Baia Holiday vabi na jesensko kampiranje v Sesljan, Benetke in na Lošinj

Datum objave
Kategorija
Statistika
3265 ogledov

Baia Holiday ima v bližini Slovenije tri raznolike kampe in odločite se lahko tudi samo za vikend kampiranje ali pa daljše uživanje ob morju. Odločite se za kampiranje v Italiji ali na Lošinju in izkoristite lepe dneve za uživanje ob morju.

V vseh kampih Baia Holiday imajo gostje v času nizke sezone popust na kampiranje in sicer kar 20% na določene parcele. Naročite Avtokampi kartico in izkoristite nižje cene

Kamp Mare Pineta – Sesljan / Sistiana, odprt do 10.10.

Kamp Mare Pineta je od osrednje Slovenije oddaljen samo uro vožnje. Lokacija je na kraškem robu nad Traškim zalivom, tako da je s parcel prekrasen pogled, od Trsta pa je oddaljen 18 km.

Ob urejenih parcelah so na voljo tudi mobilne hišice za 2,4 ali 6 oseb. Gostom je na voljo zunanji bazen, ki pa ni ogrevan, tako da je odprt nekje do konca septembra. Od morja je kamp oddaljen cca 15 minut hoje, do plaže Sistiana pa vozi tudi turističen vlakec. V bližini plaže je tudi znano apartmajsko naselje Portopiccolo, kjer se lahko sprehodite in uživate v lokalih ob morju.

Lokacija kampa je odlična za pohod po Rilkejevi poti do gradu Devin, ki v dolžini 2 km nudi lepe razglede in tudi možnost ogleda vojaških bunkerjev, ki so zanimivi predvsem za otroke. Priporočamo tudi ogled gradu.

Kamp je tudi odlično izhodišče za ogled tradicionalne jadralske regate Barcolana, ki bo v letu 2022 potekala v nedeljo, 9. oktobra.

Za otroke je v kampu na voljo otroško igrišče, imajo tudi športna igrišča (tenis, košarka, namizni tenis, odbojka, nogomet), trgovino in restavracijo pri bazenu.

Akcija na Avtokampi kartico > 20% popust na kampiranje na parcelah Pineta (B cona) v terminih 8.4. - 3.6. & 4.9. - 10.10. Min. bivanje 1 noč - cena v septembru za 2 osebi in parcelo z elektriko že od 22,50 € na noč.

Več o kampu Mare Pineta >

Kamp Cavallino – Benetke, odprt do 1.11.

Kamp Cavallino leži tik ob peščeni plaži pred Benetkami, ki je dolga kar 15 kilometrov. Gre za zelo lepo urejen kamp, ki ima tudi wellness z notranjim bazenom in savnami (doplačilo) ter zunanje bazene, ki so glede na vreme odprti nekje do sredine oktobra.

Je odlično izhodišče za ogled Benetk, saj iz bližnjega kraja Punta Sabbioni vozi ladjica vse do centra, lahko pa se odločite tudi za ogled otokov Murano in Burano. V okolici kampa je tudi veliko ravninskih kolesarskih poti, tako da je zelo primerno tudi za otroke.

Kamp ima nekaj več kot 450 parcel, omogoča pa tudi najem raznolikih mobilnih hišic. Za otroke so urejena igrala in notranja igralnica, so pa v kampu dobrodošli tudi kužki in za njih imajo urejeno pasjo plažo. V kampu je trgovina in restavracija

Akcija na Avtokampi kartico > 20% popust na kampiranje na parcelah v coni Pineta in Premium v terminih 8.4. - 3.6. & 4.9. - 1.11. Popust velja v primeru min. 3 noči - cene v septembru že od 24 € na noč za 2 osebi in parcelo z elektriko.

Več o kampu Cavallino >

Kamp Poljana – Lošinj, odprt do 4.11.

Kamp Poljana leži le 4 km pred krajem Mali Lošinj, z njim pa je povezan z urejeno sprehajalno in kolesarsko potjo.

Kamp ima večino parcel urejenih na vzhodno stran otoka, manjši del kamp pa gleda tudi na zahod. Na tem delu je tudi urejena marina.

Plaža v kampu je urejena v manjšem prodnatem zalivu ob katerem so urejene terasaste parcele. Ob zalivu so parcele bolj sončne, v osrednjem delu pa so tudi zelo senčne parcele urejene v borovem gozdičku. Omogočajo tudi najem mobilnih hišic za 2, 4 in 6 oseb.

V kampu so psi dobrodošli in imajo tudi tuše za pse.

Za otroke je urejeno veliko otroško igrišče z igrali. V Malem Lošinju priporočamo ogled muzeja Apoksiomena ter obisk razgledne točke Providenca nad mestom

Akcija na Avtokampi kartico > 20% popust na kampiranje na parcelah Pineta ali Premium v terminu 1.4. - 3.6. & 2.9. - 4.11. v primeru min. 3 noči - cena že od 22,50 € za 2 osebi na parceli z elektriko.

Več o kampu Poljana >

Datum objave
Kategorija
Statistika
3265 ogledov