Glamping Ob robu gozda vabi na romantičen oddih

Datum objave
Kategorija
Statistika

Glamping namestitve po Sloveniji so vse bolj priljubljene. Običajno so glamping hiške in šotori namenjeni romantičnemu oddihu v dvoje, nekaj lokacij pa omogoča tudi glamping družinske počitnice.

Spisek glamping namestitev po Sloveniji >>


Glamping Ob robu gozda gostom nudi bivanje v lepo urejenih lesenih hišicah. Nahaja se na odlični lokaciji v vasici Rudnik pri Radomljah v neposredni bližini Arboretuma Volčji Potok in Kamnika.

Najem lesene hišice z zajtrkom lahko seveda plačate tudi s turističnimi boni!

V nagradni igri na naši Facebook strani je glamping Ob robu gozda podelili lepo nagrado - romantično nočitev za 2 osebi z uporabo savne. Nagrado prejme - Andreja Železnikar. Čestitamo in prosimo, da se nam nagrajenka javi na info@avtokampi.si

Glamping Ob robu gozda

Lesene hišice in wellness s savno in jacuzzijem

Gostom je v glamping Ob robu gozda na voljo devet romantičnih lesenih hišic opremljenih z zakonsko posteljo. Vsaka hišica ima tudi manjšo teraso na zadnji strani pa panoramsko okno s pogledom na naravo.

Gostje se lahko razvajajo v finski savni in jacuzziju ali pa ohladijo v ledeni kadi. Ob večerih je prijetno posedeti ob ognju, ki ga zakurijo sredi skupnega prostora.

Vsako jutro v košari prinesejo zajtrk kar na teraso glamping hišice, za dodatne obroke pa je na voljo tudi skupna kuhinja oz. je v okolici kar nekaj dobrih gostiln z odlično lokalno ponudbo hrane.

Glamping Ob robu gozda omogoča tudi zanimive dnevne izlete npr. v Kamniško Bistrico in na Veliko planino ali pa samo sprehod po Arboretumu Volčji potok in staremu delu Kamnika.

Pridite na glamping oddih v bližino Kamnika in uživajte v lesenih hišicah Ob robu gozda >>​​