Kamp oprema in baldahini v Camp-ing Orehek

Datum objave
Kategorija
Statistika
658 ogledov

Samo še nekaj tednov in pričela se bo nova kamping sezona.

Kakovostna in ugodna kamp oprema vam je na voljo v trgovini Camp-ing Orehek, ki v Domžalah deluje že več kot 30 let. Še bolje pa jih predvsem pavšalisti poznajo po izdelavi in popravilih baldahinov, saj skorajda ni luknje ali zadrge, ki jo ne bi znali zašiti in popraviti.

Vas zanimajo prdprostori, baldahini, ki bodo na soncu in dežju zdržali vsaj 10 let, ponavadi pa še veliko več? Ko gremo na oglede kampov, vidimo zelo veliko baldahinov z oznako Camp-ing Orehek, ki so postavljeni ob starejših počitniških prikolicah Adria in dokazujejo, da tudi platno lahko zdrži 15 ali 20 let.

Preverite ponudbo kamping svetil, električnih adapterjev, spalnih podlog in spalnih vreč, klinov za pritrditev šotora ali baldahina, rezervnih palic  in tudi različne tipe šotorov za 2 do 6 oseb.

Bogat izbor, oprema za kampiranje znanih proizvajalcev, s katero bo dopust še lepši. Na voljo je kamping pohištvo npr. mize, stoli, ležalniki, kuhinjske omarice, štedilniki, kamping posoda in prostostoječe kuhinje.

Pri Orehku vam nudijo baldahine standardnih dimenzij prilagojenih prikolicam, lahko pa se odločite tudi za izdelavo baldahina po meri in tudi izbirate barvo materiala in dimenzijo oken ter pozicijo vrat. Tako lahko prilagodite predprostor vaši parceli, na kateri bo stala prikolica.

Poskrbijo tudi za popravila in predelave predprostorov, kjer lahko zamenjajo zadrge, okna, mreže, komarnika, pošijejo poškodovale dele platna, popravijo roba za vpenjanje baldahina v prikolico, poskrbijo za ojačitev palic...

V njihovi spletni trgovini s kamping opremo se splača preveriti spisek akcijskih izdelkov, katerim so znižali cene za do 30%, omogočajo pa pošiljanje izdelkov po celotni Sloveniji in tudi direktno v kampe na Hrvaškem.

Datum objave
Kategorija
Statistika
658 ogledov