Nakup mobilne hišice Kvadra v zalivu Drage pri Pakoštanih

Datum objave
Kategorija
Statistika
9495 ogledov

Bi imel vikend v neposredni bližini morja? Sedaj je možnost nakupa mobilne hišice Kvadra v manjšem kampu v Dalmaciji. Neposredna bližina morja, velike parcele, kvalitetne in odlično opremljene hišice ter možnost priveza čolna.

nakup mobilne hišice Hrvaška

Mobilne hišice Kvadra so površine 34 m2 in vključujejo opremljeno kuhinjo, dnevni prostor s klimatsko napravo, dve ali tri spalnice – ena z zakonsko posteljo, druga z dvema ločenima posteljama in teraso.

Vse hišice imajo tudi lastno kopalnico, tako da niste odvisni od sanitarij v kampu. Hišice so opremljene velikimi panoramskimi vrati, tako da lahko dnevni prostor in teraso, ki je postavljena v celotni dolžini hišice, povežete v en prostor.

Nakup mobilne hišice

Za sezono 2021 so pripravili novo odlično lokacijo v zalivu Drage, le nekaj kilometrov južno od Pakoštanov. Gre za manjši kamp z okoli 40 parcelami.

Kamp je odprt čez celo leto, tako da bo tudi uporaba mobilnih hišic možna vseh dvanajst mesecev. V dogovoru s kampom bo možno tudi oddajanje hišic.

Prednosti lokacije v zalivu Drage je v bližini morja, saj so prve vrste hišic postavljene v neposredni bližini, hišice v zadnji vrsti pa so od morja oddaljene le 150 metrov.

Na voljo so velike parcele in ob parkiranem vozilu ostane še nekaj »dvorišča« za dodatne stvari oz. otroško igranje. V zalivu nudijo tudi privez za čolne, saj je lokacija zanimiva za dnevne izlete na sosednje otoke in do samotnih plaž.

Cene letnih pavšalov za mobilne hišice Kvadra v kampu v zalivu Drage:

> 3.800 € v coni 3 

> 4.000 € v coni 2

> 4.300 € v coni 1 v bližini morja. 

Več informacij o samem nakupu mobilne hišice dobite na spletni strani www.kvadra.si oz. na tel. št +386 51 66 00 99

Datum objave
Kategorija
Statistika
9495 ogledov