Kamp z najlepšimi plažami v Istri - kamp Mon Perin

Datum objave
Kategorija
Statistika
81 ogledov

Obiskali smo kamp Mon Perin, ki ima prekrasne plaže, lepo urejene parcele in omogočajo najem modernih mobilnih hišic. Preverili smo urejenost in predvsem čistost sanitarnih objektov.

Avgusta smo v kraju Bale (20km južno od Rovinja) obiskali kamp Mon Perin, ki ima po našem kamp Mon Perin Bale - avtokampi.simnenju med kampi v Istri najlepše plaže. Gre za dva nekoč ločena kampa – San Polo in Colone, ki imata skupaj več kilometrov dolgo plažo, ki vključuje več prodnatih zalivov.

Pri opisu kampa Mon Perin smo dodali nove fotografije, pod novico pa si lahko ogledate tudi nov video posnetek kampa.

Cenejše kampiranje v kampu Mon Perin
V kampu Mon Perin imetnikom Avtokampi.si kamping kartice omogočajo 10% popust na kampiranje in sicer na ceno osebe. Popust se obračuna v primeru min. 7 nočitev.
kamp Mon Perin Bale - avtokampi.si
V času nizke sezone od 30.3. do 10.6. & 3.9. - 7.10. vam v primeru najema mobilne hišice za vsaj 5 noči ali kampiranja za vsaj 7 noči podarjajo darilne bone za:

- 1 urni tečaj jadranja
- 20 minutno jahanje
- tečaj potapljanja
- izlet z ladjico (trajanje 2-3 ure)
- steklenico olivnega olja.

Kampiranje v senci hrastov in borovcevkamp Mon Perin Bale - avtokampi.si
Kamp Mon Perin ima vzdolž obale skorajda 700 urejenih in večinoma senčni parcel različnih velikosti, od katerih so največje površine tudi do 150 m2 kar je dovolj za postavitev velikega avtodoma ali prikolice. Manjši del kampa je tudi neparceliran in primeren le za šotore. Vse parcele imajo elektriko in vodo, določene pa tudi odtok.

Ker je bilo kar nekaj slabih ocen glede čistoče sanitarij, smo si ogledali prav vseh devet sanitarnih objektov, ki so bili v zadnjih letih prenovljeni. Bili smo presenečeni nad urejenostjo in čistostjo. V treh dneh našega bivanja smo kar  dvakrat doživeli dodatno kontrolo čistoče. Mogoče so tudi slabše ocene gostov pripomogle k temu, da so se razmere izboljšale in upamo, da tako ostane tudi v naslednjih sezonah.

kamp Mon Perin Bale - avtokampi.si
Najem mobilnih hišic v Balah
Če ste ljubitelj počitnic v mobilnih hišicah, potem vas v kampu Mon Perin čakajo zagotovo ene najboljših hišic, ki z velikostjo in prostornostjo izstopajo iz povprečja. To velja predvsem za tipe mobilnih hišic Prestige, Exclusive in You&Me, ki s notranjo površino od 40 do 62 m2 in veliko teraso razvajajo še tako zahtevne goste. Hišice so postavljene na velikih parcelah, kar nudi tudi dovolj privatnosti.

Mobilne hišice Delux in Comfort so nekoliko manjše, vendar z 32 m2 še vedno dovolj prostorne za celotno družino, cenovno najbolj ugodne pa so mobilne hiške tipa Standard (24m2). Vse hišice so klimatizirane, opremljene z lastno kuhinjo, kopalnico in spalnicami, v določenih tipih pa so dovoljeni tudi kužki.kamp Mon Perin Bale - avtokampi.si

V Balah vas čaka zabava za celo družino
Kamp Mon Perin je tudi pri dodatni ponudbi nekoliko drugačen od ostalih kampov. Gostom sta brezplačno na voljo dva aquaparka z napihljivimi igrali, za najmlajše obiskovalce imajo tudi dve vodni igrali - spray park, po kampu in vse do Bal pa vozi turistični vlakec, ki je prav tako brezplačen.

Pri recepciji je urejen športni park z igrišči za tenis in nogomet in agility parkom za kužke. V samem kampu je urejeno tudi igrišče za odbojko na mivki, košarko, namizni tenis in mini golf. V kampu deluje tudi deskarski center z možnostjo izposoje SUP desk in kajakov, izvajajo tudi surf tečaje ter potapljaški center.
kamp Mon Perin Bale - avtokampi.si

Plani za sezono 2019
Večina gostov v kampu je družin z otroki in zaradi želja gostov predvsem iz Nemčije in Nizozemske, bodo zgradili vodni park z bazeni - Paleo park. Ta bo lociran na sredini kampa in bo zgrajen v obliki dinozavra, saj je na tem območju nekoč živelo več vrst dinozavrov.

Več o kampu Mon Perin in cenah kampiranja ter najema mobilnih hišic -  www.camping-monperin.hrDatum objave
Kategorija
Statistika
81 ogledov