj

Edini kamp, ki bo konec oktobra odprt v Rovinju je kamp Porton Biondi (predvidoma do 31.10.) cena kampiranja za 2 osebi je od 20 do 30  €, odvisno od lokacije parcele, cena najema mobilne hišice za 4 - 5 oseb pa je 80 €.

Kamp Papafigo, Vodnjan

Letos odprt moderen kamp Papafigo leži ob robu Vodnjana. Gostom ob doplačilu omogočajo tudi uporabo wellnessa s savnami.

Pripravili so posebno ponudbo kampiranja – že od 20 € za 2 osebi na parceli z elektriko ter 40% popust na najem mobilnih hišic do 31.10., tako da je cena že od 60 €. Dodatna akcija na jedi v restavraciji do 31.10. > tri-hodni meni že od 26 €.

Od 1.11. naprej bo akcijska ponudba najema mobilnih hišic brez zajtrka po ceni 50 € - velja v primeru min. 3 nočitev.

Kamp Centinera resort, Banjole

Manjši kamp urejen ob hotelskem delu omogoča kampiranje čez celo leto. Letos so uredili tudi ogrevane sanitarije. Cena za 2 osebi +  2 otroka je od 20 €.

Omogočajo tudi najem mobilnih hišic za 4+2 osebi - cena jesenskega in zimskega najema hišice je 69 €.

Kamp Arena Kažela, Medulin

Kamp Arena Kažela bo tudi letos odprt čez celo leto, cena kampiranja za 2 osebi pa od 23 – 25 €, za daljše bivanje od 7 noči dodaten 10% popust.

Cena najema mobilnih hišic za 4 – 5 oseb za krompirjeve počitnice je od 57 do 90 €, odvisno od lokacije in tipa hišice. Dodaten 30% popust v primeru najema mobilne hišice za min. 14 dni

Kamp Vita Mia, Pazin

Kamp Vita Mia je manjši kamp v bližini Pazina, ki je odprt do konca oktobra. Dobra lokacija za aktivne počitnice – pohodništvo, kolesarjenje, jahanje, adrenalinski park… Kampiranje za 2 osebi stane že od 19 €, cena najema mobilne hišice za 2+2 osebi 35 €, za 4 – 6 oseb pa 40 €.

Kampi na Kvarnerju - ponudba jesenskega kampiranja in najema mobilnih hišic

Kamp Omišalj – otok Krk

Prvi kamp na otoku Krk, ki je moderno urejen in nudi veliko sončnih parcel. Cena kampiranja z Avtokampi kartico za 2 osebi že od 20 €. Doplačilo za prvo vrsto je od 4 – 6,70 €. Dodatno velja akcija bivate 7, plačate samo 6 nočitev.

Najem mobilne hišice Omišalj za 4+2 osebi konec oktobra stane od 43 do 55 € (min. 3 nočitve), za hišice ob morju pa 75 €.

Kamp Aminess Atea, Njivice – otok Krk

Kamp je odprt do 31. oktobra in nudi urejene parcele ter mobilne hišice. Cena kampiranja za 2 osebi z avtokampi kartico je od 20 €.

Cena najema mobilnih hišic za krompirjeve počitnice - hišica za 2 osebi od 38 €, mobilna hišica za 4 – 6 oseb od 38 do 67 € (odvisno od lokacije in modela hišice), mobilna hišica s tremi spalnicami za 6 – 8 oseb stane 58 €, hišica s privatnim bazenom v prvi vrsti ob morju pa 88 €.

Kamp Ježevac, Krk

Kamp Ježevac bo tudi letos odprt čez celo leto – predvidoma do začetka novembra bo še odprt manjši bazen z ogrevano vodo.

Cena kampiranja za 2 osebi in psa na parceli z elektriko že od 20 € (akcija na kamping kartico).

Najem mobilne hišice za konec oktobra stane za 2 osebi od 44 €, za 4 – 6 oseb od 43 do 55 €, mobilna hišica s tremi spalnicami za 6 – 8 oseb pa od 58 €. Posebne cene za 14 ali 30 dnevni najem mobilne hišice.

Kamp Mali, Baška – otok Krk

V Baški bo predvidoma do konca novembra odprt še kamp Mali. Gre za lepo urejen kamp z okoli 30 urejenimi parcelami. Lokacija je 100 m od osrednje plaže. Super za pohodništvo in kolesarjenje po okolici Baške.

Cena kampiranja za 2 osebi že od 20 €.

