V Merkur po kamping opremo za lepe počitnice s šotorom, prikolico ali avtodomom

Datum objave
Kategorija
Statistika
6281 ogledov

Kamping sezona je pred vrati in v Merkurju so pripravili bogato ponudbo kamping opreme, ki so ji dodali tudi dodatno opremo za avtodome in počitniške prikolice.

V nagradni igri Merkur podarja odličen kamping stol Brunner Aravel 3D. Odgovori na spodnje nagradno vprašanje in sodeluj v žrebanju za lepo nagrado.

Številni morate še kupiti oz. dokupiti potrebno opremo, da boste imeli vse pripravljeno za kampiranje. Če pa boste šli letos prvič na kampiranje, pa izkoristite ugodne cene nakupa šotorov v trgovinah Merkur.

Seveda imajo večino izdelkov tudi v spletni trgovini, tako da si lahko že doma pripravite seznam ali pa opravite spletni nakup in ob tem izkoristite akcijske ponudbe.

V Merkur po vso opremo za kampiranje

V trgovinah Merkur imajo ugodne cene za šotore Easy Camp in Outwell. Na zalogi imajo tudi napihljive spalne blazine, spalne vreče, paviljon Brunner Medusa za dodatno senco, plinske gorilnike in žare, hladilne torbe ter jedilne pribore.

Izbirate lahko med številnimi zložljivimi kamping mizami, omaricami primernimi za kuhanje, stoli in ležalniki. Da bo ponoči svetlo, pa ne pozabite na eno od baterijskih ali plinskih svetilk. Letos imajo na voljo tudi prenosna kemična stranišča.

Pred odhodom na kampiranje si priskrbite še električen podaljšek in adapter, ki omogoča priklop na električno omarico v kampu, kupite pa tudi mini hladilnik in posodo za indukcijski kuhalnik, ki se uporablja tudi na kampiranju.

Tudi v Sloveniji je nakup avtodoma in prikolice vse bolj priljubljeno, tako da v Merkurju nudijo tudi nekaj dodatne opreme za popotovanje s počitniškimi vozili. Enojne ali dvojne stopnice, zaščitne ponjave za kolesa, izolacijske zaščite za stekla, predprostor za kampiranje s kombijem, led svetila in dodatna ogledala, ki jih potrebujete ob vleki počitniške prikolice. Vse to boste dobili na enem mestu - v trgovinah Merku ali na spletu www.merkur.si

Merkur podarja kamping stol Brunner

Odgovori na nagradno vprašanje in osvoji Brunner kamping stol Aravel 3D z aluminij ogrodjem, trpežnim in zračnim tekstilom ter nastavljivim hrbtnim delom (kar 7 stopenj). V zložljivem stanju stol zavzame malo prostora.

  1. Nagrada: Kamping stol Brunner Aravel 3D

Katero velikost kamping stola Brunner Aravel 3D bi imel?

Izpolnite obrazec

Polja označena z rdečo zvezdico (*) so obvezna!

Uporabnik

Kraj bivanja

Kontaktni podatki

Kako največkrat kampirate?

Datum objave
Kategorija
Statistika
6281 ogledov