Koliko stane najem mobilne hišice ob morju za krompirjeve počitnice

Datum objave
Kategorija
Statistika
10719 ogledov

Bližajo se krompirjeve počitnice, ki bodo letos od 24. oktobra do 1. novembra. Če bo vreme lepo, bodo počitnice številni izkoristili za oddih ob morju. Preverili smo cene najema mobilnih hišic v kampih v Istri in Kvarnerju, saj lahko tja Slovenci potujemo brez karantene oz. testiranja ob povratku.

Mobilne hišice so za jesenske počitnice odlična izbira, saj nudijo apartmajsko nastanitev z lastno kuhinjo, kopalnico in teraso. Večina hišic ima dve spalnici za 4 osebe in pomožni ležišči v dnevnem prostoru za 2 otroka. Nekateri kampi nudijo tudi manjše hiške za pare z eno spalnico in večje s tremi spalnicami za 6 oseb.

Preverili smo ponudbo najema mobilnih hišic v hrvaških kampih v Istri in Kvarnerju, saj so v edinem obmorskem slovenskem kampu Adria Ankaran, kjer nudijo mobilne hišice, za počitniški terminže polno zasedeni.

krompirjeve počitnice - najem mobilne hišice

​Jesenske počitnice v kampu v Istri in Kvarnerju

Istra in Kvarner sta na oranžni listi, kar pomeni, da za to območje velja izjema in da Slovenci ob povratku ne potrebujemo v karanteno ali na testiranje, čas bivanja pa ni omejen.

Lastniki avtodomov in počitniških prikolic se bodo odpravili na klasično kampiranje, šotoristi pa radi najamejo mobilne hišice in uživajo ob morju.

Najem mobilnih hišic v Istri

Kamp Aminess Sirena – Novigrad >>

Lepo urejen kamp, ki je samo 10 minut hoje oddaljen od Novigrada. V ponudbi imajo moderne mobilne hišice za 4 – 6 oseb in cenovno ugodne klasične mobilne hiške, kjer so dovoljeni tudi psi. Okolica nudi veliko možnosti sprehodov, kolesarjenja in izletov npr. v Grožnjan, Motovun ... Gostom kampa je ob doplačilu na voljo tudi kopanje v notranjem bazenu hotela Aminess Maestral, ki je od hišic oddaljen 5 minut hoje.

Cena najema klasične mobilne hišice je od 31 € na noč, cena najema modernejše hišice pa od 41 € oz. od 74 € za hišice s pogledom na morje.

Kamp Polidor – Funtana >>

Odličen majhen kamp v Istri, ki je odprt čez celo leto bo tudi letos za jesenske počitnice polno zaseden. Gostje so navdušeni nad urejenostjo, prijaznostjo in notranjo igralnico, kjer otroci uživajo predvsem ob večerih.

Cena najema mobilne hišice v kampu Polidor je v akcijski ponudbi 49 € na noč, hišice opremljene z lastnim jacuzzijem pa 62 €.

Kamp Istra Premium Resort - Funtana >>

Odličen kamp, ki sodi v sam vrh evropske kamping ponudbe bo letos omogočal zimsko kampiranje in najem mobilnih hišic.  Za otroke urejena igrala, notranja igralnica in multimedijska igralnica za najstnike.  Na voljo so tudi športna igrišča, adventure mini golf, najem koles, poskrbeli pa bodo tudi za transfer do bližnjega hotela Diamant, kjer je notranji bazen in wellness center.

V ponudbi so izredno moderno opremljene mobilne hišice za 2 do 6 oseb, tudi take z lastnim jacuzzijem in bazenom.

Cena najema mobilne hišice za 2 osebi ob spletni rezervaciji stane od 54 €  na noč, cena mobilne hišice za 4 - 6 oseb od 68 do 75 €, hišica s tremi spalnicami od 75 €,  mobilna hišica z lastnim jacuzzijem pa 90 €.

Kamp Porto Sole – Vrsar >>

Celo leto odprt kamp je v zadnjih letih zelo priljubljen tudi izven glavne sezone. Gostom kampa so na voljo teniška igrišča, najem koles, žal pa letos zaradi zaprtega hotela ni možno kopanje v notranjem bazenu. Do mesta Vrsar je le 10 minut hoje.

V ponudbi najema imajo 20 mobilnih hišic z velikimi terasami, ki so postavljene v bližini recepcije. 

Cena najema mobilne hišice v Vrsarju že od 46 € na noč in vključuje tudi zaključno čiščenje.

FKK kamp Koversada - Vrsar >>

Letos bo nudistični kamp Koversada odprt do 1. novembra in kot novost omogočajo tudi najem letos postavljenih modernih mobilnih hišic. Na voljo so hišice z eno spalnico in večje hiške z dvema spalnicama za 4 + 2 osebi,

Cena najema mobilne hišice  za 2 osebi je 51 €, večje hišice za 4+2 osebi pa 59 €. V ceni vključeno tudi zaključno čiščenje.

Kamp Arena Stoja - Pula >>

Letošnja novost zimske ponudbe istre je celo leto odprt kamp Arena Stoja. Do centra Pule je le 3 km, v bližini pa veliko sprehajalnih in kolesarskih poti.

