Kamp Omišalj – akcija kampiranja in najema mobilnih hišic za velik noč

Datum objave
Kategorija
Statistika
3266 ogledov

V kampu Omišalj - otok Krk so pripravili akcijo na kampiranje in najem mobilnih hišic za velikonočne počitnice. Cena kampiranja za 2 osebi že od 22 €, cena najema mobilne hišice za 4 osebe že od 48 € € na noč.

Kampa Omišalj leži takoj za mostom Krk in v bližini samega kraja Omišalj. Gre za lepo urejen kamp, kjer so na levi strani ob morju kamping parcele, desna stran pa je namenjena mobilnim hišicam.

Za otroke imajo urejena igrala, manjši športni center, imajo tudi bazen, vendar ni ogrevan, tako da bo za velikonočno kopanje še malce premrzlo.

Za otroke je zanimiv tudi mini ZOO z domačimi živalmi - zajčki, poniji, oslički, goske, pujski, koze, ovce... Za velikonočne praznike bodo pripravili tudi otroško animacijo.

Mimo kampa Omišalj poteka tudi ena od sedmih etap 150 km dolge pohodniške poti Camino Krk, tako da se lahko odpravite v smeri Njivic in Malinske ali pa na drugo stran proti plaži Voz in Čižićem.

Priporočamo vam tudi izlet do kraške jame Biserujke, do lepega kraja Vrbnik na vzhodni strani otoka Krk in seveda na sprehod skozi mesto Krk.

V kampu je ob morju odprta konoba Timun, kjer lahko uživate na kavici ali pa ob lokalnih dobrotah kot so šurlice, kvarnerski lignji in ribe

Akcijska ponudba kampa Omišalj

Kamp Omišalj imetnikom Avtokampi kamping kartice nudi posebno ceno kampiranja za 2 osebi - 22 €, ki vključuje tudi parcelo Gold, Silver in Standard (100 m od morja) z elektriko in psa. Otroci do 12 let bivajo brezplačno, starejši pa doplačajo 7 €.

Akcija na kamping kartico v sezoni 2022 velja v terminih 1.1. - 2.6., 18.6. - 30.6. in 3.9. - 31.12.

Cene kampiranja na parcelah bliže morja za 2 osebi pa so od 33,50 - 38,50 €.

Najem mobilne hišice – akcijska ponudba​

Kamp Omišalj nudi najem modernih mobilnih hišic za 4+2 osebi, ki so postavljene v bližini morja in bazenov. Hišice so popolnoma opremljene z dvema spalnicama, dvema kopalnicama, kuhinjo, dnevnim prostorom in teraso, nekaj hišic pa ima celo tri spalnice za 6+2 osebi.

V terminu od 12. do 24. aprila omogočajo posebno ceno najema v primeru min. 2 nočitev:

- mobilna hišica Gold, cena najema od 48 do 56 €

- mobilna hišica Premium, cena najema od 51 do 77 €

- mobilna hišica Delux (2. vrsta ob morju), cena najema od 70 do 102 €

- mobilna hišica Delux (1. vrsta ob morju), cena najema od 78 do 112 €

Cena vključuje tudi zaključno čiščenje, brisače in posteljnina, doplača se samo prijava in taksa.

Več o kampu Omišalj in rezervacije kampiranja in najema mobilnih hišic >>

Več o ponudbi turistični kraja Omišalj >>

Datum objave
Kategorija
Statistika
3266 ogledov