Novice

Kategorija

Prikazano: 1 - 24 od 281 novic

Pogled: Mreža

 • Mreža (trenutni pogled)
 • Seznam

Razvrstitev: Datum ()

Novice:

 • Objavljeno v kategoriji Kampiranje

  Krompirjeve počitnice v kampih na Hrvaškem

  Kamping sezona seveda še ni zaključena, zato smo pripravili spisek kampov na Hrvaškem, ki bodo odprti v času krompirjevih počitnic od 29. oktobra do 6. novembra. Cene kampiranja so v tem času ugodne, enako velja tudi za najem mobilnih hišic, saj je za šotorenje tudi ob Jadranu že prehladno.

 • Objavljeno v kategoriji Kampiranje dne

  Hrvaško Zagorje – zeleni raj za kolesarje in ljubitelje kampiranja

  Ljubitelji kampiranja odlično poznajo hrvaško obalo, malo manj pa njeno notranjost. Ker je kampiranje v zadnjih letih vse bolj povezano s kolesarjenjem, tokrat predstavimo kolesarske poti v regiji Zagorje ob slovenski meji in možnosti kampiranje v termah Tuhelj in Termah Jezerčica.

 • Objavljeno v kategoriji Kampiranje dne

  Baška Outdoor festival – vabimo na aktiven vikend na otok Krk 14. do 16. oktober

  Baška je znana po številnih možnostih aktivnega turizma od gorskega kolesarjenja do pohodništva, teka in plezanja. Sredi oktobra vabimo na Baška Outdoor Festival, ki združuje različne športe od kolesarjenja, teka, plezanja in pohodništva, organizirana bo tudi otroška športna animacija. Izkoristite ugodne cene kampiranja in najema mobilnih hišic.

 • Objavljeno v kategoriji Kampiranje dne

  Punat vabi na aktivno jesensko kampiranje na otok Krk

  Punat na otoku Krk poznamo po dveh raznolikih kampih – kamp Pila leži tik ob mestu, FKK Konobe, pa je oddaljen nekaj kilometrov. Jeseni so zelo primerne temperature za športne aktivnosti od kolesarjenje do pohodništva, lahko greste na zipline ali pa na podvodni ogled morskega dna. V kampih pa veljajo akcijske cene na Avtokampi kartico.

 • Objavljeno v kategoriji Kampiranje dne

  Kako z avtodomom na ogled evropskega prvenstva v košarki v Nemčiji

  Prvi letošnjega evropskega prvenstva v košarki je potekalo v Nemčiji, na Češkem, Gruziji in Italiji. Slovenska reprezentanca je prve tekme igrala v Kölnu, z dobrimi igrami in na krilih odličnega Luke Dončiča, pa se je kot najboljša reprezentanca v skupini uvrstila na zaključni del tekmovanja. Ta bodo do 18. septembra potekala v Berlinu. Ker bo veliko navijačev iz Slovenije odšlo na ogled tekem v Berlin, smo preverili, kako z avtodomom do tja in kje v nemški prestolnici parkirati avtodom.

 • Objavljeno v kategoriji Kampiranje dne

  Vipavska dolina vabi na aktivne kamping počitnice

  Lonely Planet je pred leti Vipavsko dolino uvrstil med 10 najboljših popotniških destinacij v Evropi. Super lokacija za kolesarjenje in pohodništvo, na reki Vipavi lahko veslate na SUP deskah in ob tem obiščete vinske kleti in gostilne, ki nudijo domače dobrote. Preverili smo ponudbo kampov in postajališč za avtodome v okolici Vipave in Ajdovščine.

 • Objavljeno v kategoriji Kampiranje dne

  Fotogalerija z družinskega vikenda v kampu Šobec

  Kamp Šobec vsak prvi vikend v septembru organizira družinsko kampiranje, ko za domače goste pripravi poseben program animacije. Letos je prišlo 80 družin, ki so uživale in izkoristile lepo vreme za kopanje, kolesarjenje in ostale športne aktivnosti.

