Kamp Stobreč - odličen kamp ob robu Splita

Datum objave
Kategorija
Statistika

Split je zanimivo mesto, ki ga nogometni navdušenci poznajo po Hajduku, turisti po Dioklecijanovi palači in starem delu mesta, kampisti pa po odličnem kampu Stobreč, ki je dve leti nazaj prejel nagrado Naj kamp Adria kot tretji najboljši kamp v Dalmaciji. Preveri akcijske ponudbe kampiranja in najema mobilnih hišic v Splitu.

Kamp Stobreč leži ob južnem delu mesta in gostom omogoča kampiranje na lepo urejenih parcelah in najem mobilnih hišic. dobrodošlo je, da je kamp odprt čez celo leto.

Gre za zeleno oazo v Splitu, saj vsako leto posadijo veliko zelenja in nova drevesa. Center Splita vam je dostopen kar z mestnim avtobusom, lahko pa se odpravite tudi na kolesarski izlet, saj ima del poti ob morju urejeno kolesarko pot.

Kamp Stobreč leži ob prodnato - peščeni plaži, ob kateri je tudi otroško igrišče, poleti pa delujeta tudi športni in potapljaški center. Kamp ima wellness center z zunanjimi bazeni, savnami, masažo, jacuzzijem in fitnesom.

V zadnjih letih dodatno uredili parcele, postavili modernejše mobilne hišice, letos pa bodo prenovili restavracijo, tako da bo še prostornejša.

Obisk kampa Stobreč si otroci zapomnijo po lepo urejen igrišču za najmlajše kampiste, imajo pa tudi nekaj muc in dva prijazna kužata, ki se radi igrajo z otroki. V kampu so psi zelo dobrodošli, tako da imajo svojo plažo, urejen tuš, dovoljeni pa so tudi v mobilnih hišicah.

Mobilne hišice so urejene v skrajno desnem delu kampa, tik ob peščeni plaži. Vse hišice imajo prostorne terase, so klimatizirane, omogočeno pa je tudi ogrevanje. na voljo so manjše hišice za 2 - 3 osebe in večje za 4 - 5 oseb. Nekaj hišic je z dostopom in tlorisom prilagojenih za invalidne osebe.

Lokacija kampa poleg ogleda Splita omogoča tudi dnevne izlete na otok Brač, pohodniške izlete po hribovju v zaledju Omiša, ogled reke Cetine in rafting po njej.

Akcijska ponudba kampiranja in najema mobilnih hišic

Avtokampi kamping kartica v kampu stobreč omogoča posebno ceno kampiranja - 18 €, ki vključuje 2 osebi, psa in parcelo z elektriko in vodo, velja pa v terminih 1.1. – 30.6. & 1.9. – 31.12.

Dolgo bivanje – 10% popust na kampiranje min. 21 dni, ki se obračuna na ceno osebe in parcele in velja čez celo leto. Popust se ne more kombinirati z ostalimi akcijami.

Zimsko kampiranje – 13 € za 2 osebi na parceli z elektriko in vodo ter dodatno še pes. Velja v terminih 1.1. – 13.3. & 16.10. – 31.12. Akcijska cena velja v primeru min. 3 nočitev

Najem mobilnih hišic – 10% popust na zgodnje rezervacije do 15.3. Velja za min. 5 nočitev oz. v terminu 26.6. – 28.8. za min. 7 nočitev.

Več informacij o ponudbi kampa lahko najdete na www.campingsplit.com