Maistra vabi na kampiranje v Vrsar in Rovinj

Datum objave
Kategorija
Statistika
758 ogledov

Kampi v Vrsarju in Rovinju vabijo na prvo letošnje kampiranje ob morju. Novo sezono odpirajo na velikonočni petek, 19. aprila, tako da lahko praznike preživite na kratkih počitnicah. Samo teden dni kasneje pa se pričenjajo prvomajske počitnice, ko se bodo nekateri zagotovo tudi že kopali v morju.

Pomlad v Istri je odlična za uživanje na toplem soncu in ogled znamenitosti npr. Motovun, stara železnica Parenzana, Brioni, puljska Arena, Kamenjak, Limski kanal... Izkoristite počitnice tudi za športne aktivnosti. Kolesarji se bodo odpeljali po številnih označenih kolesarskih poteh po notranjosti Istre, pohodniki pa na sprehod ob morju. Ob večerih pa je lepo obiskati Vrsar in Rovinj in si ogledati sončni zahod s hriba nad mestom.​

Kampiranje in najem mobilnih hišic v Vrsarju in Rovinju

Maistra ima skupno šest kampov – tri v Vrsarju  - kamp Valkanela, kamp Porto Sole in FKK kamp Koversada ter tri kampe v Rovinju -  kamp Amarin, kamp Polari in kamp Veštar.​

Gre za kampe, ki v prvi vrsti vabijo družine z otroki, saj nudijo otroška igrala in animacijo. Vsi kampi, razen Koversade, imajo tudi bazene, vsaj del plaže pa je peščen, tako da je primeren tudi za manjše otroke.

V kampih Valkanela, Porto Sole, Polari in Veštar lahko počitnice preživite tudi v najeti mobilni hišici. Gre za moderne hišice za 4 – 6 oseb s popolnoma opremljeno kuhinjo, lastno kopalnico in prostorno teraso. Vse hišice so klimatizirane, v določenih pa so dobrodošli tudi kužki.

Akcijska pomladna ponudba kampiranja - 2 osebi kampirata že od 16 €

Izkoristite ugodne cene kampiranja z Avtokampi kamping kartico. Odločite se lahko za paketno ceno kampiranja na parcelah, ki so od morja nekoliko oddaljene, ali pa za dodatni popust, ki velja tudi na parcelah ob morju.

Paketna cena kampiranja 2 oseb na parceli z elektriko – 16 € v kampu Amarin, 18 € v kampih Valkanela, Porto Sole in Polari ter 20 € v kampu Veštar – velja v terminih 19.4. – 31.5.

10% popust na ceno oseb in vseh tipov parcel pa v vseh kampih, tudi v FKK Koversada, velja v terminih 19.4. – 27.6. & 25.8. – 28.9.

Najem mobilne hišice že od 53 €

Izkoristite akcijsko ponudbo najema mobilnih hišic za veliko noč (19. – 21. 4.) in preživite podaljšan vikend ob morju. Cene najema mobilnih hišic v kampu Polari so od 54 €, v kampu Valkanela od 62 € in kampu  Veštar od 67 €. Cena najema velja ob min. 2 nočitvah in že vključuje posteljnino, brisače in zaključno čiščenje

V terminu od 4. do 29. maja bodo cene najema mobilnih hišic znižane za 20%, tako da so cene najema že od 53 € naprej.

Ker pa imamo v Sloveniji prvomajske počitnice, smo preverili tudi cene v terminu od 27.4. do 4.5. Mobilno hišico v kampu Polari lahko takrat dobite že za 56 €, v kampu Valkanela za 64 €, Veštar 67 € in Porto Sole za 74 €. Cene se lahko ob večjem povpraševanju še spremenijo, zato poskrbite za pravočasno rezervacijo.

Več informacij o kampih Maistra dobite na spletni strani - www.maistracamping.com

Datum objave
Kategorija
Statistika
758 ogledov