Falkensteiner Premium Camping Zadar vabi na adventne tržnice in novoletno kampiranje

Datum objave
Kategorija
Statistika
5078 ogledov

Zadar je tudi letos pripravil bogat adventni program, ki bo trajal vse do 1. januarja. Praznične stojnice, drsališče, program za otroke in večerni koncerti bodo poskrbeli za odlično vzdušje. Za bivanje pa priporočamo celo leto odprt Falkensteiner Premium Camping Zadar, kjer ob kamping parcelah omogočajo tudi najem mobilnih hišic.

Advent v Zadru​

Falkensteiner Premium Camping Zadar je od starega dela Zadra oddaljen le 3 km, tako da je odlična lokacija za praznično kampiranje. Do mesta se lahko kar sprehodite, se odpeljete s kolesom ali uporabite javni prevoz.

Advent v Zadru bo letos potekal cel december, največ dogodkov pa se odvija med vikendi, ko so tudi koncerti. Najlepše je v satrem delu Zadra, kjer so okrasili ulice in trge, postavili adventne stojnice s ponudbo hrane in prazničnih izdelkov. Blizu športne dvorane na Višnjiku so odprli tudi drsališče.

Adventni čas bodo popestrili nastopi znanih hrvaških glasbenikov:

22.12. - koncert Gibonni
24.12. - Božičkova promenada, koncert Grupa Cambi
25.12. - koncert Đani Maršan, Klapa Munita
26.12. - Zadar Christmas Run
28.12. - Klapa Niko
30.12. - koncert Zoran Jelenković
31.12. - koncert Vjeko Ključarić, Eni Jurišić, Dino Purić & Bruna Oberan
1.1. - koncert Grupa Kanela
Pester program z delavnicami so pripravili tudi za otroke in 24.12. jih bo obiskal tudi Božiček.

V celoten program so se vključile tudi restavracije, ki po posebnih cenah nudijo praznične menije.

V nedeljo, 26. decembra, bo po Zadru potekal dobrodelni božični tek na 5 km.

Celoten program Adventa v Zadru si lahko ogledate tukaj >>

Praznično kampiranje ali najem mobilne hišice v Falkensteiner Premium Camping Zadar

Pred dvema letoma popolnoma prenovljen Falkensteiner Premium Camping Zadar je urejen v sklopu dobro znanega turističnega naselja Falkensteiner, ki leži na severni strani Zadra. Kamp je odprt čez celo leto in v zimskem času omogočajo kampiranje na urejenih parcelah opremljenih z elektriko in vodo ter najem mobilnih hišic za 2, 4 in 6 oseb.

V sklopu kampa je urejen ogrevan sanitarni objekt, gostom kampa pa je brezplačno na voljo uporaba manjšega bazena, savn, fitnesa in relax cone v sklopu wellnessa Acquapura Thalasso & SPA centra v sosednjem hotelu Club Funimation Borik.

Lokacija je v zimskem času zanimiva predvsem za sprehode ali tek ob morju, uživanje v wellnessu, ker pa je v kampu tudi odlična internetna povezavam, lahko tudi "delate od doma" kar iz kampa.

Cena prazničnega kampiranja in najema mobilne hišice

Imetniki naše kamping kartice boste do 26.12. kampirali po ugodnejših cenah  - 20 € za 2 osebi na parceli z elektriko, otroci 6 -12 let pa doplačajo 5,50 €.

V terminu od 26.12. do 1.1. velja redna cena kampiranja, ki je za dve osebi od 32 do 52 € - odvisno od lokacije parcele.

Cene najema mobilnih hišic za božič in novo leto so zelo ugodne, zato pohitite z rezervacijo. Gre za moderne mobilne hišice Adria, ki so opremljene z lastno kuhinjo, eno ali dvema kopalnicama ter spalnim delom. Ogrevanje hišice je urejeno s klimatsko napravo. Na voljo so hišice za 2, 4 ali celo 6 oseb - največje imajo tri spalnice.

- Najem mobilne hišice za 2 + 1 osebo od 49 € (samo silvestrski večer je cena 104 €)

- Najem mobilne hišice za 4 + 1 osebo od 69 € ( (samo silvestrski večer je cena 123 €)

- Najem mobilne hišice za 6 + 1 osebo stane 79 (samo silvestrski večer je cena 139 €)

Več informacij o kampu Falkensteiner Premium Zadar in rezervacije parcel ter mobilnih hišic opravite na spletni strani - www.falkensteiner.com

Datum objave
Kategorija
Statistika
5078 ogledov