Koliko stane najem mobilne hišice ob morju za krompirjeve počitnice

Datum objave
Kategorija
Statistika
4052 ogledov

Bližajo se krompirjeve počitnice, ki bodo letos od 26. oktobra do 3. novembra, ko bodo številni izkoristili za kratke počitnice ob morju.

Preverili smo ponudbo najema mobilnih hišic v hrvaških kampih v času krompirjevih počitnic, saj so hišice ogrevane in omogočajo udobno bivanje tudi v nekoliko hladnejših dneh.

Kar nekaj kampov je konec oktobra še odprtih, obmorski kraji pa so dobra lokacija za sprehode, pohodništvo in kolesarjenje. Najbolj pogumni pa bodo zagotovo zaplavali v morju.

Posebna ponudba najema mobilnih hišic

Kamp Krk Premium Resort je edini, ki ima tudi ogrevane bazene in wellness, kampa Falkensteiner v Zadru in Stobreč v Splitu imata wellness center z masažami in savnami, v kampih Aminess Sirena in Porto Sole pa omogočajo kopanje v bazenih v bližnjem hotelu.

Kamp Polidor je ​edini, ki nudi mobilne hišice z jacuzzijem z ogrevano vodo.

Najem mobilnih hišic v Istri

Kamp Aminess Sirena – Novigrad
Lepo urejen kamp, ki je samo 10 minut hoje oddaljen od Novigrada. V ponudbi imajo moderne mobilne hišice za 4 – 6 oseb in cenovno ugodne klasične mobilne hiške, kjer so dovoljeni tudi psi. Okolica nudi veliko možnosti sprehodov, kolesarjenja in izletov npr. v Grožnjan.

Cena najema klasične mobilne hišice je od 48 €, cena najema modernejše hišice pa od 51 do 82 € - višja cena velja za hišice s pogledom na morje.

Kamp Polidor – Funtana
Odličen majhen kamp v Istri, ki je odprt čez celo leto bo tudi letos za jesenske počitnice polno zaseden. Gostje so navdušeni nad urejenostjo, prijaznostjo in notranjo igralnico, kjer otroci uživajo predvsem ob večerih.

Cena najema mobilne hišice v kampu Polidor je v akcijski ponudbi 52 €, hišice opremljene z lastnim jacuzzijem pa 64 €.

Kamp Porto Sole – Vrsar
Celo leto odprt kamp je v zadnjih letih zelo priljubljen tudi izven glavne sezone. Gostom kampa so na voljo teniška igrišča, najem koles in uporaba bazena v bližnjem hotelu Pineta. Do mesta Vrsar je le 10 minut hoje.

V ponudbi najema imajo 20 mobilnih hišic z velikimi terasami, ki so postavljene v bližini recepcije. Cena najema mobilne hišice v Vrsarju že od 50 € in vključuje tudi zaključno čiščenje.

Najem mobilnih hišic na Kvarnerju

Kamp Njivice – otok Krk

Samo 2 uri vožnje iz osrednje Slovenije je kamp Njivice, ki bo tudi letos odprt do začetka novembra. Otok Krk je zanimiv za številne izlete, v kampu pa imajo za otroke veliko igrišče z igrali in plezali.

Mobilne hišice v kampu NJivice so za 4 - 6 oseb, 11 hišic tik ob morju pa ima tudi lasten bazen in pri 7 hišicah je bazen tudi ogrevan. V bližini kampa omogočajo tudi najem modernih glamping hišic Marbera Flora Green Villas.

Odlična ponudba mobilnih hišic za 4 + 2 osebi že od 43 €, hišice ob morju s lastnim bazenom pa od 69 €. Najem glamping hišice za 4 osebe od 73 - 99 €.

Kamp Omišalj – otok Krk
Prvi kamp na otoku Krk je prenovljeni kamp Omišalj, ki ob kamping parcelah nudi tudi najem modernih mobilnih hišic. Za otroke imajo urejena igrala, mulftifunkcijsko igrišče in mini golf, na voljo je tudi notranja igralnica v bližini restavracije.

Cena najema mobilne hišice konec oktobra z dodatnim 20% popustom že od 40 €

Kamp Krk Premium Resort – mesto Krk
Preživite krompirjeve počitnice v enem najboljših kampov na Hrvaškem in prvem kampu s petimi zvezdicami. Kamp Krk je odlično opremljen in ima za otroke veliko igral. V kampu imajo dva ogrevana bazena - eden je ogrevan na 26, drugi na 23 stopinj, tako da omogočajo kopanje tudi v oktobru.

V kampu deluje letos prenovljena restavracija, trgovina, na voljo so številna igrala in lokal ob morju. Do mesta Krk vodi sprehajalna pot ob morju, sama lokacija pa nudi tudi kolesarke izlete do Punata in Stare Baške.

