Kamp Vita, Terme Tuhelj – spomladanska akcija kampiranja in najema mobilnih hišic

Datum objave
Kategorija
Statistika
5006 ogledov

Terme Tuhelj so zelo znane hrvaške terme, ki ležijo v neposredni bližini Slovenije. Ob hotelu imajo tudi kamp in možnost najema mobilnih hišic. Do 2. maja imajo akcijo kampiranja in najema mobilnih hišic. Dve osebi bosta kampirali in uživali na bazenih že za 34 €.

Terme Tuhelj - kampiranje ob termalnih bazenih

Pridite uživat v prenovljen kamp Vita - Terme Tuhelj, ki je urejen tik ob termalnih bazenih in vrhunskemu wellnessu s savnami in masažami. Parcele so urejene v kombinaciji peska in trave ter so opremljene z elektriko, vodo, polovica pa jih ima tudi odtok.

V sklopu kampa je tudi moderno urejen sanitarni objekt, prostor za pomivanje posode in pranje perila, otroško igrišče in skupen prostor z velikim žarom, mizami in klopmi. Ob kampu so tudi igrišča za tenis, nogomet, košarko in odbojko na mivki.

V termah nudijo tudi obilico dobre hrane, na bazenih so za otroke tudi vodna igrala in tobogani, okolica Tuhelja pa je primerna tudi za kolesarske izlete.

Akcija kampiranja - 14.4. do 2.5.

Izkoristite akcijo kampiranja, ki vključuje tudi celodnevno kopanje v bazenih:

- 34 € za 2 osebi, parcela z elektriko in vodo + celodnevno kopanje na bazenih Vodnega planeta
- otroci 5 -12 let imajo 30% popust - cena za kampiranje in kopanje 8,40 €

Akcija se ne sešteva z drugimi popusti. Doplačilo turistična taksa 1,34 €.

Omogočajo tudi penzion v hotelu – zajtrk 10 € na osebo, kosilo ali večerja 15 €, otroci (5-12 let) imajo 30% popust, mlajši pa brezplačno.

Več o akciji kampiranja v Termah Tuhelj >>

Najem mobilne hišice Terme Tuhelj​

Ob kampu je tudi urejeno naselje modernih mobilnih hišic. Na voljo so hišice za 2 osebi z eno spalnico, za 4 osebe z dvema spalnicama in za 6 oseb s tremi spalnicami.

Gostom v mobilnih hišicah je ob kopanju v bazenih na voljo tudi uporaba manjšega wellnessa (jacuzzi, savna, masaža) v sklopu naselja hišic, cena najema pa vključuje tudi zajtrk na terasi mobilne hišice.

15% popust na najem mobilne hišice

Izkoristite ugodnost najema mobilne hišice po nižji ceni, ki velja v spomladanskih terminih in vključuje kopanje, uporabo wellnessa v naselju in zajtrk:

- Mobilna hišica z zajtrkom za 2 osebi – 169 €

- Mobilna hišica z zajtrkom za 4 osebi – 234 €

- Mobilna hišica z zajtrkom za 6 oseb – 267 €  

Rezervacije mobilnih hišic v Termah Tuhelj >>

Datum objave
Kategorija
Statistika
5006 ogledov