Pomlad v kampu Falkensteiner Premium Camping Zadar

Datum objave
Kategorija
Statistika
7116 ogledov

V Dalmaciji imajo ob začetku pomladi ob sončnih dnevih že tudi več kot 15 °C, kar je prijetno za sprehode, ogled mest in tudi kolesarjenje ob morju. V kampu Falkensteiner Premium Camping Zadar so pripravili akcijo na Avtokampi kartico in tematske animacijske vikende, ko se bodo otroci zabavali s Falky maskoto, ustvarjali in uživali ob morju.

Kampiranje v Zadru

Falkensteiner Premium Camping Zadar leži na severnem delu mesta, tako da lahko hitro pridete do starega mestnega jedra, kjer se je prijetno sprehoditi po ozkih ulicah in si ogledati tudi morske orgle - gre za naravni glasbeni inštrument, kjer morje z valovanjem igra na pod marmornatimi stopnicami vgrajene piščali.

Samo nekaj metrov stran je Forum - trg iz rimskega obdobja, v bližini glavnih vrat Zadra in mestnega obzidja, ki so nekoč varovali mesto pred Turki, pa boste našli tudi trg petih vodnjakov. Obvezno skočite še na zadrsko tržnico, si oglejte stolnico Sv. Anastazije, ki je največja cerkev na Hrvaškem, in cerkev Sv. Donata.

Kamp Falkensteiner Premium ima urejenih 270 kamping parcel, dodatno pa še 86 mobilnih hišic in 13 glamping šotorov.

Na voljo je ogrevan sanitarni objekt, v terminih do 12.4. pa tudi gostom kampa omogočajo uporabo notranjega bazena z ogrevano vodo in wellnessa s savnami Acquapura Thalasso & SPA centra Borik v bližnjem hotelu. Lahko se odločite tudi za penzion v hotelu.

Od 8.4 bo v kampu odprta tudi restavracija, od 12.4. pa tudi wellness (samo za odrasle osebe) v samem kampu, ki vključuje finsko in turško savno, dva manjša bazena (eden je ogrevan) ter fitnes - brezplačno za goste kampa, doplačajo se samo masaže in lepotni tretmaji.

Veliki bazeni v kampu pa bodo odprti predvidoma od 27.4. in od 28.4. bo na voljo tudi organizirana otroška animacija v kampu - do takrat pa poteka animacija v hotelu.

Funtastični vikendi v aprilu

Izkoristite dodatno animacijo, ki jo v sklopu kampa in hotelov Falkensteiner Zadar pripravljajo v aprilu. Še posebej pestro bo za veliko noč, ko  bodo otroci izdelovali pirhe, iz balonov se bodo učili izdelovati figure, v nedeljo pa jih bo obiskal tudi velikonočni zajec in bo pomagal pri iskanju daril

Vikend po veliki noči bo v znamenju lego kock, za prvomajske počitnice pa bodo ob animaciji pripravili tudi posebno predstavo.

15. - 17.5. velikonočni program z iskanjem zaklada

22. - 24.4. bo potekal "Kockasti vikend", ko bodo otroci ustvarjali iz lego kock

28.4. - 1.5. bo potekal "Falky družinski vikend", ko bodo ob animaciji pripravili tudi predstavo  Pot okoli sveta

Kampiranje z Avtokampi kartico

Izkoristite posebno akcijsko ceno, ki velja ob začetku kamping sezone za goste, ki imajo Avtokampi kartico:

> 2 osebi kampirata že za 22 € - vključena parcela Blue z elektriko v terminih od 1.1. do 21.5., otroci stari 6 - 12 let doplačajo 6,50 €.

Dodatna ugodnost - zajtrk za goste z našo kartico po akcijski ceni 12 € na osebo, prijava na sami recepciji.

Najem mobilnih hišic in glamping šotorov

V kampu Falkensteiner Premium Camping Zadar so čez celo leto na voljo tudi mobilne hišice. Omogočajo najem manjših hišic za 2 osebi in večjih za 4 ali 6 oseb. Tiste največje imajo tudi tri spalnice, tako da res udobno lahko prespi do šest oseb.

Od aprila do oktobra pa lahko prespite tudi v glampinh šotorih Adria in večji družinski šotori za 5 - 6 oseb so opremljeni s kuhinjo in kopalnico.

Vse mobilne hiške in glamping šotori imajo klimatsko napravo, tako da je poskrbljeno za hlajenje ter tudi ogrevanje.

Cena najema mobilnih hišic:

- velikonočni termin od 90 eur za 2 osebi in od 113 € za 4 osebe in 135 € za 6 oseb

- prvomajske počitnice od 56 - 90 € za 2 osebi in od 74 - 114 € za 4 osebe in od 83 - 135 € za 6 oseb

Cena najema glamping šotorov:

- velikonočni termin od 156 € za 5 oseb

- prvomajske počitnice od 87 - 156 € za 5 oseb

Več o kampiranju in najemu mobilnih hišic v Zadru >>

Datum objave
Kategorija
Statistika
7116 ogledov