Kamp Park Umag z novimi bazeni vabi na družinsko kampiranje

Datum objave
Kategorija
Statistika
5585 ogledov

Samo nekaj kilometrov od Umaga proti Novigradu leži kamp Park Umag, ki se nekateri spomnijo še pod imenom Ladin Gaj. Pred leti je bil eden prvih z modernimi bazeni, v sezoni 2020 pa bo dobil nov bazenski kompleks.

Kamp Park Umag sodi med večje kampe v Istri, ki se že nekaj let zapovrstjo uvršča med najbolje kampe v Evropi. Ob urejenih parcelah omogoča tudi najem mobilnih hišic in od lani tudi glamping šotorov, ki nudijo malo drugačne kamping počitnice.

Skupno ima kamp okoli 2.000 urejenih parcel in tiste v prvih vrstah ob morju so opremljene tudi s tuši in žari. Več senčnih parcel je na desni strnai kampa, kjer pa bodo letos zgradili tudi nove bazene.

Sanitarni objekti so moderno urejeni in prilagojeni otrokom, imajo tudi pralnico perila in prostor za oskrbo avtodomov. So pa v kampu psi dobrodošli, saj imajo urejeno pasjo plažo in tuše za pse, dovoljeni pa so tudi v določenih tipih mobilnih hišic.

Trije novi bazeni pri zalivu Canova

Plaža v samem kampu je kombinacija betonirane, manjših prodnatih zalivov in skalnate, zato so se odločili, da gostom ob obstoječih bazenih v bližini recepcije ponudijo še en bazenski kompleks. Ta bo urejen na desni strani kampa - ob osrednjem zalivu Canova, kjer so v bližini tudi pavšalne parcele.

Bazenski kompleks bo vključeval tri bazene s sladko vodo – plavalni, bazen s tobogani in otroški bazen, ki bo opremljen s tendo za dodatno senco in igrali. Skupno bo 1.700 m2 vodnih površin, tako da bo eden največjih bazenskih kompleksov v kampih v Istri.

Dodatno bo ob bazenih urejena terasa za sončenje in nova restavracija.

Seveda pa bodo stari bazeni, kjer je tudi gusarska ladja še vedno ostali v funkciji, tako da bo tudi gneča nekoliko manjša.

V bližini novih bazenov bodo uredili novo naselje z modernimi mobilnimi hišicami za 4 – 6 oseb, dodatno pa bodo postavili glamping šotore. V kampu namreč beležijo vse večje povpraševanje družin, ki si želijo še več dogajanja, animacije in športne ponudbe.

V kampu že vrsto let omogočajo raznoliko otroško animacijo, ki je prilagojena starosti otrok, dodatno ponudbo imajo tudi za najstnike.  Zelo dobro je poskrbljeno tudi za športne aktivnosti, saj so znani po odlično urejenih teniških igriščih in vodnem športnem centru – surfanje, SUP, potapljanje, najem skuterjev, pedalinov in kanujev.

Cena kampiranja v Umagu

Cene kampiranja so zaradi bogate dodatne ponudbe nekoliko višje in sicer v glavni sezoni stane kampiranje 2 oseb na osnovni parceli z elektriko od 45 € naprej.  Imetniki Avtokampi kamping kartice imajo 10% popust na ceno osebe v terminih 24.4. - 11.7. & 21.8 - 27.9.

Kamp je zanimiv tudi za pavšaliste, saj je cena pavšalnega najema parcel od 2.860 do 3.430 €, na voljo pa je še nekaj cenejših parcel, ki so malo manjše, vendar pa je cena 2.040 €.

Za najem mobilnih hišic pa lahko izkoristite posebne do 20% popuste, ki so jih pripravili na zgodnje rezervacije. Več na - www.istracamping.com

Datum objave
Kategorija
Statistika
5585 ogledov