 • Objavljeno v kategoriji Kampiranje dne

  Kamp Zaton Holiday Resort vabi na kampiranje ob ogrevanih bazenih

  V bližini Zadra že 40 let deluje kamp Zaton Holiday Resort, ki sodi med kampe z najboljšo ponudbo za družine. Odlično animacijo imajo, ki je prilagojena starosti otrok, in tudi ogrevane bazene, tako da se lahko kopate do konca sezone. Izkoristite ugodne cene kampiranja v septembru.

 • Objavljeno v kategoriji Kampiranje dne

  Družinski vikend v kampu Šobec - 2. do 4. september

  Prvi septembrski vikend se že tradicionalno dobimo v kampu Šobec na Družinskem kamping vikendu. Veliko se bo dogajalo že v petek zvečer, ko pride čarodej, pekli bomo kruhke in koruzo, v sobota bo športno aktivna, popoldne pa pena party in ogled eksotičnih živali, v nedeljo družinski pohod ... Za imetnike Avtokampi kartice velja 15% popust na redne cene kampiranja!

 • Objavljeno v kategoriji Kampiranje dne

  Kranjska Gora - pestro dogajanje ob zaključku počitnic

  Kranjska Gora je vse bolj priljubljena poletna destinacija in v okolici imamo tudi nekaj zanimivih kamping lokacij, tako da lahko počitnice zaključite z obiskom in kampiranjem. Zadnji petek in soboto v avgustu v Kranjsko Goro pride tudi Karavana okusov, v soboto bo v Planici zaključek akcije Gremo v hribe ...

 • Objavljeno v kategoriji Kampiranje dne

  Kampiranje v Beli krajini in ogled izvira reke Krupe

  Bela krajina ima veliko lepo urejenih kampov in tudi dva glamping resorta in tudi postajališče za avtodome. Ob kampiranju in uživanju ob reki Kolpi pa priporočamo, da se odpravite tudi na izlete po okolici in izvir reke Krupe je edna najbolj priljubljenih izletniških točk.

 • Objavljeno v kategoriji Kampiranje dne

  Kamp Thermal Resort Lendava je po dolgem času ponovno odprt

  Kamp Terme Lendava je bil pred leti med najbolj priljubljenimi domačimi termalnimi kampi, ki pa je bil po prevzemu novega lastnika kar nekaj časa zaprt. Ponovno se je odprt 10. avgusta, gostom pa sedaj nudi kampiranje po akcijskih cenah.

 • Objavljeno v kategoriji Kampiranje dne

  Reka Kolpa - zadnje meritve kopalne vode so odlične

  Agencija RS za okolje (Arso) vsako letos skrbi tudi za meritve kopalnih voda in v začetku junija je bila v spodnjem delu reke Kolpe pri Primostku ena meritev slaba. Zadnje meritve opravljene konec junija in sredi julija so spet pokazale, da je reka Kolpa čista, zato kamp Big Berry vabi na kampiranje in uživanje ob Kolpi.

 • Objavljeno v kategoriji Kampiranje dne

  Kampiranje v krajih Jelsa in Vrboska na otoku Hvar

  Otok Hvar se lahko pohvali z bogato zgodovino, ki je povezana z morjem. Njihove trgovske ladje so potovale po celotnem Sredozemlju, turizem pa ima že več kot 100 letno tradicijo. Prvi hotel so v Jelsi odprli že davnega leta 1911, kot prvi na Jadranu pa so imeli tudi diskoteko. Na otoku imajo številne manjše kampe, med najbolj naravne pa sodita kampa Mina v Jelsi in FKK kamp v kraju Vrboska.

 • Objavljeno v kategoriji Kampiranje dne

  Pridite na ATP Plava Laguna Croatia Open Umag – 22. do 31. julij

  Umag bo konec julija ponovno gostil ATP teniški turnir in odlične tenisače iz celega sveta, Med njimi bo tudi naš Aljaž Bedene in šesti na svetovni lestvici Španec Carlos Alcaraz. Za obiskovalce so pripravili bogat glasbeni program in tudi nekaj otroške animacija. Kampirate lahko v enem od umaških kampov.

