Falkensteiner Premium Camping vabi na adventne tržnice in novoletno kampiranje v Zadar

Datum objave
Kategorija
Statistika
14342 ogledov

Zadar ima tudi letos bogat adventni program, ki se bo s koncerti nadaljeval tudi do vstopa v leto 2023. V starem delu mesta so postavili praznične stojnice, drsališče na Višnjiku, program za otroke in večerni koncerti pa bodo poskrbeli za odlično vzdušje. V bližini centra Zadra je celo leto odprt kamp Falkensteiner Premium Camping Zadar, kjer ob parcelah omogočajo tudi najem modernih mobilnih hišic.

Advent v Zadru​

Falkensteiner Premium Camping Zadar je od starega dela Zadra oddaljen le 3 km, tako da je odlična lokacija za praznično kampiranje. Do mesta se lahko kar sprehodite, se odpeljete s kolesom ali uporabite javni avtobusni prevoz.

Advent v Zadru bo letos potekal čez cel december, največ dogodkov pa se odvija med vikendi, ko so tudi koncerti. Najlepše je v starem delu Zadra, kjer so okrasili ulice in trge, postavili adventne stojnice s ponudbo hrane in prazničnih izdelkov. Blizu športne dvorane Višnjik so odprli tudi drsališče.

​Adventni čas bodo v Zadru popestrili nastopi znanih hrvaških glasbenikov:

Sobota, 10.12. - skupina Cambi (zaradi vremena prestavljeno na drug datum, javimo)

Petek, 16.12. - božični koncert HPGD Zoranić in 4 tenorji

Sobota, 17.12. - koncert Ivan Zak

Petek, 23.12. - koncert Matija Cvek

Sobota, 24.12. - obisk Božička, koncerti ob 11. uri, klapa Niko ob 20.30

Nedelja, 25.12. - koncert Petar Grašo

Ponedeljek, 26.12. - Soul Fingers

Torek, 27.12. - koncert Jelena Rozga

Četrtek, 29.12. - Sexymotherfuckers

Petek, 30.12. - koncert Jure Brkljača

Sobota, 31.12. - skupina Forum, Tonći Huljić & Madre Badessa, Rišpet

Nedelja, 1.1. - koncert skupine Vista

Pester program z delavnicami so pripravili tudi za otroke in 24.12. jih bo že dopoldan obiskal tudi Božiček. V celoten program so se vključile tudi restavracije, ki po posebnih cenah nudijo praznične menije.

V petek, 23. decembra, bo po Zadru potekal dobrodelni božični tek na 5 km.

Celoten program Adventa v Zadru si lahko ogledate tukaj >>

Praznično kampiranje ali najem mobilnih hišic v Falkensteiner Premium Camping Zadar

Pred nekaj leti popolnoma prenovljen Falkensteiner Premium Camping Zadar je urejen v sklopu dobro znanega turističnega naselja Falkensteiner, ki leži na severni strani Zadra. Kamp je odprt čez celo leto in v zimskem času omogočajo kampiranje na urejenih parcelah opremljenih z elektriko in vodo ter najem mobilnih hišic za 2, 4 in 6 oseb.

V sklopu kampa je urejen ogrevan sanitarni objekt, gostom kampa pa je brezplačno na voljo uporaba bazena, savn, fitnesa in relax cone v sklopu wellnessa Acquapura Thalasso & SPA centra v sosednjem hotelu Club Funimation Borik.

Od 16. do 18. decembra 2022 bodo imeli animacijski vikend z naslovom Poštni urad Dedka Mraza, ko bodo za otroke pripravili ustvarjalne delavnice, izdelovali boste praznične čestitke in imeli veliko zabave.

Lokacija kampa Falkensteiner je v zimskem času zanimiva predvsem za sprehode ali tek ob morju, uživanje v wellnessu, ker pa je v kampu tudi odlična internetna povezavam, lahko tudi "delate od doma" kar iz kampa.

Cena prazničnega kampiranja in najema mobilne hišice

Imetniki naše Avtokampi kartice boste do 3.1. 2023 kampirali po ugodnejših cenah - 22€ za 2 osebi na parceli Blue z elektriko, otroci 6 -12 let doplačajo 5,50 €. Na parcelah bliže morja je cena kampiranja za 2 osebi od 45 do 52 €.

Cene najema mobilnih hišic za božič in novo leto so ugodne, zato pohitite z rezervacijo. Gre za moderne mobilne hišice Adria, ki so opremljene z lastno kuhinjo, eno ali dvema kopalnicama ter spalnim delom. Ogrevanje hišice je urejeno s klimatsko napravo. Na voljo so hišice za 2, 4 ali celo 6 oseb - največje imajo tri spalnice.

- Najem mobilne hišice za 2 + 1 osebo od 50 € oz. na silvestrski večer je cena 104 €

- Najem mobilne hišice za 4 + 1 osebo od 71 € oz. samo silvestrski večer je cena 123 €

- Najem mobilne hišice za 6 + 1 osebo stane 81 oz. samo silvestrski večer je cena 139 €

Več informacij o kampu Falkensteiner Premium Camping Zadar in rezervacije parcel ter mobilnih hišic opravite na spletni strani - www.falkensteiner.com

Datum objave
Kategorija
Statistika
14342 ogledov