Kamp Poljana, Mali Lošinj - otok Lošinj

Zanimiv kamp malce pred centrom Malega Lošinja je odprt do 2. novembra. Cena kampiranja za 2 osebi je že od 18 - 25 € na noč, za parcele tik ob morju tudi do 45 € -  če ostanete vsaj 3 noči, vam na kamping kartico nudijo 20% popust.

Na voljo je tudi več različnih tipov mobilnih hišic za 4 - 6 oseb, cene najema v oktobru so že od 40 €.

https://www.avtokampi.si/kampi/kamp-poljana

Kamp Čikat, Mali Lošinj - otok Lošinj

Odličen celo leto odprt kamp Čikat bo tudi letos nudil posebno ceno zimskega kampiranja, ki bo veljala od 21. oktobra do 9. aprila 2022. 2 osebi bosta na parceli kampirali že za 15 €, za psa pa je doplačilo 2 €. Gostom nudi ogrevane sanitarije, bližino mesta ter številne sprehajalne poti ob morju.

Cena najema mobilnih hišic v terminu krompirjevih počitnic je 65 € za hišice za 4 – 6 oseb (33m2), mobilne hišice za 4 – 5 oseb (40m2), ki so postavljene tik nad osrednjo plažo, pa stanejo 105 €.

Kamp Selce, Crikvenica

Kamp bo letos prvič odprt do 7. novembra in omogočajo kampiranje ter tudi najem mobilnih hišic.

Cena kampiranja za 2 osebi je od 31 do 38 € (odvisno od lokacije parcele), cena najema mobilne hišice za 4+1 osebo pa od 55 €, za hišico z jacuzzijem pa od 64 €.

Kampi Dalmacija - odprti kampi za jesensko kampiranje

Kamp Šimuni - otok Pag

Letos bo kamp Šimuni odprt do 15. novembra in v tem času nudijo kampiranje za 2 osebi že od 14 - 18 € na noč (odvisno od lokacije parcele.

Cene najema mobilnih hišic so za 2 osebi z zajtrkom od 36 €, za 4 osebe od 63 € in za 6 oseb od 79 €.

Kamp Odmoree, Rtina – Zadar

Manjši kamp, ki je odlično opremljen s pogledom na morje in prodnato plažo pod kampom. Na voljo je 11 parcel in 3 mobilne hišice – cena kampiranja s kamping kartico za 2 osebi od 20 €, cena jesenskega najema mobilne hišice od 46 – 53 €.

Kamp Šibuljina, Paklenica

Kamp Šibuljina ostaja odprt do 1. novembra, leži pa nekaj kilometrov pred Paklenico. cena kampiranja na avtokampi kartico je od 18 do 20 € (višja cena za prvo vrsto) in vključuje 2 osebi.

Cena najema mobilne hišice za 4 osebe je 50 €.

Kamp Falkensteiner Zadar

Pred nekaj leti prenovljen kamp nudi peščene parcele in ogrevane sanitarije. Lokacija odlična za ogled starega dela Zadra.

Cena kampiranja na kamping kartico je do 26.12. samo 20 €, cena najema mobilne hišice za krompirjeve počitnice za 2 osebi od 47 do 59 €, za 4 osebe od 63 - 79€, za 6 oseb od 71 - 89 €. Višje cene mobilnih hišic veljajo za vikende.

Kamp Kozarica, Pakoštane

Kamp bo odprt do 31. oktobra in akcijska cena na kamping kartico je 18 € za 2 osebi in parcelo z elektriko.

Najem mobilne hišice za 2 osebi v oktobru stane od 31 – 37 €, za 4+1 osebo pa od 43 – 69 € oz. v prvi vrsti ob morju 79 € (odvisno od tipa hišice).

Kamp Olivia Green - Tisno

Prenovljen kamp bo letos odprt do konca oktobra. Lep pogled na morje in otok Murter, ki je pred kampom. Zelo mirna lokacija.

Cena kampiranja s kamping kartico je 20 € - v ceni 2 osebi in parcela z elektriko. Cene mobilnih hišic so odvisne od tipa in tega ali so ob bazenu ali ne. Za 2 osebi stane hišica od 95 do 140 €, za 4 osebe pa od 100 do 175 €, za 5 oseb pa od 210 do 280 € - dodatno 15% popust na kamping kartico.

Kamp Solaris Resort - Šibenik

V kampu Solaris resort so se odločili, da bo kamp prvič odprt tudi v zimskem času. Lokacija je zanimiva za ogled starega dela Šibenika in slapov reke Krke.

