Oglasi:

oddam prikolico v Banjolah

Tukaj lahko objavite oglase za oddajanje počitniških prikolic, avtodomov in mobilnih hišic

Odgovori

Odgovor Napisal/-a: IRMAPERIČ

Brez avatarja
IRMAPERIČ je odsoten
IRMAPERIČ
Prispevki: 3
Pridružen: Pe Feb 01, 2019 2:16 pm

oddam prikolico v Banjolah

Objavljeno: To Jun 02, 2020 5:06 am

V mesecu juliju in avgustu 2020 v zasebnem kampu Mira v Banjolah (Pula) oddamo standardno prikolico (veliko ležišče za 2-3 osebe in manjše v kabini za 2 osebi). V baldahinu je lesen poden in dovolj prostora za dodatna ležišča ker je kuhinja na pokriti terasi pred baldahinom. Vse skupaj je zaščiteno z lesenim nadstreškom. Na voljo je posteljnina (4 prešite odeje, vzglavniki, deke ) električna kuhalna plošča (2 plošči), električna pečica z dvema ploščama,  hladilnik kombiniran z zmrzovalnikom, plinski žar, posoda in jedilni pribor, 2 ventilatorja, stojalo za obleke, wifi .
Plaža je oddaljena cca 200 m, primerna za majhne otroke (kamenčki, ni skal), ob robu zaliva pa je plaža skalnata vendar povsod urejena (dostop do vode). Izposoja čolnov, pedolinov, kanujev, SUP, igrala na vodi, gostinski objekti neposredno ob vodi kjer so organizirane animacije za otroke, telovadba v vodi….)
Cena julij avgust 40 eurov na dan. Ob prihodu plačate turistično takso (8 kun odrasli, 4 kune otroci od 12-18 let) in prijavnino v enkratnem znesku 10 kun. K prikolici pripada parkirni prostor za 1 avto, dodatni avtomobil ali prikolico za čoln se doplača 40 kun na dan. Prijava gosta je vsak dan med 19.30 in 21.00 uro.
Živalim žal ni dovoljeno bivanje v prikolici in baldahinu. Več informacij dobite na telefonski številki 031 509-093 (Irena) ali še raje na email [email protected]
 

Odgovori