Kamp Vita, Terme Tuhelj – pomlad v naravi ob termalnih bazenih

Datum objave
Kategorija
Statistika
14236 ogledov

Terme Tuhelj so zelo znane hrvaške terme, ki ležijo v regiji Zagorje v neposredni bližini Slovenije. Za prvomajske počitnice in potem vse do junija so pripravili zanimive pakete najema mobilnih hišic s kopanjem in wellnessom, dodatno nudijo akcijsko ponudbo s 15% popustom!

Terme Tuhelj - kampiranje ob termalnih bazenih

Pridite uživat v prenovljen kamp Vita - Terme Tuhelj, ki je urejen tik ob zunanjih in notranjih termalnih bazenih in vrhunskemu wellnessu s savnami in masažami.

Za otroke je v Termah Tuhelj veliko dogajanja, urejena so otroška igrala, seveda pa otroci najbolj uživajo v kopanju na bazenih in spuščanju po toboganih.

Lokacija Term Tuhelj nudi tudi kar nekaj kolesarskih poti, predvsem družinam pa priporočamo obisk Muzeja krapinskih neandertalcev v Krapini, kjer je tudi najdišče pračloveka. Gre za moderno opremljen muzej, ki bo pritegnil otroke, saj bodo spoznali nastanek vesolja, življenje neandertalcev in razvoj človeka ter ostalih živih bitij skozi čas.

Kampiranju so v Termah Tuhelj namenjene urejene parcele (elektrika, voda, odtok), omogočajo pa tudi najem mobilnih hišic ob katerih so dodatno uredili tudi bazene in wellness.

V sklopu kampa je tudi moderno urejen ogrevan sanitarni objekt, prostor za pomivanje posode in pranje perila, otroško igrišče in skupen prostor z velikim žarom, mizami in klopmi. Ob kampu so tudi igrišča za tenis, nogomet, košarko in odbojko na mivki.

V termah nudijo tudi obilico dobre hrane, na bazenih so za otroke tudi vodna igrala in tobogani, okolica Tuhelja pa je primerna tudi za kolesarske izlete.

Akcija kampiranja na Avtokampi kartico

Izkoristite akcijo kampiranja, ko imetnikom naše kamping kartice nudijo 15% popust na kampiranje (na ceno osebe in parcele). Popust velja v času nizke sezone do 24. junija 2023.

Cena kampiranja z neomejenim kopanjem za 2 osebi na parceli z elektriko dobite že od 44,20 € na noč (doplačilo turistična taksa). Otroci (5-12-let) za bivanje in kopanje doplačajo 9 €. Omogočajo tudi kampiranje z obroki v bližnjem hotelu npr. zajtrk,kosilo ali večerja.

Rezervacije parcel > www.terme-tuhelj.hr

Najem mobilne hišice Terme Tuhelj​ - april, maj in junij

Ob kampu je tudi urejeno naselje modernih mobilnih hišic. Na voljo so hišice za 2 osebi z eno spalnico, za 4 osebe z dvema spalnicama in za 6 oseb s tremi spalnicami.

Gostom v mobilnih hišicah je ob kopanju v bazenih na voljo tudi uporaba manjšega wellnessa (jacuzzi, savna, masaža) v sklopu naselja hišic. Ob doplačilu nudijo tudi 2 urno privatno uporabo wellnessa (75 €).

Akcija najema mobilnih hišic - 15% dodaten popust

Izkoristite ugodnost najema mobilne hišice po nižji ceni, ki velja tudi za prvomajske počitnice in potem še v mesecu maju in juniju. Akcijske cene veljajo ob spletni rezervaciji v primeru min. 2 nočitev in vključuje kopanje v notranjih in zunanjih bazenih, uporabo manjšega wellnessa v naselju hišice (savna, jacuzzi, masaže), animacijo, posteljnino in brisače v hišici ter zaključno čiščenje hišice.

Termin 27.4. - 2.5. 2023, cene najema hišice na noč

- Mobilna hišica za 2 osebi – redna cena 139 €, akcijska cena od 119 €

- Mobilna hišic za 4 osebe – redna cena 199 €, akcijska cena od 169 €

- Mobilna hišica za 6 oseb – redna cena 239 €, akcijska cena od 203 €

Termin 2.5. - 30.6. 2023, cene najema hišice na noč

- Mobilna hišica za 2 osebi – redna cena 99 €, akcijska cena od 85 €

- Mobilna hišic za 4 osebe – redna cena 149 €, akcijska cena od 127 €

- Mobilna hišica za 6 oseb – redna cena 179 €, akcijska cena od 152 €

Omogočajo tudi najem mobilne hišice z zajtrkom (15 € na osebo), ki ga dostavijo na teraso hišice.

Rezervacije mobilnih hišic v Termah Tuhelj >>

Datum objave
Kategorija
Statistika
14236 ogledov