V Merkur po kamping opremo za lepe počitnice s šotorom, prikolico ali avtodomom

Datum objave
Kategorija
Statistika
17511 ogledov

Še pred pričetkom kamping sezone smo skočili v Merkur, kje so že pripravili bogat izbor ponudbe šotorov in vse potrebne kamping opreme. Kampiranje bo tudi letos zelo priljubljeno, zato že sedaj poskrbite za nakup vsega potrebnega, da ne boste iskali v zadnjem trenutku.

V Merkurju že tradicionalno največ prostora namenijo kamping opremi Brunner, plinskim žarom in hladilnim torbam Campingaz, napihljivim posteljam Intex, v ponudbi šotorov pa je letos veliko manjših otroških šotorov in večjih šotorov Outwell in Easy camp.

Za najboljše cene kamping opreme lahko preverite kamping opremo tudi na spletni strani Merkur - kampiranje, kjer pogosto nudijo različne akcije. Izbrano blago vam v nekaj dneh dostavijo na dom, plačate pa lahko tudi na obroke s kartico Diners Club.

V Merkur po vso opremo za kampiranje

Šotoristi bodo v Merkurju dobili vso potrebno dodatno opremo, od klinov do zaščitnih podlog, nadomestnih palic in razpršil za impregnacijo šotora.

Izbirate lahko med številnimi modeli napihljivih postelj, hladilnik torb, paviljonov za dodatno senco, kamping miz, udobnih stolov in ležalnikov, kuhinjskih omaric ter plinskih kuhalnikov in žarov, katerih uporaba je dovoljena v kampih.

V ponudbi so ponovno prenosna kemična stranišča Campingaz, ki so bila lani razprodana. Priljubljena so predvsem pri pavšalistih, ki si tako na parceli enostavno uredijo lasten wc.

Priporočamo nakup:

Šotor Outwell Franklin 3 - odlična izbira za vse, ki se odpravljate na kampiranje v dvoje. Šotor je opremljen z zatemnjeno spalnico za 2 - 3 osebe in prostornim predprostorom s stojno višino. Kvalitetno šotorsko platno ima vodni stolpec 4.000 mm, tako da bo notranjost šotora tudi v nalivu zagotovo ostala suha.

Šotor Outwell Oakwood 5 - večja različica šotora Outwell, ki nudi več prostora za do 5 oseb in dve spalnici - ena širine 160 cm, druga 120 cm in je zato primeren za družinsko kampiranje.

Paviljon Brunner Medusa - zelo priporočljiv pripomoček za kampiranje, saj nudi dodatno senco na parceli. Hitra postavitev, dve različni velikosti 3 x 3  ali 4 x 4 m, možnost dokupa stranic za zaščito pred vetrom.

Kuhinjska omarica Brunner Snack basic - cenovno ugodna zložljiva kamping kuhinja, ki nudi polico za kuhalnik s protiveterno zaščito in prostor za vso potrebno posodo.

Stol Brunner Aravel 3D - uživajte na parceli pred šotorom, prikolico ali avtodomom v odličnem kamping stolu, ki ga hitro spremenite v udoben ležalnik za popoldanski počitek, saj nudi 7 različnih nastavitev višine hrbtnega dela - nosilnost 150 kg.

Počivalnik Zero - cenovno ugoden udoben kamping stol, ki je lahko hkrati tudi počivalnik - nosilnost 110 kg.

Prenosni WC Campingaz Eaygo 20l -  uredite si na parceli lasten kemični wc in s tem zmanjšajte uporabo skupnih sanitarij v kampu. Opremljen je z rezervoarjem za čisto vodo - 15 l in rezervoarjem za odpadno vodo - 20 l.

Več informacij o ponudbi kamping opreme v trgovinah Merkur >>

Datum objave
Kategorija
Statistika
17511 ogledov