Novice

Kategorija

Prikazano: 1 - 24 od 252 novic

Pogled: Mreža

 • Mreža (trenutni pogled)
 • Seznam

Razvrstitev: Datum ()

Novice:

 • Objavljeno v kategoriji Kampiranje

  Baška vabi na festival Crna ovca – 20. do 22. maj

  V Baški na otoku Krku vsako leto konec maja pripravijo festival Crna ovca (Črna ovca), ko se od petka do nedelje veliko dogaja, lahko uživate v odlični hrani in vinu, ob večerih pa se zabavate na koncertih. Izkoristite ugodne cene kampiranja v treh kampih v Baški in pridite ta vikend na otok Krk.

 • Objavljeno v kategoriji Kampiranje

  Kamp Lovšin vabi v Belo krajino na 40. Vinsko vigred

  Vikend med 20 in 22. majem si rezervirajte za največji vinski festival v Sloveniji. V Metliki bo potekala že 40. Vinska vigred. V kampu Lovšin so pripravili posebno ponudbo in akcijo vikend ceno kampiranja - 20 € za 2 osebi in parcelo z elektriko.

 • Objavljeno v kategoriji Kampiranje dne

  Butan Plin – akcijska ponudba paketov plinske opreme za kampiranje

  Butan plin v svoji trgovini in na spletu omogoča nakup dodatne plinske opreme za kampiranje. Novost v ponudbi so paketi, ki so jih pripravili in vključujejo turistično jeklenko napolnjeno s plinom ter gorilnik ali pa večjo zeleno jeklenko in žar.

 • Objavljeno v kategoriji Kampiranje dne

  Kamp Velenje bo prenovljen in odprt že v začetku julija

  Rudnik Velenje je v začetku maja sporočil, da je za nekaj več kot milijon evrov prodal kamp Jezero ob Velenjskem jezeru, Hitro smo stopili v stik z novim lastnikom in pridobili prve informacije o planih za kamping sezono 2022.

 • Objavljeno v kategoriji Kampiranje dne

  Kamp ob Velenjskem jezeru je prodan

  Premogovnik Velenje je sredi marca izvedlo dražbo za kamp Jezero, ki leži tik ob Velenjskem jezeru. V začetku meseca maja so sporočili, da je kamp prodan, kupec pa je Rajko Fajmot iz Ankarana.

 • Objavljeno v kategoriji Kampiranje dne

  Urbanovo v kampu Hažić v Medžimurju - 13. do 15. maj

  Sveti Urban je drugi zaščitnik vinogradnikov in v hrvaški regiji Medžimurje tik ob slovenski meji vsako leto pripravijo vinski festival Urbanovo. Ljubitelje kampiranjana s posebno ponudbo vabijo v lepo urejenem kampu Hažić v Svetem Martinu na Muri.

 • Objavljeno v kategoriji Kampiranje dne

  Ideja za vikend - pohod po najjužnejši slovenski pešpoti od Damlja do Radencev

  V nedeljo, 8. maja, vas vabimo v Belo krajino, kjer bo ob reki Kolpi potekal že 26. pohod po najjužnejši slovenski pešpoti od Damlja do Radencev. Dogodek lahko povežete z vikend kampiranjem ali najemom glamping hišic v Kanu kampu, kjer je tudi zbor pohodnikov in potem zaključek pohoda.

 • Objavljeno v kategoriji Kampiranje dne

  Vodnik Kamping & Karavaning 2022 z 20 % popusta

  Pred dnevi je izšel vodnik Kamping & Karavaning 2022 na 740 straneh znova prinaša 2 vodnika v enem: sveže podatke o 6.000 kampih in postajališčih za avtodome ter hkrati 1.000 družinskih doživetij po Evropi in zahodni Afriki. Obiskovalci Avtokampi.si imajo pri naročilu vodnika do 9. maja 2022 kar 20 % popusta!

 • Objavljeno v kategoriji Kampiranje dne

  Prvomajske počitnice v kampih na Cresu in Lošinju

  Izkoristite prvomajske počitnice za raziskovanje Kvarnerja in obiščite otoka Cres in Lošinj. Nekaj odličnih kampov imamo, ki ob urejenih parcelah nudijo tudi najem mobilnih hišic po akcijskih cenah. Oba otoka sta primerna za izlete ob morju, raziskovanje lepih plaž in kolesarjenje.

 • Objavljeno v kategoriji Kampiranje dne

  Aminess kampi vabijo na kamping počitnice v Novigrad in Njivice na otoku Krk

  Od začetka aprila sta že odprta kampa Aminess Sirena v Novigradu in Aminess Atea v Njivicah na Krku, 22. aprila pa se je odprl še kamp Aminess Maravea Resort prav tako v bližini Novigrada. V nagradni igri smo podarili dve lepi nagradi, Preverite akcijske ponudbe na Avtokampi kartico in možnosti ugodnejšega najema mobilnih hišic.

 • Objavljeno v kategoriji Kampiranje dne

  Sardinija - z Baia Holiday na kamping počitnice

  Baia Holiday je turistično podjetje s skorajda 50 letno tradicijo kvalitete in zadovoljnih gostov, ki se radi vračajo v njihove kampe v Italiji, na Hrvaškem, Franciji in Španiji. Med njihovimi najbolj priljubljenimi destinacijami je Sardinija, kjer imajo štiri kampe, otok pa poznamo po lepih plažah, zanimivih krajih ter številnih možnostih aktivnega preživljanja počitnic.