 • Objavljeno v kategoriji Kampiranje dne

  River Camping Bled ima novo mobilno trgovino Tuš

  River Camping Bled je bil odprt pred dvema letoma in je že takoj požel odlične ocene, lansko leto pa je bil tudi prejemnik dveh nagrad Naj kamp Adria. Letos so v ponudbo kampa dodali tudi nov koncept Tuš trgovine, kar gostom močno olajša dostop do živil.

 • Objavljeno v kategoriji Kampiranje dne

  Kranjska Gora v poletno sezono vstopa z novostmi in novo camper stop lokacijo

  Destinacija Kranjska Gora je zakorakala v glavno poletno turistično sezono za katero so pripravili številne novosti. Za avtodomarje gradijo nov moderno urejen camper stop, v Kajžnkovi hiši v Ratečah so odprli Escape muzej, v dolino Vrat pa vozi brezplačen avtobus. Odpira se tudi prenovljen kolesarski park.

 • Objavljeno v kategoriji Kampiranje dne

  Vipava Valley Outdoor 365° - kamp Lijak od 24. do 26. junija

  Vipavska dolina in kamp Lijak vabita ljubitelje kolesarjenja na dogodek Vipava Valley Outdoor 365°, ki bo združil različne kolesarske dejavnosti - od spusta z gorskimi kolesi do vodenih kolesarskih izletov in pumptrack primeren tudi za otroke.

 • Objavljeno v kategoriji Kampiranje dne

  Kampiranje v Splitu in Omišu - Srednja Dalmacija

  Ob pričetku kamping sezone smo obiskali dva zanimiva in raznolika kampa v Srednji Dalmaciji. Kamp Stobreč v Splitu je pravi mestni kamp, Omiš s kampom Galeb pa že nudi več aktivnosti za celo družino. Oglejte si fotogalerije obeh kampov, ob tem pa tudi objavljamo odlične akcijske ponudbe za imetnike naše Avtokampi kartice, ki veljajo v obeh kampih.

 • Objavljeno v kategoriji Kampiranje dne

  Valamar vabi na kampiranje v Labin, Baško in Dubrovnik

  Valamar je eno najbolj znanih turističnih podjetij v regiji, ki ima kampe tako v Istri kot tudi na Kvarnerju in v Dalmaciji. Predstavljamo tri raznolike lokacije, ki jih priporočamo za letošnji obisk - kamp Tunarica pri Labinu, FKK kamp Bunculuka v Baški na Krku in kamp Solitudo v Dubrovniku. V vseh kampih tudi v glavni sezoni nudijo popust na Avtokampi kartico.

 • Objavljeno v kategoriji Kampiranje dne

  Kamp Amarin v Rovinju je dobil 300 prenovljenih parcel in glamping šotore

  V družbi Maistra so se lansko jesen odločili, da bodo prenovili kamp Amarin. Do sedaj so bili večjih prenov že deležni njihovi kampi Valkanela, Porto Sole, Polari in Veštar. V kampu Amarin so prenovili vse parcele, zgradili nove sanitarne objekte in v ponudbo dodali velike glamping šotore.

 • Objavljeno v kategoriji Kampiranje dne

  Terme Tuhelj vabijo na družinski kamp vikend - 10. do 12. junij

  V Termah Tuhelj so se odločili, da povabijo družine na kamping vikend. Prvega so pripravili že konec maja, drugi pa bo potekal od 10. do 12. junija. Rezervirajte si parcelo za družinsko kampiranje s polno animacije, zabave in uživanja na bazenih v Termah Tuhelj. Veljale bodo akcijske cene kampiranja - 12 € na osebo z vključenim kopanjem.

Prikazano: 1 - 24 od 281 novic