V kampu imajo veliko sončnih parcel ob morju, cena kampiranja za 2 osebi pa je 26 € oz. 31 € za parcele tik ob morju

Najem mobilne hišice Solaris za 4 osebe stane že od 45 €, za 6 oseb s tremi spalnicami 55 €, hišice za 4 osebe ob morju pa 67 €, cena najema Luxury mobilnih hišic pa je od 75 do 85 €

Kamp Adriatic, Primošten

Malo pred Primoštenom je do konca oktobra odprt še kamp Adriatic. Cena kampiranja za 2 osebi na kamping kartico je 18€

Kamp Belvedere, Seget Vranjica – Trogir

Kamp Belvedere bo letos prvič odprt čez celo leto. V terasah urejen kamp s pogledom na Čiovo in Šolto.

Cena kampiranja s kamping kartico do 31.10. je 20 € za 2 osebi, zimska cena od 1.11. naprej pa bo po rednem ceniku za 2 osebi od 26 – 31 €. Cena najema mobilnih hišic je od 55 do 75 € - odvisno od tipa hišice.

Kamp Rožac, Čiovo – Trogir

Majhen, vendar odličen kamp Rožac bo letos odprt do 7. novembra. Dobro izhodišče za ogled Trogira in izlete po otoku Čiovo.

Na kamping kartico nudijo ceno za 2 osebi 18 €, za mobilne hišice za 4+1 osebo pa je cena 42 €, dodatno pa v oktobru nudijo akcijo bivate 7, plačate 6 nočitev

Kamp Stobreč, Split

Če želite kampirati v bližini večjega mesta, potem bo kamp Stobreč prava lokacija. Zelena oaza v Splitu je priljubljena lokacija kampistov na poti proti južni Dalmaciji.

Cena kampiranja za 2 osebi s kamping kartico je 18 € - če boste v kampu ostali vsaj 3 noči, je cena 13 € na noč. Mobilna hišica za 2 osebi stane 34 €, za 4 - 6 oseb pa od 39 do 76 € (odvisno od lokacije in tipa hišice).

Kamp Bunja, Supetar - otok Brač

Lani odprt nov kamp bo letos odprt do 30. oktobra. Akcijska ponudba za goste s kamping kartico - 20% popust na redne cene kampiranja, tako da je cena za 2 osebi že od 18€. Akcijska cena najema mobilnih hišic za 4 osebe že od 62 €.

Kamp Galeb, Omiš

Lepo urejen kamp Galeb leži ob robu mesta Omiš bo odprt čez celo leto. Cena za 2 osebi s kamping kartico že od 18 €.

Mobilne hišice v kampu Galeb – izbirate lahko med različnimi tipi mobilnih hišic. V prvih dveh vrstah ob morju so hišice za 6+2 osebi s tremi spalnicami in opremljene z jacuzzijem – cena za krompirjeve počitnice od 94 – 103 €. Mobilne hišice za 5+1 osebo v bližini morja stanejo 80 €, hišice za 6+2 osebi v osrednjem delu kampa stanejo od 48 - 65 €, za 4+2 osebi pa 40 €.

Kamp Riviera - Makarska

Edini kamp v neposredni bližini Makarske je odprt čez celo leto. urejene parcele v borovem gozdiču, direktno na začetku promenade, ki pelje v Makarsko.

Cene kampiranja za 2 osebi na parceli z elektriko 22 €.

Kamp Viter - Zaostrog

Tk ob prekrasni prodnati plaži leži kamp Viter, ki bo odprt do 31. oktobra. cena kmapiranja s kamping kartico je že od 18 € za 2 osebi in parcelo z elektriko.

Kamp Lavanda, Orebić - Pelješec

Odličen in moderno urejen kamp nudi sončne terasaste parcele. Letos bo kamp prvič odprt čez celo zimo. Cena kampiranja z Avtokampi kartico že od 18 € na noč za 2 osebi na parcelah Standard, Comfort ali Premium. Omogočajo tudi zimski pavšal od 15.11. - 1.1. za 750 €.

Cena najema mobilne hišice (40m2) za 4 osebe je 62 €, za mobilne hišice z jacuzzijem pa 87 - 90 €. Mesečni najem mobilne hišice že od 600 €.

