Cenejši najem avtodoma in počitniške prikolice pri Hiša na kolesih

Datum objave
Kategorija
Statistika

Hiša na kolesih že vse od leta 2004 omogoča najem avtodomov v Sloveniji. Novost v ponudbi je tudi najem počitniške prikolice in napihljivih strešnih šotorov, ki so primerni skorajda za vsako vozilo. Izkoristite akcijsko ponudbo najema avtodoma za imetnike Avtokampi kartice, ki velja še do vključno 6. januarja.

Hiša na kolesih, najem avtodoma - Avtokampi.si

Najem avtodoma Hiša na kolesih

Hiša na kolesih je največji slovenski ponudnik najema avtodomov, saj ima čez celo leto na voljo več kot 40 raznolikih avtodomov za 2 – 6 oseb. Rezervirajte najem avtodoma v letu 2023 do začetka januarja in kot imetnik Avtokampi kartice pridobite 8 % popust.

Odločite se lahko za najem vana, ki je primeren za avtodomarsko popotovanje 2 oseb, določeni kombiji pa imajo možnost ureditve še dodatnega enega ali dveh ležišč za otroke. Na voljo so vani znamk Robeta in Bravia. Cene najema avtodoma od 85 € na dan.

Hiša na kolesih, najem van avtodoma - Avtokampi.si

Večji avtodomi so za 4 – 6 oseb in za daljša popotovanja so zelo primerni polintegrirani avtodomi, ki so nekoliko nižji in ob spalnici v zadku vključujejo tudi dodatno posteljo, ki se spusti v sprednjem delu avtodoma.

Na voljo so avtodomi znamk Benimar in GiottiLine. Cene najema avtodoma od 95 € na dan.

Hiša na kolesih, najem avtodoma za 4 - 6 oseb - Avtokampi.si

Za popotovanje več oseb ali pa za najem avtodoma za na smučanje, se priporočajo alkoven avtodomi z »grbo« nad prednjim delom vozila, ki nudijo 2 fiksni spalnici, običajno pa se lahko dodatna ležišča uredijo še v dnevnem prostoru.

Na voljo je najem alkoven avtodomov znamk Ahorn in GiottiLine, cene najema od 95 €.

Hiša na kolesih, najem avtodoma za 4 - 6 oseb - Avtokampi.si

Odločite se lahko tudi za najem nadstandardnih integriranih avtodomov znamke Malibu za 4 osebe, ki navdušijo z bogato notranjo opremo. Cene najema nadstandardnega avtodoma od 121 € na dan.

Hiša na kolesih, najem avtodoma za 4 - 6 oseb - Avtokampi.si

Najem počitniške prikolice

Zaradi vse večjega povpraševanja pri Hiša na kolesih nudijo tudi najem počitniške prikolice LMC za šest oseb.

Počitniška prikolica je primerna za popotovanja, kjer ne boste manj pogosto menjali destinacije kot v primeru avtodoma. Dolžina prikolice je 7,2m, največja dovoljena masa pa 1.360 kg.

Opremljena je s kuhinjo, kopalnico, bivalno klimo, tendo, štirimi fiksnimi ležišči in dvema pomožnima. Cena najema počitniške prikolice je od 46 €.

Hiša na kolesih, najem počitniške prikolice - Avtokampi.si

Najem napihljivih strešnih šotorov

Klasične strešne šotore nekateri že dobro poznajo, napihljivi pa imajo kar nekaj prednosti predvsem kar se tiče teže.

V ponudbi imajo najem napihljivih strešnih šotorov GT za 2-3 osebe, ki je primeren za večino osebnih vozil, in večjega z dvema spalnicama za 5 – 6 oseb, ki je najbolj primeren za popotniške kombije.

Odločite pa se lahko za najem skupaj s kombijem opremljenim s potrebnim strešnim prtljažnikom.

Hiša na kolesih, najem napihljivega šotora - Avtokampi.si

Akcijska ponudba najema avtodoma ali počitniške prikolice

Hiša na kolesih za imetnike Avtokampi kartice nudi poseben popust na najem avtodoma ali počitniške prikolice v letu 2023. Ob rezervacije povejte in pošljite Avtokampi kamping kartico, ki do 6. januarja 2023 nudi 6 + 2 % popusta na zgodnje rezervacije terminov najema avtodoma.

Več o najemu avtodomov pri Hiša na kolesih > www.hisanakolesih.com

Hiša na kolesih, najem avtodoma z Avtokampi kartico