Decembrski prazniki v kampu Polidor in advent v Poreču z novoletnim koncertom Severine

Datum objave
Kategorija
Statistika
5687 ogledov

Kamp Polidor vabi na Advent v Poreču, ki bo letos potekal od 6. decembra do 6. januarja. Ob lepo okrašenih stojnicah bodo omogočili brezplačno drsanje, bogato gostinsko ponudbo, božičkovo hišico in številne brezplačne koncerte. Na silvestrovo bo v centru mesta koncert Severine.

Kamp Polidor je odprt čez celo leto in tudi letos gostom čez zimo nudi urejene kamping parcele, moderne mobilne hišice in manjše romantične lesene glamping hiške za pare.

V kampu se vedno nekaj dogaja, saj otroci uživajo v lepo urejeni notranji igralnici, za odrasle pa je urejen skupen prostor s kaminom, kjer je prijetno druženje na toplem.

Praznično kampiranje v kampu Polidor

Za novo leto so pripravili dodaten praznični program, ki 30. decembra vključuje pokušino vina in lokalnih istrskih izdelkov ter ustvarjalno animacijo, kjer bodo otroci izdelovali okraske.

Zadnji dan v letu bo že dopoldne potekala nagradna tombola, prvo slavje novega leta pa bo ob pijači in hrani potekalo že  ob 12. uri. Sledi novoletno kopanje in nagradna igra, zvečer pa so vsi gostje vabljeni v center Poreča na koncert Severine. V kampu bodo organizirali prevoz do mesta in nazaj.

Priporočamo tudi obisk v božičnem terminu, saj bo na adventu v Poreču veliko dogajanja. Celoten program koncertov, otroške animacije in predstav je objavljen na - www.adventporec.com.  V bližnjem kraju Sv. Lovreč, ki je od kampa Polidor oddaljen 16 km, si lahko 26. in 30. decembra proti večeru ogledate zanimivo predstavitev živih jaslic.

Cene kampiranja, najema mobilnih hišic in glamping sobic

Cena kampiranja v kampu Polidor je tudi v prazničnih terminih enaka kot v preostalem zimskem času – 16 € za 2 osebi na parceli z elektriko. Otroci do 12. leta bivajo brezplačno. Ker je parcel malo, je predvsem za novoletni termin dobrodošlo urediti rezervacijo, ki stane 25 €.

Najem mobilnih hišic v terminu od 22.12. do 31.12. stane od 92 do 105 € na noč. V terminih po 1.1. so cene nižje in sicer od 56 – 62 €. Višja cena velja za mobilne hišice z jacuzzijem na terasi. Vse mobilne hišice so dovolj velike za 4 osebe in so opremljene z lastno kuhinjo, dvema kopalnicama, dvema spalnicama in teraso. V hišicah je urejeno ogrevanje, v določenih pa so dovoljeni tudi kužki.

Za romantične praznike v dvoje pa so na voljo manjše lesene hišice opremljene z zakonsko posteljo. V njih je urejeno ogrevanje, gostje pa uporabljajo skupne sanitarije v kampu. Cena prazničnega najema hišice je 42 € na noč.

Več o kampu Polidor in rezervacije parcel ter hišic na - www.campingpolidor.com

Datum objave
Kategorija
Statistika
5687 ogledov