AMZS članstvo za kampiste 8 € ceneje

Datum objave
Kategorija
Statistika
2970 ogledov

Ljubitelji kampiranja smo veliko na cesti in tudi na dopust se odpeljemo z avtom, običajno polnim kamping opreme, pripeto počitniško prikolico ali avtodomom.

Kako pa smo poskrbeli za primere, ko avto ne vžge ali pa med vožnjo pride do okvare? Vsi vemo, da je za takšne primere dobro poskrbeti pravočasno, še posebej pa pred potovanjem v tujino.

Mi imamo že vrsto let urejeno članstvo v AMZS in tudi kar nekaj pozitivnih izkušenj z uporabo njihovih storitev, zato smo se dogovorili, da za ljubitelje kampiranja z Avtokampi kamping kartico pripravimo akcijsko ponudbo AMZS članstva Plus ali PremiumDarilni bon za 8 € popusta!

Poskrbite za nepredvidene dogodke z vozilom v tujini

Kaj storiti, ko na bencinski črpalki sredi Like pri 34 °C avto ne vžge, družini pa se mudi v Split na trajekt za Hvar. Kako rešiti težavo s prazno gumo v nedeljo sredi Zadra, rezervne pa novejši avtomobili tako ali tako nimajo več? Ali pa težave z ležaji pri počitniških prikolicah in elektriko pri avtodomih?

AMZS članstvo PLUS poskrbi za vse take primere tudi v tujini. To je pravi paket pomoči za kampiste, saj ugodnosti veljajo tudi za avtodome in ob vleki počitniške prikolice. Član AMZS ima vse ugodnosti, ne glede na to, čigavo vozilo vozi!

Velika prednost članstva AMZS je v povezanosti s partnerskimi avtoklubi v tujini. Članstvo AMZS krije tudi odpravo okvar na cesti in na Hrvaškem priskočijo na pomoč mehaniki Hrvaškega avtokluba - HAK in brezplačno poskrbijo, da je vozilo spet vozno.

V primeru, da vozila ni mogoče popraviti, AMZS članstvo PLUS krije do 1.500 € vleke iz tujine domov, v primeru nujne nepredvidene nočitve, pa vam povrnejo stroške do vrednosti 200 € oz. poskrbijo za prevoz oseb domov.

Kaj pa poškodbe in bolezni?

Letos je zdravstveno stanje še toliko bolj pomemben podatek, saj si nihče ne želi, da bi zaradi vročine ali poškodbe obstal v bolnici na Hrvaškem.

AMZS članstvo PREMIUM – gre za nadgradnjo članstva plus, ki dodatno vključuje turistično zavarovanje oseb. Na kampiranju ob morju so pogosti padci s kolesom, pohojeni morski ježki, nenadna vročina pri otroku ...

Z AMZS Premium članstvom imate čez celo leto urejeno turistično zavarovanje, tako da ni potrebno ob vsaki poti skrbeti še za to. Z zavarovanjem se izognete dodatnim plačilo ob obisku turističnih ambulant, ki so v tujini pogosto v zasebni lasti, tako da evropska kartica zdravstvenega zavarovanja ne pokrije vseh stroškov. Sicer vam vedno obljubijo, da vam bodo denar povrnili doma, vendar žal ni vedno tako.

Od 1. avgusta 2020 članstvo Premium ob nespremenjeni članarini zagotavlja enkrat višja kritja zdravstvenega in turističnega zavarovanja v tujini npr. za stroške potrebne zdravniške oskrbe 50.000 od tega za stroške prevoza do 15.000 €

AMZS Premium paket je odlična izbira za družine z otroki, popotnike in aktivne kampiste, saj v primeru poškodb ali bolezni pokrije večino stroškov, ki jih imate s prevozom do bolnišnice in zdravstvenimi pregledi, dodatno pa nudi še zavarovanje prtljage, zlorabo plačilnih kartic in izdelavo novih dokumentov.

AKCIJA - 8 € popusta na AMZS članstvo

Vemo, da je vsak strošek v današnjih dneh pomemben v družinskem proračunu, vendar pa so ugodnosti, ki jih nudi AMZS velike, saj imate tudi popuste pri registraciji vozila in do 30% popust na tečaje varne vožnje na Vranskem.

Natisnite si DARILNI BON AMZS (pdf) za 8 € popusta pri AMZS Plus ali Premium članskem paketu. Akcija velja za nove in stare člane ob podaljšanju. Bon prinesite v eno od 25ih poslovalnic AMZS po Sloveniji, kjer boste pokazali tudi našo Avtokampi kamping kartico (brezplačno jo naročite tukaj >>) in dobili boste popust. Akcija velja do 30.9. 2020.

AMZS PRAVI PRIJATELJ!

Datum objave
Kategorija
Statistika
2970 ogledov