Kamp Falkensteiner v Zadru vabi na adventne tržnice in novoletno kampiranje

Datum objave
Kategorija
Statistika
2056 ogledov

V Zadru bodo od 22. novembra do 2. januarja pripravili bogat praznični program, ki bo vključeval številne koncerte, adventno tržnico in drsališče, na otoku Veli Iž pa bo že tradicionalno potekala smučarska tekma.

Kamp Falkensteiner Premium Zadar je od starega dela Zadra oddaljen le 3 km, tako da je odlična lokacija za praznično kampiranje. Do mesta se lahko kar sprehodite, se odpeljete s kolesom ali uporabite javni prevoz.

Advent v Zadru bo letos potekal kar 40 dni. V petek, 22. novembra, bodo prižgali lučke, odprli adventne tržnice na treh lokacijah v starem delu mesta in drsališče na Višnjiku (blizu športne dvorane). Glasbeno pa bo advent s koncertom odprla skupina Prljavo Kazalište.

Vsak vikend do novega leta bodo sledili koncerti znanih hrvaških glasbenikov npr. Cubismo, Haldno pivo, Vanna, Soulfingers, Psihomodo Pop, na silvesterski večer pa bo koncert skupine Zaratino in TBF.

Adventni čas bodo popestrili tudi nastopi dalmatinskih klap, zborov in gledališke predstave, za otroke bodo organizirali otroški adventni program, prihod Miklavža in Božička, otroške delavnice in otroško novo leto.

V celoten program se bodo vključile tudi restavracije, ki bodo po posebnih cenah vsak dan do 18. ure pripravile praznične menije, trgovine bodo nudili popuste, prav tako muzeji. V nedeljo, 22. decembra, bo po Zadru poteka dobrodelni božični tek na 5 km.

Iška kraljica – smučarski spektakel na otoku

Za ljubitelje smučanja in Dalmacije pa je nepozabno doživetje smučanje na otoku Veli Iž. Tradicionalna Iška kraljica bo letos potekala v soboto, 21. decembra, ko se bodo »najboljši« smučarji pomerili na 70 m dolgi progi pripravljeni iz naravnega snega, ki ga na otok pripeljejo kar s tovornjaki. Pričakujejo tudi veliko udeležbo smučarjev iz Slovenije.

Več o zabavnem smučanju na Ižu in prijavah izveste na facebook strani - Iška kraljica.

Kampiranje in najem mobilne hišice v kampu Falkensteiner Premium Zadar

Letos popolnoma prenovljen kamp Falkensteiner premium Zadar je urejen v sklopu dobro znanega turističnega naselja Falkensteiner, ki leži na severni strani Zadra. Kamp je odprt čez celo leto in v zimskem času omogočajo kampiranje na urejenih parcelah opremljenih z elektriko in vodo ter najem mobilnih hišic za 2, 4 in 6 oseb.

V sklopu kampa je urejen ogrevan sanitarni objekt, gostom kampa pa je brezplačno na voljo uporaba savn, fitnesa in relax cone v sosednjem hotelu Club Funimation Borik. Za goste v mobilnih hišicah so pripravil tudi paket s polpenzionom v hotelu, ob doplačilu pa nudijo tudi slavnostno silvestrsko večerjo "Bella Adria" z mediteranskimi specialitetami. Cena večerje je 67 €, za otroke do 12. let nudijo 50% popust.

Cena prazničnega kampiranja in najema mobilne hišice

V decembrskih dneh boste v kampu Falkensteiner Premium Zadar kampirali po ugodnih cenah, saj je cena za 2 osebi že od 23,30 - 25,30 € in vključuje parcelo v osrednjem delu kampa, na parcelah ob morju pa je cena 36,40 €. Otroci do 12. leta kampirajo brezplačno.

Gostom z našo kamping kartico nudijo 10% popusta na kampiranje. Kartico samo pokažete ob prijavi na recepciji kampa.

Imajo tudi poseben adventni kamping paket za 27 €, ki velja v primeru vsaj 3 nočitev in vključuje do 6 oseb in parcelo z elektriko in vodo.

Cene najema mobilnih hišic za božič in novo leto so zelo ugodne, zato pohitite z rezervacijo. Lahko se odločite le za najem ali pa za najem hišice s polpenzionom (zajtrk, večerja) v bližnjem hotelu in uporabo wellnessa.

Na voljo so manjše hišice z eno spalnico za 2 osebi in pomožnim ležiščem, srednje velike hišice so za 4 osebe, ki imajo dve spalnici ali največje, ki imajo tri spalnice. Vse mobilne hišice imajo kuhinjo, eno ali dve kopalnici, omogočano je tudi dodatno ogrevanje prostora.

- Najem mobilne hišice za 2 + 1 osebo stane 59 € oz. s polpenzionom in wellnessom 109 €
- Najem mobilne hišice za 4 + 1 osebo stane 79 € oz. s polpenzionom in wellnessom 179 €
- Najem mobilne hišice za 6 + 1 osebo stane 89 oz. s polpenzionom in wellnessom 239 €

Več informacij o kampu Falkensteiner Premium Zadar in rezervacije parcel ter mobilnih hišic opravite na spletni strani - www.falkensteiner.com

Datum objave
Kategorija
Statistika
2056 ogledov