Kamp Olea - novo na otoku Pag v sezoni 2020

Datum objave
Kategorija
Statistika
3491 ogledov

V sezoni 2020 bo na severnem delu otoka Pag, odprt nov kamp Olea. Točna lokacija je 12 km od Novalje proti Lunu in sicer na zahodni strani otoka – v neposredni bližini obstoječega kampa Škovrdara.

Gre za zelo mirno lokacijo na otoku Pag, tako da bo odlična za vse družine z majhnimi otroki, katerim bo prilagojena tudi plaža.

Kamp Olea bo po velikosti srednje velik in bo imel 200 urejenih kamping parcel opremljenih z elektriko, vodo in odtokom. Parcele površine 100 – 130 m2 bodo v terasah, tako da bo večinoma z vseh lep pogled na morje in lepe sončne zahode. Po kampu je delna senca starih oljk.

V kampu Olea zaenkrat ne bo mobilnih hišic, številni pa že sprašujejo glede pavšala, vendar pa bo ta informacija znana konec letošnjega leta, saj zaenkrat še ni znano, koliko parcel bodo ponudili pavšalistom.

Gostom bo na voljo moderen večji sanitarni objekt, ki bo vključeval tudi privatne kopalnice, otroške sanitarije, tuš za pse, pralnico, prostor za oskrbo avtodoma in na dveh lokacijah dodali še wc.

V sklopu kampa bo urejena restavracija, pekarna, lokal na plaži, otroško igrišče, v okolici pa je veliko označenih kolesarskih in sprehajalnih poti. Priporočamo tudi ogled kraja Lun, kjer raste najstarejša oljka na svetu.

Več informacij bo znanih v mesecih do konca leta, tako da je najbolje spremljati spletno stran kampa - www.oleacamping.com

Datum objave
Kategorija
Statistika
3491 ogledov