 • Objavljeno v kategoriji Kampiranje dne

  Slovenski vikend v Biogradu in prvomajsko kampiranje

  Letos bo po dveh letih covidnega premora v Biogradu ponovno potekal Slovenski vikend (28.4. - 1.5.), ko se bo veliko dogajalo. Vabimo te na prvomajsko kampiranje, uživanje ob morju in številne aktivnosti, ki bodo potekale v času prireditve. Izkoristite tudi ugodnosti, ki jih nudijo v kampu Park Soline in Ljutić na kampiranje in najem mobilnih hišic.

 • Objavljeno v kategoriji Kampiranje dne

  Kvarner vabi na kampiranje in aktivne pomladanske počitnice

  Pomlad je na Kvarnerju zelo lepa, ob pričetku turistične in kamping sezone pa so pripravili številne zanimive dogodke od kolesarjenja do pohodništva z vključenimi lokalnimi gastronomskimi dobrotami. Pripravili smo spisek odprtih kampov in najbolj pomembnih dogodkov, ki se jih lahko udeležite v aprilu in maju.

 • Objavljeno v kategoriji Kampiranje dne

  Svobodni pod zvezdnim nebom – kampiranje v Nemčiji

  Kampiranje je v zadnjih letih postalo priljubljen način potovanja. Mi to popolnoma razumemo. Kaj je namreč lepšega kot zbuditi se na čudovitem in nekoliko odmaknjenem kraju v objemu narave? Le ena stvar, in sicer na takšnem kraju zaspati!

 • Objavljeno v kategoriji Kampiranje dne

  Novosti v kampu Lanterna Premium pri Poreču

  Kamp Lanterna Premium se odpira v četrtek, 14. aprila. V kampu so pripravili velikonočni animacijski program, odprti pa bodo tudi bazeni z ogrevano vodo. Kamp Lanterna se lahko z odlično ponudbo za družine, velikim animacijskim in športnim centrom, ki vključuje tudi skate park, peščeno plažo v osrednjem zalivu, skozi kamp pelje kolesarska pot...

 • Objavljeno v kategoriji Kampiranje dne

  Prvomajske počitnice v kampu Menina v Savinsjki dolini

  Kamp Menina številni že poznate po tem, da tam ni dneva počitka in da se vsak dan nekaj dogaja ali na adrenalinskem parku ali na reki Savinji ali na otroškem igrišču v kampu. Za prvomajske počitnice so pripravili pester program s kresovanjem, živo glasbo in štiridnevni otroški tabor urbanih športov.

 • Objavljeno v kategoriji Kampiranje dne

  Kočevsko vabi na kampiranje in družinska doživetja

  Kočevsko je izjemna destinacija za vse ljubitelje aktivnih počitnic v neokrnjeni naravi. Idealno je za družinsko raziskovanje na kolesu ali peš, lahko uživate ob Kočevskem jezeru, se poleti kopate ali veslate na SUP deskah

 • Objavljeno v kategoriji Kampiranje dne

  Kamp Lijak – Ozeljan odpira tekmovalni kolesarski park - pumptrack

  Vipavska dolina veliko dela na promociji aktivnega turizma, kjer prvo mesto zaseda kolesarstvo. V zadnjih letih so uredili številne kolesarske poti, kar je še posebej dobrodošla saj je kolesarska sezona v dolini precej daljša kot v osrednji Sloveniji. V kampu Lijak v Ozeljanu pa bodo sredi aprila odprli nov zemeljski kolesarski park - pumptrack.

 • Objavljeno v kategoriji Kampiranje dne

  Proste pavšalne parcele v Ankaranu in Selcah

  Številni nas sprašujete, če so še kje dobre lokacije za pavšal in v zadnjem trenutku pred pričetkom kamping sezone smo dobili informacijo, da so proste parcele za pavšal še v kampu Adria Ankaran in v kampu Selce pri Crikvenici.

 • Objavljeno v kategoriji Kampiranje dne

  Matsport – akcija na vse strešne šotore

  Trgovina Matsport ima pomladansko akcijo na strešne šotore, ki so super izbira za vse popotnike, ki med dopustom večkrat menjajo lokacijo in radi obiščejo tudi malce bolj neobljudene kraje. Največja prednost strešnih šotorov je v enostavni in hitri postavitvi, po njih pa največkrat posegajo pari ali družine z enim otrokom. V ponudbi strešni šotori številnih znamk npr. Thule, Sheepie, iKamper, Alu-Cab, Campwerk ...

 • Objavljeno v kategoriji Kampiranje dne

  Kamp Šobec - spisek novosti in akcijska ponudba kampiranja

  Kamp Šobec v Lescah sodi med največje kampe v Sloveniji. Na tej lokaciji deluje že vse od leta 1956. V zadnjih letih je bilo v kamp vloženih veliko sredstev v prenovo in pohvalno je, da so ob tem vedno skrbeli tudi za ohranjanje naravnega videza kampa. Kamp se odpira 9. aprila, na Avtokampi kartico pa v določenih terminih nudijo 15% popust na kampiranje.

 • Objavljeno v kategoriji Kampiranje dne

  Odpira se kamp Adria v Ankaranu - novosti v ponudbi in ugodnosti

  Kamp Adria Ankaran letos praznuje 60. letnico delovanja. Sezono odpirajo v petek, 1. aprila. Lokacija kampa nudi veliko možnosti aktivnega oddiha, so pa v kampu pripravili kar nekaj novosti, ob začetku sezone pa gostom omogočajo brezplačno podaljšano bivanje.

Prikazano: 1 - 24 od 252 novic