V Merkur po kamping opremo za lepe počitnice s šotorom, prikolico ali avtodomom

Datum objave
Kategorija
Statistika
8395 ogledov

Kamping sezona je pred vrati in v Merkurju so pripravili bogato ponudbo kamping opreme, ki so ji dodali tudi dodatno opremo za avtodome in počitniške prikolice.

V nagradni igri, ki jo je organiziral Merkur, smo podelili odličen kamping stol Brunner Aravel 3D. Ime nagrajenca smo objavili pod novičko - čestitamo!

Številni morate še kupiti oz. dokupiti potrebno opremo, da boste imeli vse pripravljeno za kampiranje. Če pa boste šli letos prvič na kampiranje, pa izkoristite ugodne cene nakupa šotorov v trgovinah Merkur.

Seveda imajo večino izdelkov tudi v spletni trgovini, tako da si lahko že doma pripravite seznam ali pa opravite spletni nakup in ob tem izkoristite akcijske ponudbe.

Od 4. do 10. junija velja akcija Izberi svoj popust, ko lahko z malce sreče prihranite do 90%. Natisnite kupon in ga prinesite v trgovine Merkur.

V Merkur po vso opremo za kampiranje

V trgovinah Merkur imajo ugodne cene za šotore Easy Camp in Outwell. Na zalogi imajo tudi napihljive spalne blazine, spalne vreče, paviljon Brunner Medusa za dodatno senco, plinske gorilnike in žare, hladilne torbe ter jedilne pribore.

Izbirate lahko med celotno kolekcijo kamp opreme Brunner: številnimi zložljivimi kamping mizami, omaricami primernimi za kuhanje, stoli in ležalniki. Da bo ponoči svetlo, pa ne pozabite na eno od baterijskih ali plinskih svetilk. Letos imajo na voljo tudi prenosna kemična stranišča.

Pred odhodom na kampiranje si priskrbite še električen podaljšek in adapter, ki omogoča priklop na električno omarico v kampu, kupite pa tudi mini hladilnik in posodo za indukcijski kuhalnik, ki se uporablja tudi na kampiranju.

Tudi v Sloveniji je nakup avtodoma in prikolice vse bolj priljubljeno, tako da v Merkurju nudijo tudi nekaj dodatne opreme za popotovanje s počitniškimi vozili. Enojne ali dvojne stopnice, zaščitne ponjave za kolesa, izolacijske zaščite za stekla, predprostor za kampiranje s kombijem, led svetila in dodatna ogledala, ki jih potrebujete ob vleki počitniške prikolice. Vse to boste dobili na enem mestu - v trgovinah Merku ali na spletu www.merkur.si

Ime srečnega nagrajenca

Kamping stol Brunner Aravel 3D prejme:

Maja Gostiša, Vrhnika

Čestitamo! O prejemu nagrade bomo nagrajenki poslali elektronsko pošto.

Datum objave
Kategorija
Statistika
8395 ogledov