Glamping Ob robu gozda vabi na romantičen oddih

Datum objave
Kategorija
Statistika
890 ogledov

Glamping namestitve po Sloveniji so vse bolj priljubljene. Običajno so glamping hiške in šotori namenjeni romantičnemu oddihu v dvoje, nekaj lokacij pa omogoča tudi glamping družinske počitnice.

Spisek glamping namestitev po Sloveniji >>


Glamping Ob robu gozda gostom nudi bivanje v lepo urejenih lesenih hišicah. Nahaja se na odlični lokaciji v vasici Rudnik pri Radomljah v neposredni bližini Arboretuma Volčji Potok in Kamnika.

Najem lesene hišice z zajtrkom lahko seveda plačate tudi s turističnimi boni!

V nagradni igri na naši Facebook strani je glamping Ob robu gozda podelili lepo nagrado - romantično nočitev za 2 osebi z uporabo savne. Nagrado prejme - Andreja Železnikar. Čestitamo in prosimo, da se nam nagrajenka javi na [email protected]

Glamping Ob robu gozda

Lesene hišice in wellness s savno in jacuzzijem

Gostom je v glamping Ob robu gozda na voljo devet romantičnih lesenih hišic opremljenih z zakonsko posteljo. Vsaka hišica ima tudi manjšo teraso na zadnji strani pa panoramsko okno s pogledom na naravo.

Gostje se lahko razvajajo v finski savni in jacuzziju ali pa ohladijo v ledeni kadi. Ob večerih je prijetno posedeti ob ognju, ki ga zakurijo sredi skupnega prostora.

Vsako jutro v košari prinesejo zajtrk kar na teraso glamping hišice, za dodatne obroke pa je na voljo tudi skupna kuhinja oz. je v okolici kar nekaj dobrih gostiln z odlično lokalno ponudbo hrane.

Glamping Ob robu gozda omogoča tudi zanimive dnevne izlete npr. v Kamniško Bistrico in na Veliko planino ali pa samo sprehod po Arboretumu Volčji potok in staremu delu Kamnika.

Pridite na glamping oddih v bližino Kamnika in uživajte v lesenih hišicah Ob robu gozda >>​​

Datum objave
Kategorija
Statistika
890 ogledov