1. srečanje lastnikov avtodomov Carthago na Kopah

Datum objave
Kategorija
Statistika

V soboto, 25. septembra, bo na Kopah 1. srečanje lastnikov avtodomov Carthago. Namen srečanja je, da se na prekrasni lokaciji in ob dobri hrani ter pijači spoznajo lastniki te prestižne znamke avtodomov.

Carthago je znamka počitniških vozil, ki je že 13 let močno povezana s Slovenijo. Avgusta leta 2008 je iz njihove tovarne v Odrancih pripeljal prvi prestižni avtodom.

V zadnjih letih je prodajo v Sloveniji prevzelo podjetje Robeta iz Slovenj Gradca, ki v soboto, 25. septembra, vabi vse lastnike avtodomov Carthago na prijetno srečanje na Kope, kjer imajo v bližini Grmovškovega doma urejeno postajališče za avtodome.

Vabljeni vsi lastniki Carthago avtodomov , ne glede na to, pri katerem od pooblaščenih prodajalcev ste avtodom kupili.

Prijave na dogodek zbirajo na mailu uros@robeta.si oz. na tel. 031 684 651.

Avtodomi Carthago in Robeta na ogled na sejmu MOS v Celju

Od 15. do 19. septembra bo na Celjskem sejmu potekal MOS –Mednarodni obrtni sejem, kjer bodo na ogled celotna ponudba počitniških vozil podjetja Robeta.

Ob avtodomih Carthago , katerih ambasador je vrhunski kolesar Tadej Pogačar in vanih Robeta, ki jih predstavlja nekdanji voznik F1 Ralf Schumacher, si boste lahko ogledali tudi počitniške prikolice Hobby.

Na ogled bodo tudi električna kolesa Cube, električni skiroji, štirikolesniki in žar oprema.

Ker je povpraševanje po avtodomih in prikolicah izredno veliko, morate že sedaj poskrbeti za izbiro vam najbolj primernega modela, da boste lahko poleti 2022 uživali na popotovanjih.

Se vidimo na Kopah ali v Celju.