Kamp Porto Sole vabi na zimsko kampiranje v Vrsar

Datum objave
Kategorija
Statistika
4122 ogledov

V Istri imamo samo tri kampe, ki so odprti čez celo leto. Med njimi je največji kamp Porto Sole, ki leži v neposredni bližini Vrsarja in ob urejenih parcelah ob morju nudi tudi najem mobilnih hišic.

Kamp Porto Sole je že kar nekaj let razveseljuje z možnostjo zimskega kampiranja. Gre za lepo urejen kamp, ki je od centra Vrsarja oddaljen le 10 minut hoje.

Kampistom so na na parcelah ob morju na voljo ogrevane sanitarije, ob morju deluje lokal, omogočajo najem koles, tik ob kampu pa so tudi pozimi odprta peščena teniška igrišča. Gostom kampa je na voljo tudi notranji bazen v sklopu hotela Pineta, ki je v neposredni bližini kampa.​

V času krompirjevih in božično – novoletnih počitnic v kampu pripravijo tudi animacijo, gostje pa poskrbijo za praznično okrasitev parcel.

Zimsko kampiranje v kampu Porto Sole že za 16 €

Letošnja akcijska cena zimskega kampiranja za 2 osebi je 16 €. Ta cena velja v terminu 15.10. – 15.3. (izjema 24.12. - 2.1., ko bodo pripravili praznično ponudbo), vendar le ob predhodni rezervaciji parcele preko spleta ali telefona. Rezervacija je brezplačna.

Akcijska cena zimskega kampiranja vključuje:

-    2 osebi na parceli Standard z elektriko
-    Otroci do 12. leta bivajo brezplačno
-    Pes kampira brezplačno
-    Pijača dobrodošlice za 2 osebi
-    Prijava gostov
-    Wifi, najem koles, uporaba notranjega bazena hotela Pineta (razen v terminu 3.11. – 22.12., ko je hotel zaprt).

Kampiranje na parcelah bliže morja je nekoliko dražje in v terminu 1.11. do 1.3. za 2 osebi stane od 17 do 20,50 € na noč.

Poseben paket za noč čarovnic - 31.10. - 3.11. - vključuje še animacijski program izrezovanja buč z izborom najlepših buč in DJ Party v Fresh Cornerju Porto Sole - akcijska cena za 2 osebi je 16,50 €

Najem mobilne hišice v kampu Porto Sole

Na parcelah v bližini recepcije kampa Porto Sole omogočajo najem modernih mobilnih hišic za 4 +2 osebi. Hišice je možno tudi ogrevati, opremljene pa so z dvema spalnicama, dvema kopalnicama, kuhinjo, dnevnim prostorom in veliko teraso.

Akcijska ponudba najema mobilne hišice v zimskem terminu že od 54 €.

Cena najema vključuje posteljnino in brisače, zaključno čiščenje, turistično takso, pijačo dobrodošlice, uporabo notranjega bazena hotel Pineta, zgodnja prijava ali pozna odjava (odvisno od razpoložljivosti).

Več informacij o kampu Porto Sole - https://www.maistracamping.com/si/kamp-porto-sole-vrsar

Datum objave
Kategorija
Statistika
4122 ogledov