Na voljo najem nekoliko starejših mobilnih hišic (24 m2) za 4 – 5 oseb opremljenih z dvema spalnicama, kuhinjo, kopalnico in teraso. Za zimski čas bo brezplačno na voljo klimatska naprava in dodatno še električni radiator.  V ceni najema hišice so tudi brisače in posteljnina, wifi, TV, psi pa so v hišici dovoljeni ob doplačilu.

Cena zimskega najema mobilne hišice od 53 € na noč oz. v primeru min 7 nočitev že od 47 € (velja na spletne rezervacije).

Kamp Arena Grand Kažela >>

Prenovljen kamp, ki bo letos prvič odprt tudi pozimi. Počitnice preživite v modernih mobilnih hiškah tik ob morju. Kamp leži tik ob Medulinu in nudi lepe sprehode po okolici, za otroke pa tudi nekaj igral in animacije.

Krompirjeve počitnice v mobilni hišici Camping Villa (40 m2) za 4 – 5 oseb ob morju z dvema spalnicama, dvema
kopalnicam, kuhinjo z dnevnim prostorom in teraso. Cena vključuje wifi, TV, posteljnino, brisače in zaključno čiščenje. Ob doplačilu so v hiškah dovoljeni tudi psi.

Cena najema mobilne hišice od 66,50 € nan oč oz. v primeru vsaj 7 nočitev je cena že od 60 € (velja na spletne rezervacije)

Najem mobilnih hišic na Kvarnerju

Kamp Omišalj – otok Krk >>

Prvi kamp na otoku Krk je prenovljeni kamp Omišalj s petimi zvezdicami, ki ob kamping parcelah nudi tudi najem modernih mobilnih hišic. Za otroke imajo urejena igrala, multifunkcijsko igrišče in mini golf, na voljo je tudi notranja igralnica v bližini restavracije.

Posebna akcija na mobilne hišice tipa Delux (min. 2 noči) - do 50% popust na najem hišice + 40% na najem čolna in 50% popust na potapljanje ali najem kajakov ter SUP desk. Cena hišice Deluxe za 4 + 2 osebi 64 € na noč.

Najem mobilne hišice standard stane 50 € oz. ob min. 3 nočeh nudijo 15% popusta in ceno 42,50 € - že vključuje zaključno čiščenje.

Kamp Aminess Atea resort - bivši kamp Njivice >>

Lepo urejen kamp na zahodni strani otoka Krk bo letos odprt do 1. novembra. Zaradi prodnate plaže je zelo primeren za družine. V kampu imajo veliko otroško igrišče s plezali in tobogani, manjši bazen pa bo za krompirjeve počitnice že zaprt. Lokacija nudi sprehode ob morju, del poti je urejen tudi za družinsko kolesarjenje, seveda pa se lahko z avtodm odpravite tudi na ogled mesta Krk, in izlet po otoku.

V kampu Aminess Atea Resort imajo več vrst mobilnih hišic z dvema in tremi spalnicami. Najbolj pa so priljubljene tiste z lastnim bazenom v prvi vrsti ob morju.

Cena najema hišic za krompirjeve počitnice - v primeru vsaj 2 nočitev nudijo 10% popust. Za hišico z bazenom je cena 94 €, za hišic brez bazena v coni morje je cena 72 €, za hišic za 4 - 6 oseb z dvema spalnicama stane najem 47 € in za hišico s tremi spalnicam 55 €.

Kamp Ježevac Premium Resort – mesto Krk >>

Preživite krompirjeve počitnice v odličnem kampu ježevac v mestu Krk, ki je odlično opremljen in bo letos prvič odprt čez celo leto. Za otroke je urejeno igrišče, igralnica, med počitnicami pa bo tudi nekaj animacije. Če bo vreme lepo,  bo možno tudi kopanje v bazenu z ogrevano vodo na okoli 25 stopinj.

Do centra mesta Krk je samo nekaj korakov hoje, okolica pa nudi veliko lepih sprehajalnih poti, pohodniških in kolesarskih izletov. Kolesa si lahko izposodite kar v kampu.

Mobilne hišice v kampu Ježevac so moderno opremljene in urejene v lepem naselju Lungomare Premium ob morju. Gostom omogočajo dostavo hrane iz spletne prodajalne Valfresco Direkt kar v hišico, sicer pa je trgovina  v neposredni bližini kampa.

Cena najema mobilne hišice za 4 – 6 oseb v kampu Ježevac je konec oktobra od 47 do 61 € na noč, hišice s tremi spalnicami pa stanejo od 64 €. Najem manjše mobilne hišice za 2 + 1 osebo stane od 44 do 49 €.

Kamp Čikat – Mali Lošinj >>

Mobilne hišice pod borovci so zagotovo dobro povabilo, da krompirjeve počitnice preživite na Lošinju. Kamp Čikat je odprt čez celo leto in je priljubljen pri sprehajalcih in kolesarjih, saj nudi veliko obmorskih poti, do centra Malega Lošinja pa je le 20 minut hoje. V kampu imajo nova otroška igrala in tudi notranjo igralnico. Za goste bodo pripravili tržnico lokalnih proizvodov in izobraževalno predavanje za otroke o življenju morskih želv.

Cena najema mobilnih hišic za 4 - 6 oseb za jesenske počitnice je od 47 do 65 € na noč (odvisno od velikosti hišice), najbolj prestižne hišice za 4 osebe tik nad sosednjim zalivom pa stanejo 105 €. Cena vključuje končno čiščenje in uporabo notranjega bazena v hotelu Punta.

Datum objave
Kategorija
Statistika
10719 ogledov