Cena najema mobilne hišice za 4 – 6 oseb v kampu Krk je konec oktobra od 42 do 61 €, vendar se cene lahko še spremenijo, zato je potrebno dovolj zgodaj opraviti rezervacijo, saj nudijo dodaten popust na zgodnjo rezervacijo.

Kamp Čikat – Mali Lošinj
Mobilne hišice pod borovci so zagotovo dobro povabilo, da krompirjeve počitnice preživite na Lošinju. Kamp Čikat je odprt čez celo leto in je priljubljen pri sprehajalcih in kolesarjih, saj nudi veliko obmorskih poti, do centra Malega Lošinja pa je le 20 minut hoje. V kampu imajo nova otroška igrala in tudi notranjo igralnico.

Cena najema mobilnih hišic za 4 - 6 oseb za jesenske počitnice je od 47 do 65 €, ob tem pa nudijo akcijo in ne računajo rezervacije hišice in stroška končnega čiščenja. cena vključuje tudi uporabo notranjega bazena v hotelu Aurora, wellness pa je potrebno doplačati.

Najem mobilnih hišic v Dalmaciji

Kamp Šimuni - Pag

Eden najboljših kampov znan predvsem po peščeni plaži. Otrokom nudijo lepo urejena igrala, Odlično so urejena športna igrišča, za najmaljše pa je na voljo tudi notranja igralnica.

Cene najema mobilnih hišic za 4 osebe so konec oktobra že od 48 €, dodatno pa nudijo 30% popust na vse hišice in brezplačno bivanje kužkov.

Kamp Falkensteiner – Zadar

Letos prenovljen kamp leži v neposredni bližini Zadra, kar je super za ogled lepega starega dela mesta. Tako se lahko do mesta odpravite ali z mestnim avtobusom ali pa kar s kolesom, saj je do centra le 3 kilometre. V sklopu kampa deluje tudi wellness center s savnami in masažami.

Kamp Falkensteiner ima v ponudbi najnovejše mobilne hišice in glamping šotore Adria, ki v terminu krompirjevih počitnic stanejo od 96 € za hišice in 119 € za glamping šotore.

Kamp Park Soline – Biograd

Kamp leži ob robu mesta Biograd, do koder vodi urejena sprehajalna obmorska pot. Lokacija je odlično izhodišče za kolesarjenje do Pakoštanov in Vranskega jezera, lahko pa se tudi z lokalnim trajektom odpeljete iz Biograda na otok Pašman in se odpravite na enodnevni izlet.

Cena najema mobilne hišice Premium za 4 – 6 oseb v kampu Park Soline je 39 €, dodatno nudijo akcijo plačate 3, bivate 4 dni.

Kamp Rožac – otok Čiovo, Trogir

Uživajte v miru v bližini morja, ki vam jo nudi kamp Rožac z najemom mobilne hišice. Manjši kamp z lepo prodnato / peščeno plažo je od Trogira oddaljen le 2 km. Čiovo je dovolj majhen, da se lahko kar peš odpravite na izlet po otoku in priporočamo ogled neokrnjene narave in lepih plaž na južni strani.

Cena najema mobilnih hišic za 4 +2 osebi je 42 € - nudijo akcijo plačate 6, bivate 7 dni.

Kamp Stobreč – Split

Obiščite odličen kamp Stobreč, ki je edini v Splitu in je dobra lokacija za ogled starega dela mesta. Do centra se lahko odpeljete kar z mestnim avtobusom ali kolesom. Kamp je odprt čez celo leto.

V kampu imajo na parcelah ob morju postavljene mobilne hišice za 2 in 4 – 5 oseb, na voljo sta tudi dve mobilni hiški prilagojeni invalidom. V mobilnih hiškah so dovoljeni tudi psi. Otrokom so na voljo igrala, v kampu imajo wellness z jacuzziji, savnami in fitnesom ter dobro restavracijo.

Cena najema mobilne hišice za krompirjeve počitnice oz. v zimskem času je od 36 € za 2 osebi in od 49 € za 4 osebe. Dodatna akcija – plačate 3, bivate 4 ali plačate 5, bivate 7 dni.

Kamp Galeb – Omiš

Če radi preživljate počitnice aktivno, potem bo Omiš prava lokacija za obisk med krompirjevimi počitnicami. Številne možnosti pohodništva po hribih s prekrasnim pogledom na Dalmacijo, ogled zanimivih utrdb nad krajem, kolesarjenje do izvira reke Cetine so izleti, ki jih lahko uresničite kar iz kampa Galeb, ki je odprt čez celo leto.

Omogočajo najem manjših mobilnih hišic za 4 osebe in večjih za 6 oseb, ki so opremljene s tremi spalnicami. Cena najema hišice za 4 osebe že od 35 €, za 6 oseb od 50 € - dodatno akcija plačate 6, bivate 7 dni. V primeru, da bosta v mobilni hiški samo 2 osebi, se cena zniža za dodatnih 15 €.

Datum objave
Kategorija
Statistika
4052 ogledov