Kamp Nevio, Orebić - Pelješec

Največjih kamp na Pelješcu, ki je zelo lepo urejen in ima prekrasno prodnato plažo zaščiteno od vetra. Kamp Nevio bo letos odprt do 15. novembra. Cena kampiranja za 2 osebi je od 22 €, cena najema mobilne hišice pa od 40 - 78 € (odvisno od lokacije in tipa hišice).

Kamp Palme, Kućište – Pelješec

Kampirajte pod palmami in na parcelah v neposredni bližini lepe plaže. Kamp Palme je odprt čez celo leto in nudi posebno ceno na kartico – 18 € za 2 osebi na parceli z elektriko.

Kamp Đenka, Lovište – Pelješec

Do konca oktobra je odprt tudi še prijeten družinski kamp Đenka v mirni vasici Lovište na samem koncu Pelješca. Cena kampiranja za 2 osebi je 20,30 €.

Kamp Lupis, Lovište – Pelješac

Kampiranje pri Mariji in Đaniju lahko rečemo, ki poskrbita, da se ima vsak gost lepo in podaljša predvideno bivanje v Lovištu še za kakšen dan, dva ali pa kar cel teden. Kamping parcele urejene med oljkami, vrhunske sanitarije, predvsem pa mir in lepo naravno okolje.

Cena kampiranja s kamping kartico je smao 18 € za 2 osebi.

Kamp Pod Maslinom, Orašac - Dubrovnik

Samo 11 km pred Duborvnikom je 100m od magistrale urejen kamp Pod maslinom, ki je odprt do 1.11. Lepo urejen s prekrasnim pogledom na sosednje otoke, do morja pa se je potrebno spustiti po cca 300m dolgem klancu. Do Dubrovnika je urejen javni avtobusni prevoz.

Cena kampiranja s kamping kartico izven szeone je za 2 osebi samo 14 €.

Kampi v notranjosti Hrvaške

Kar nekaj kampov je čez celo leto odprtih tudi v notranjosti Hrvaške.

Kamp Terme Jezerčica - Donja Stubica

Lepo urejene manjše terme Jezerčica imajo tudi moderno urejen. kamp, ki je odprt čez celo leto.

Cena kampiranja je s kopalno karto od 15 ali 20 € na osebo (višja cena je za poletje in novoletne počitnice), cena parcele je že všteta, doplača se še 5 € za elektriko. Na kamping kartico nudijo 10% popust. Cena najema mobilne hišice za 4+2 osebi je 119 € oz. za glavno sezono 159 €

Kamp Vita - Terme Tuhelj

prenovljen kamp z modernimi in ogrevanim sanitarnim objektom omogoča tudi kopanje v notranjih bazenih in uživanje v wellnessu.

Za kampiranje 2 oseb s kopanjem boste plačali 47 €, na kamping kartico pa boste prejeli 15% popust.​

Cena najema mobilnih hišic za 2 osebi za krompirjeve počitnice je 275 €, za 4 - 6 oseb pa 425 €.

Vinski kamp Hažić - Sveti Martin na Muri

letos odprt kamp  Hažić leži med vinogradi in bo odprt čez celo leto. Nudi nekaj kamping parcel in najem dveh mobilnih hišic, gosti pa gredo lahko na pokušino njihovih vin in sokov, na kolesarjenje ali pa na priljubljene bazene in wellness v bližnjih termah.

Cena kampiranja za 2 osebi je 43 € . gostom na kamping kartico nudijo 20% popust. cena najema mobilne hišice za 4+2 osebi je 150 €.

Kamp Plitvice

Lani odprt kamp v bližini Plitviških jezer sodi med najbolj moderne. Gre za manjši kamp, ki nudi kombinacijo kampiranja in najema mobilnih hišic. V kampu je tudi restavracija, kjer vam nudijo lokalne dobrote.

Cena kampiranja 2 oseb je od 30 do 37 €, dodatno nudijo 10% popust na kamping kartico. Cene najema mobilnih hišic so od 98 €  - velja za zgodnje rezervacije za min. 2 noči.

Kamp Plitvice Holidays

Odlična lokacija za ogled znanih Plitviških jezer. Ob kampiranju omogočajo tudi najem mobilnih hišic in glamping hišk ob jezeru ali na drevesu.

Cena kampiranja z Avtokampi kartico je do konca oktobra 20 €. Cena najema mobilnih hišic za min. 2 noči pa od 144 €, za hišice z jacuzzijem pa 200 €. Glamping hišica na drevesu za 4 osebe stane 300 €, hišica za 2 osebi ob jezeru pa 153 € na noč.

Datum objave
Kategorija
Statistika
13229 ogledov