Kamp Selce z novimi parcelami in velikim bazenom

Datum objave
Kategorija
Statistika
11497 ogledov

V bližini Crikvenice deluje kamp Selce, ki je bil doga leta priljubljen predvsem pri pavšalistih, letos pa z novostmi dopolnjujejo ponudbo. V kampu bodo uredili nove kamping parcele in zgradili pa naj bi tudi velik bazenski kompleks, vendar pa je konec aprila prišla informacija, da bo bazen dokončan šele v letu 2020.

Kamp Selce sodi med bolj mirne kampe, kjer želijo ponudbo prilagoditi družinam z otroki. Zato so se odločili, da bodo zgradili bazene, ki pa bodo dokončani šele pred sezono 2020.

Lokacija bazenov bo v spodnjem delu kampa, urejeni pa bodo v dveh terasah. Bazeni bodo vključevali plavalni del, otroški del in tobogane. Napolnjeni bodo s sladko vodo, ki pa bo ogrevana le v otroškem delu. Tako bo otrokom omogočeno kopanje tudi v hladnejših dneh.

Ob bazenih bodo uredili tudi lokal in prostor za sončenje, dodatno pa bodo uredili še nove kamping parcele.

V kampu Selce lahko najamete tudi mobilne hišice agencije Mediteran Kamp, ki so postavljene v neposredni bližini novega bazena. Gre za zelo moderne hišice za 4 ali 6 oseb opremljene z dvema ali tremi spalnicami.

Plaža pri kampe je betonirana, samo 100m od kampa pa je prodnato - peščen zaliv primeren tudi za otroke, katerim je v kampu na voljo tudi igrišče. Do Crikvenice poteka obmorska pot primerna za večerne sprehode, tek in kolesarjenje.

Popust na kamping kartico

Imetnikom naše brezplačne kamping kartice v kampu Selce nudijo dodaten 10% popust na ceno oseb. Popust velja v primeru vsaj 3 nočitev.

Agencija Mediteran kamp pa na kamping kartico nudi 5% popust na rezervacijo mobilnih hišic direktno pri agenciji.

Cene kampiranja, pavšala in najema mobilnih hišic si lahko ogledate pri opisu kampa Selce.

Datum objave
Kategorija
Statistika
11497 ogledov