AKCIJA - 14 ali 30 dnevni najem mobilne hišice v kampih Istra Premium in Ježevac Premium

Datum objave
Kategorija
Statistika
1284 ogledov

Kamp Istra Premium v Funtani in kamp Ježevac Premium na Krku - Valamar sodita med najboljša kampa in sta ena redkih, ki sta odprta čez celo leto. Omogočata daljši najem mobilne hišice za minimalno 14 ali 30 dni z do 60% popustom na redne cene - že od 23 € na dan!

Mesec april je v Istri in Kvarnerju eden najlepših mesecev. V krajih ob morju ni še nobene gneče, tako da je izolacija že kar samoumevna. Ob sončnih dnevih se čez dan ogreje tudi na več kot 20 ⁰C, tako da se je prijetno sprehodit ob morju, nabirat šparglje in uživati v vonju vijolic.

​Lokali in restavracije so v obeh hrvaških regijah normalno odprte, prav tako vse trgovine. Istra je kot regija na nemškem zelenem seznamu, saj je 7 dnevna incidenca na 100.000 prebivalcev le 48 primerov, npr. v Sloveniji pa je 7 dnevna incidenca 314 primerov.

Glede prestopa meje - Slovenija v terminu 29.3. -12.4. dovoli prehod meje samo tistim osebam, ki so že prebolele covid-10 oz. imajo potrdilo o cepljenju, kar velja za izstop in tudi za povratek domov.

Hrvaška do konca marca dovoli vstop osebam, ki imajo negativen PCR test ali potrdilo o prebolelosti, lahko pa se na meji uredi 10 dnevna karantena v kampu, test pa potem naredite na Hrvaškem. S 1. aprilom je napovedana dodatna možnost vstopa z negativnim hitrim testom in potrdilom o cepljenju. Več o mejah >>

Najem mobilne hišice za 14 ali 30 dni

Pri Valamarju so se odločili, da v kampih, ki sta odprta čez celo leto, pripravijo posebno ponudbo daljšega najema mobilnih hišic za 2 ali 4 osebe z do 60 % popustom.

V obeh kampih nudijo odličen internet (hitrost 200/200 Mbit/s), tako da si lahko uredite pisarno s pogledom na morje in uživajte v varnem okolju, v kampu Istra Premium pa bo že v začetku aprila odprt en bazen z ogrevano vodo.

Kamp Istra Premium – Funtana

Po prenovi v zadnjih dveh letih je to eden najboljših kampov v Evropi. Čez celo leto odprt, na voljo so otroška in športna igriška, sprehajalno / tekaška pot ob morju okoli celotnega kampa, bazene z ogrevano vodo, atrktiven mini golf, najem koles, restvaracijo, trgovino in pekarno. Super lokacija za sprehode in kolesarjenje ob morju do Vrsarja, Limskega kanala ali Poreča.

14 dnevni najem mobilne hišice - npr. termin 1.4. - 15.4.

Cena najema hišice za 2 osebi 459 €, mobilne hišice za 4 - 6 oseb 500 €

30 dnevni najem mobilne hišice - npr. termin 1.4. - 1.5.

Mobilna hišica za 2 osebi cena najema 700 €, mobilna hišica za 4 - 6 oseb pa 800 €.

Rezervacija mesečnega najema mobilne hišice >>

Kamp Ježevac Premium – Krk

Odličen kamp ob robu mesta Krk z mobilnimi hišicami v terasah tik ob morju. Za daljši najem so na voljo mobilne hišice za 4 - 6 oseb. Na voljo so otroška igrala, odprta je restavracija, trgovina je v bližini, po kampu deluje odličen internet (hitrost 200/200 Mbit/s), tako da bo to dovolj za delo in zabavo.

Lokacija kampa omogoča odlične kolesarske ture po otoku, sprehode ob morju ali do centra mesta Krk (samo 5 minut hoje) in vse potrebne storitve, ki jih nudi bližina mesta.

14 dnevni najem mobilne hišice - npr. termin 1.4. - 15.4.

Cena najema hišice za 4 osebe 450 €

30 dnevni najem mobilne hišice - npr. termin 1.4. - 1.5.

Mobilna hišica za 4 osebe 700 €.

Rezervacija mesečnega najema mobilne hišice >>

Datum objave
Kategorija
Statistika
1284 ogledov