Kamp Olea - novo na otoku Pag v sezoni 2020

Datum objave
Kategorija
Statistika
14149 ogledov

V sezoni 2020 bo na severnem delu otoka Pag, odprt nov kamp Olea. Točna lokacija je 12 km od Novalje proti Lunu, in sicer na zahodni strani otoka – v neposredni bližini obstoječega kampa Škovrdara.

Otvoritev kampa Olea v bližini Novalje

Otvoritev kampa Olea - Novalja - otok Pag je predvidena za začetek meseca maja, kamp pa bo odprt vse do sredine oktobra.

Gre za zelo mirno lokacijo zelo primerno za družinsko kampiranje, saj imajo na plaži dva lepo urejena prodnata zaliva.

Kamp Olea je srednje velik kamp in bo imel 200 urejenih kamping parcel opremljenih z elektriko, vodo in odtokom. Parcele površine 100 – 150 m2 bodo v terasah, tako da bo večinoma z vseh lep pogled na morje in lepe sončne zahode. Po kampu je delna senca starih oljk.

V kampu Olea zaenkrat ne bo mobilnih hišic, nekaj parcel pa bo namenjenih pavšalnemu najemu parcel.

Gostom bo na voljo moderen sanitarni objekt, ki bo vključeval tudi privatne kopalnice, otroške sanitarije, tuš za pse, pralnico, prostor za oskrbo avtodoma in na dveh lokacijah dodali še wc.

V sklopu kampa bo urejena restavracija, pekarna, lokal na plaži, otroško igrišče, v okolici pa je veliko označenih kolesarskih in sprehajalnih poti. Priporočamo tudi ogled kraja Lun, kjer raste najstarejša oljka na svetu.

Cenejše kampiranje na otoku Pag

Imetniki Avtokampi kampig kartice lahko izkoristite posebno akcijsko ponudbo - 17 € za 2 osebi + pes na parceli z elektriko in vodo v terminih 1.5. - 30.6. & 1.9. - 11.10. Akcijska cena velja na vseh parcelah, izjema so parcele v prvi vrsti ob morju. Dodatne osebe plačajo po ceniku kampa . V teh terminih velja tudi akcija plačate 6, bivate 7 oz. 12 = 14.

V terminu glavne sezone 1.7. - 31.8. pa je popust na kampiranje 10%.

Cena pavšalnega najema parcel je od 3.000 do 3.500 € - cena je odvisna od lokacije parcele, vključuje pa 4 odrasle osebe in 2 otroka. Prvim pavšalnim gostom nudijo 10% popust.

Več informacij o kampu Olea - Novalja - otok Pag - www.oleacamping.com

Datum objave
Kategorija
Statistika
14149 ogledov