Dan odprtih vrat mobilnih hišic Kvadra - zaliv Drage, Pakoštane

Datum objave
Kategorija
Statistika
31669 ogledov

Bi imel vikend v neposredni bližini morja? Sedaj je možnost nakupa mobilne hišice Kvadra v neposredna bližina morja v okolici kraja Pakoštane. V petek in soboto bodo na njihovi lokaciji v zalivu Drage pripravili dan odprtih vrat!

nakup mobilne hišice Hrvaška

Dan odprtih vrat mobilnih hišic Kvadra

Če vas zanima nakup mobilne hišice, potem morate v petek ali soboto, 30.7. & 31.7., med 10 - 18 h priti v zaliv Drage - Pakoštane, kjer vam bodo predstavniki Kvadre pokazali prednosti njihovih mobilnih hišic, peljali pa vas bodo tudi na ogled prostih parcel za postavitev mobilnih hišic v sezoni 2022.

Točna lokacija - manjši kamp Calimero na desni strani zaliva Drage  - Pakoštane (točna lokacija >>)

Nakup mobilne hišice Kvadra

Mobilne hišice Kvadra so površine 34 m2 in vključujejo opremljeno kuhinjo, dnevni prostor s klimatsko napravo, dve ali tri spalnice – ena z zakonsko posteljo, druga z dvema ločenima posteljama in teraso.

Vse hišice imajo tudi lastno kopalnico, tako da niste odvisni od sanitarij v kampu. Hišice so opremljene velikimi panoramskimi vrati, tako da lahko dnevni prostor in teraso, ki je postavljena v celotni dolžini hišice, povežete v en prostor.

V letu 2021 so pripravili odlično lokacijo za nakup mobilne hišice v zalivu Drage, le nekaj kilometrov južno od Pakoštanov. Gre za manjši kamp z okoli 40 parcelami.

Kamp je odprt čez celo leto, tako da bo tudi uporaba mobilnih hišic možna vseh dvanajst mesecev. V dogovoru s kampom bo možno tudi oddajanje hišic.

Prednosti lokacije v zalivu Drage je v bližini morja, saj so prve vrste hišic postavljene v neposredni bližini, hišice v zadnji vrsti pa so od morja oddaljene le 150 metrov.

Na voljo so velike parcele in ob parkiranem vozilu ostane še nekaj »dvorišča« za dodatne stvari oz. otroško igranje. V zalivu nudijo tudi privez za čolne, saj je lokacija zanimiva za dnevne izlete na sosednje otoke in do samotnih plaž.

Cene letnih pavšalov za mobilne hišice Kvadra v kampu v zalivu Drage:

> 3.800 € v coni 3 

> 4.000 € v coni 2

> 4.300 € v coni 1 v bližini morja. 

Več informacij o samem nakupu mobilne hišice dobite na spletni strani www.kvadra.si oz. na tel. št +386 51 66 00 99

Datum objave
Kategorija
Statistika
31669 ogledov