Kamp Čikat na Malem Lošinju omogoča zimsko kampiranje

Datum objave
Kategorija
Statistika
1126 ogledov

V številnih kampih se je sezona že zaključila, kamp Čikat na Malem Lošinju pa že tradicionalno ostaja odprt čez celo leto. Cena kampiranja za 2 osebi samo 15 €, najem mobilnih hišic ob morju pa nudijo po ugodnejših cenah.

Mali Lošinj je od kopnega kar precej oddaljen in topli morski tokovi pozimi poskrbijo za blago klimo, tako da so tudi pozimi dnevne temperature okoli 15 °C. Že več kot 100 let je ta del Jadrana znan kot klimatsko zdravilišče kamor prihajajo predvsem osebe z dihalnimi težavami.

Kamp Čikat je urejen v borovem gozdu, ki skupaj z ostalim mediteranskim rastlinjem in morsko soljo tvori zdravilno ozračje. Kot kaže pa lokacija deluje tudi na koronavirus, saj so v prvih dneh novembra na Malem Lošinju imeli samo 3 pozitivne osebe. Zaradi miru in varnosti so se številni odločili, da bodo zimo preživeli kar na zimskem kampiranju na parcelah ali v najetih mobilnih hišicah.

Zimsko kampiranje že za 15 €

Kamp Čikat omogoča zimsko kampiranje na superior parcelah, ki so v terasah urejene ob morju. Gostom je na voljo ogrevan sanitarni objekt, deluje lokal, kjer lahko uživate na soncu ali pa se odločite za sprehod in kolesarjenje po urejenih obmorskih poteh.

Gostom je na voljo brezplačno kopanje v notranjem bazenu hotela Punta, uporaba wellnessa (savne, masaže) pa se doplačaja. Čez zimo so odprta tudi teniška igrišča v neposredni bližini kampa.

Priporočamo tudi obisk muzeja Apoksiomena, kjer je na ogled skorajda 2.000 let star bronast kipu mladega atleta Apoksiomena, ki so ga leta 1997 našli na morskem dnu pred Lošinjem.

Še posebej pestro dogajanje je v času novoletnih počitnic, ko gostje praznično okrasijo parcele, v kampu pa pripravijo dodaten program.

Cena kampiranja za 2 osebi je na parceli z elektriko in vodo samo 15 € na noč. Otroci do 12. leta bivajo brezplačno. Akcijska ponudba velja v terminu od 21. oktobra do 28. marca.

Zimski najem mobilne hišice že za 37 €

Mobilne hišice v kampu Čikat so odlična izbira za zimsko bivanje, saj imajo ogrevanje (klima), vsaka hiška pa ima lastno kopalnico, kuhinjo in dve spalnici, tako da ste neodvisni od skupnih prostorov v kampu.

Odločite se lahko za mobilne hišice za 4 osebe (24 m2), katerih cena v zimskem času je 37 €, med prazniki 23.12. – 6.1. pa najem stane 47 €.

Večje hišice (34 m2) z dvema ali tremi spalnicami stanejo 50 oz. med prazniki 65 €, najbolj prestižne hišice (40 m2) z velikimi terasami nad osrednjim zalivom pa stanejo 70 oz. 105 € na noč.

Rezervacije parcel in mobilnih hišic lahko opravite preko spleta ali pa na tel. št +385 51 232 125.

Datum objave
Kategorija
Statistika
1126 ogledov