Pomlad v kampu Falkensteiner Premium Camping Zadar

Datum objave
Kategorija
Statistika

V Dalmaciji imajo ob začetku pomladi ob sončnih dnevih temperature okoli 20 °C, kar je prijetno za sprehode, ogled mest in tudi kolesarjenje ob morju. V kampu Falkensteiner Premium Camping Zadar so pripravili akcijo na Avtokampi kartico in vabijo, da pomlad preživite v Zadru.

Pomladansko kampiranje v Zadru

Falkensteiner Premium Camping Zadar leži na severnem delu mesta, tako da lahko hitro pridete do starega mestnega jedra, kjer se je prijetno sprehoditi po ozkih ulicah in si ogledati tudi morske orgle - gre za naravni glasbeni inštrument, kjer morje z valovanjem igra na pod marmornatimi stopnicami vgrajene piščali.

Samo nekaj metrov stran je Forum - trg iz rimskega obdobja, v bližini glavnih vrat Zadra in mestnega obzidja, ki so nekoč varovali mesto pred Turki, pa boste našli tudi trg petih vodnjakov. Obvezno skočite še na zadrsko tržnico, si oglejte stolnico Sv. Anastazije, ki je največja cerkev na Hrvaškem, in cerkev Sv. Donata.

Kamp Falkensteiner Premium ima 270 lepo urejenih kamping parcel, dodatno pa v gornjem delu še 86 mobilnih hišic in 13 glamping šotorov Adria. V sklopu kampa je tudi večji ogrevan sanitarni objekt, otroška igrala in objekt za animacijo, konec marca pa odpirajo tudi restavracijo, kjer bo tudi velikonočni zajtrk.

Pestro dogajanje v Falkensteiner Zadar

Izkoristite dodatno animacijo, ki jo bodo v marcu in aprilu pripravili v kampu in hotelu. Večji del je namenjen otrokom, ki se bodo zabavali z maskotami, risali na določeno temo, uživali v večernih filmskih predstavah ...

29.3. - 1.4. > velikonočna animacija s kreativnimi delavnicami, iskanjem zaklada, prazničnim zajtrkom z velikim zajcem in Falkyjem.

19.4. - 21.4. > pravljični vikend, ko bodo otroci postali princi, vitezi in princese, izdelali si bodo čarobni napitek, sodelovali v viteških igrah, risali, se igrali z maskoto zmajem

26.4. - 28.4. > sladki vikend prinaša veliko izdelovanja slaščic, čokoladno kreativno delavnico izdelovanja sladkih okraskov

1.5. - prvomajski žar party ob živi glasbi med 15 - 20h

Kopanje v bazenih & Wellness

Za veliko noč bodo v kampu odprt wellness v kampu, ki vključuje finsko in turško savno, ogrevan manjši zunanji bazen ter fitnes. Wellness je odprt le ta odrasle osebe in je za goste kampa brezplačen, doplačajo se samo masaže in lepotni tretmaji.

Ker pa spomladi pričakujejo veliko družin iz Slovenije, bodo omogočali uporabo hotelskega wellnessa in ogrevanega bazena v sklopu Acquapura Thalasso & SPA centre Borik - doplačilo za cel dan kopanja bo po akcijski ceni 10 € na osebo, za otroke stare 6-16 let je cena 5 €, mlajši pa imajo brezplačen vstop. Za bazen in wellness je cena 27 €.

Veliki zunanji bazen s toboganom, ki je v kampu, bo odprt predvidoma od konca aprila (odvisno od vremena).

Informacija o dostopu do kampa - pomlad 2024

V Zadru je kar nekaj vzdrževalni del na cestah in v marcu in predvidoma do 21. aprila je del ceste Put Matije Gubca, ki pelje proti kampu zaprt, zato je potrebno uporabiti obvoz. 

Najbolje je upoštevati to traso, ki so nam jo poslali direktno iz kampa (spodnja slika) ali link Google maps >

Kampiranje z Avtokampi kartico

Izkoristite posebno akcijsko ceno, ki velja ob začetku kamping sezone za goste, ki imajo Avtokampi kartico:

> 2 osebi kampirata že za 27 € - vključena parcela Blue ali Sky Blue (100 - 200m od morja) z elektriko v terminih od 1.1. do 15.6. in potem jeseni med 15.9. in 31.12., otroci stari 6 - 12 let doplačajo 9 €.

Dodatna akcija - zajtrk v restavraciji kampa za naše goste samo 12 €, otroci do 12 let gratis!

Najem mobilnih hišic in glamping šotorov

V kampu Falkensteiner Premium Camping Zadar so čez celo leto na voljo tudi mobilne hišice. Omogočajo najem manjših hišic za 2 osebi in večjih za 4 ali 6 oseb. Tiste največje imajo tudi tri spalnice, tako da res udobno lahko prespi do šest oseb. Vse hišice imajo svojo kuhinjo in kopalnico.

Od aprila do oktobra pa lahko prespite tudi v glamping šotorih Adria in večji družinski šotori za 5 - 6 oseb so opremljeni s kuhinjo in kopalnico.

Vse mobilne hiške in glamping šotori imajo klimatsko napravo, tako da je poskrbljeno za hlajenje ter tudi ogrevanje.

Cena najema mobilnih hišic:

- velikonočni prazniki od 80 € za hišico za 2 osebi, od 110 € za hišico za 4 osebe 4 osebe ali od 125 € za mobilno hišico za 6 + 1 osebo

- prvomajske počitnice od 75 € za hišico za 2 osebi, od 100 € za hišico za 4 osebe ali 115 € za mobilno hišico za 6 + 1 osebo

Cena najema glamping šotorov:

- prvomajske počitnice od 115 € na noč za 5 oseb

Več o kampiranju in najemu mobilnih hišic v Zadru >>