Gebetsroither nudi cenovno ugoden najem mobilne hišice in prikolice na odličnih lokacijah

Datum objave
Kategorija
Statistika

Avstrijska agencija Gebetsroither že več kot 30 let omogoča najem počitniških prikolic in mobilnih hišic.

Pripravili so posebno akcijo in v aprilu in maju znižali cene najemov za 20%, kar je super informacija za prvomajske počitnice. Omogočajo pa tudi druge akcije, ko npr. za tedenski najem podarijo en dan bivanja.

Posebnost agencije Gebetsrotihert je, da omogočajo najem le svojih mobilnih hišic in prikolic, in sicer na kar 90ih lokacijah v 9 državah - Hrvaška, Slovenija, Avstrija, Nemčija, Italija, Črna gora, Francija, Španija, Madžarska.​

Najpogostejše stranke so družine z otroki, ki uživajo v naravnem okolju in bogati ponudbi kampov. V večini destinacij so v njihovih mobilnih hiškah in prikolicah dobrodošli tudi kužki. V zadnjih letih imajo vse več slovenskih gostov, zato so uredili tudi slovensko spletno stran.

Najamete lahko klimatizirane mobilne hiške za 4 – 6 oseb, ki so opremljene z dvema spalnicama, kuhinjo in kopalnico. Njihove počitniške prikolice so za 4 -5 oseb, imajo pa vso potrebno dodatno kamping opremo, veliko prikolic pa ima tudi klimatsko napravo.

Na Hrvaškem so glede najema počitniških prikolic največji ponudnik, imajo pa nekaj ekskluzivnih lokacij za najem mobilnih hišic in prikolic npr. v kampih Slatina, Bijar, Amarin, Adriatic Primošten, Nevio, Vira… Njihove mobilne hiške pa boste našli tudi v vseh večjih kampih npr. Lanterna, Valkanela, Polari, Mon Perin, Arena Kažela, Čikat, Baška, Straško…

Omogočajo tudi najem mobilnih hišic in prikolic v nudističnih kampih - Baldarin na Cresu, Koversada v Vrsarju, Solaris in Ulika pri Poreču in Arena Kažela v Medulinu.

Med letošnje novosti sodijo moderne in prostorne mobilne hišice v kampih Bijela Uvala, Čikat in Bijar, nove počitniške prikolice pa lahko najamete v kampih Straško, Lanterna, Polari, FKK Koversada in Adriatic Primošten.

Zanimiva bo tudi ponudba najema počitniških prikolic v povsem prenovljenem kampu Istra Premium Resort v Funtani, ki bo odprt 1. junija in bo eden najbolj modernih kampov v Evropi.

V Sloveniji imajo mobilne hišice v kampu Terme Čatež, v Črni gori pa v kampu Safari beach in kampu Zlokovič. Zelo zanimivi sta tudi Italija in Francija, kjer lahko mobilne hišice najamete v kampih ob Gardskem jezeru, v odličnih kampih v bližini Benetk, Toskani, Sardiniji in tudi na Korziki.

Ponudbo najema mobilnih hišic in prikolic Gebetsroither si oglejte na spletni strani www.gebetsroither.com in rezervirate kar preko spleta na booking.gebetsroither.com