Fotogalerija iz novo odprtega kampa Istra Premium Camping Resort v Funtani

Datum objave
Kategorija
Statistika

Funtana je dobila popolnoma prenovljen kamp Istra, ki sodi med kamping resorte in je ocenjen s petimi zvezdicami, tako da je polno ime Istra Premium Camping Resort.

Kamp smo si v začetku junija ogledali med prvimi, ko so še potekala dela pri ureditvi okolice. Nekaj gostov je sicer bilo v mobilnih hišicah in glamping šotorih, pavšalisti pa so postavljali prikolice. Prava otvoritev kampa je napovedana za drugi junijski vikend.

Imetniki Avtokampi kamping kartice imate tudi v tem odličnem kampu popust in sicer od 5 – 7,5% na ceno osebe in parcele.

Kamp Istra Premium Camping Resort je po novem »tekstilni« kamp namenjen družinam in goste na vhodu pričaka velika osrednja zgradba s "hotelsko" recepcijo, lokalom in vsemi animacijskimi prostori.

Največji del zavzema dvorana za gledališke in kino predstave, sledijo trije prostori za otroško animacijo, igralnica in igralnica za najstnike, ki vključuje tudi video igrice.

Kamp Istra ima okoli 500 urejenih kamping parcel, 125 modernih mobilnih hišic za 4 -6 oseb, 10 romantičnih hišic za pare in 9 glamping šotorov slovenskega proizvajalca Big head.

Travnate in peščene kamping parcele

Najboljše kamping parcele so urejene v bližini otočka na levem delu rta, kjer je gostom na parcelah tik ob morju na voljo tudi lesena tenda, žar in tuš. Večina parcel je opremljenih z elektriko in vodo, določene imajo urejen tudi odtok.

Desni del kampa je urejen v parcelah, prva polovica parcel je peščenih, druga polovica proti rtu pa ima tudi travnate parcele z več sence.

O sanitarijah ne gre izgubljati besed, saj sta dva objekta povsem nova, prilagojena otrokom, invalidnim osebam, opremljena z družinskimi kopalnicami, pralnicami posode in perila, imajo pa tudi pomivalne stroje.

Počitnice v mobilni hišici ali glamping šotoru

Levi del kampa Istra je namenjen gostom v mobilnih hišicah za 4 - 6 oseb. Na voljo je več različnih tipov mobilnih hišk, od Marbello Premium v prvi vrsti ob morju, do hišic Bella Vista Premium na vrhu hriba s pogledom na Vrsar in lastnim bazenom ter dodatno letno kuhinjo na terasi.

Parom so namenjene tudi manjše romantične hišice, ki vključujejo tudi kuhinjo in kopalnico.

Za ljubitelje počitnic pod platnom pa je vrhunec ponudbe zagotovo možnost najema glamping šotorov za 4 – 6 oseb, ki so postavljeni na konec rta od koder je prekrasen pogled na sončne zahode.

Vsak šotor ima dve spalnici, lastno kopalnico in kuhinjo, za uživanje ob morju pa poskrbi velika terasa z žarom.

Plaža, bazeni, wellness in športna ponudba

Plaža v kampu je na levi strani urejena v prodnatih zalivih, na rtu in na desni strani, kjer je več sence, pa je večinoma kamnita z betoniranimi deli. Na dveh delih plaže je omogočen vstop invalidom, manjši del pa je urejen kot pasja plaža.

Kamp Istra ima enega najboljših bazenskih kompleksov med kampi na Hrvaškem. Ljubiteljem plavanja sta na voljo dva večja bazena s slano vodo. Za najmlajše sta urejena dva bazena s sladko vodo in vodnimi igrali ter manjšimi tobogani. Malce večji pa bodo dneve preživeli v bazenu z večjimi tobogani, od katerih so trije že prav adrenalinski.

Ob bazenu je urejen tudi wellness z masažami, finsko, solno in krio savno.

Od športa so uredili igrišča za košarko, nogomet, odbojko na mivki, namizni tenis in namizni nogomet, ob večerih pa priporočamo pustolovski mini golf.

Več informacij o kampu Istra Premium Camping Resort in rezervacije parcel, mobilnih hišic ter glamping šotorov lahko opravite na www.camping-adriatic.com