S kuriščem Pixie bo druženje ob žaru nekaj posebnega

Datum objave
Kategorija
Statistika
417 ogledov

Letošnje leto se ni pričelo najbolj spodbudno, saj nas vznemirjajo vsakodnevne informacije, ki od nas zahtevajo tudi manj druženja. Zdaj je čas, ki ga moramo preživeti z družino, po koncu epidemije pa se bomo družili s prijatelji in šli na kampiranje.

Ko piknik postane družaben dogodek ob ognju

S pomladjo se pričenja sezona piknikov in kurišče Pixie, ki je plod slovenskega znanja, omogoča, da iz običajnega žar dogodka naredimo družaben dogodek ob ognju.

Pixie je večnamensko kurišče - žar, ki ga lahko čez celo leto uporabljamo doma, na vikendu, kampiranju ali pikniku v naravi.

Gre za v Sloveniji narejen zložljiv sistem kurišča in žara, ki ga doma lahko uporabljate tudi kot letno kuhinjo. Lahko pa ga vzamete tudi na kampiranje, saj zložen zavzame malo prostora, odličen sistem pa omogoča hitro in enostavno postavitev.

Z dodatnimi nogami omogoča pripravo hrane na podobni višini kot v običajni kuhinji.

En žar za več oblik priprave hrane

Pixie kurišče je prilagodljivo, saj lahko uporabimo drva, oglje in tudi plin. Tako lahko izkoristimo vse načine priprave:

> klasičen žar in gradela za pripravo mesa, rib in pečene zelenjave

> kotliček za pripravo jedi na žlico npr. bograč, golaž ali pa škampov na buzaro

> sač za pripravo hrane izpod peke npr. hobotnica, jagenjček

> šamotna opeka za peko pic ali kruha

> litoželezna plošča za pripravo rižot, zrezkov in omak

> posoda za peko kostanja.

Kurišče Pixie je okrogle oblike, tako da lahko pričaramo ambientalni ogenj in tako postane centralni objekt dogodka. Uporaben je čez celo leto, saj je narejen iz trajnega in trpežnega materiala, z njim pa lahko pripravite hrano tudi za do 25 ljudi.

Več informacij in naročilo kurišča Pixie - www.fireplacepixie.si

Datum objave
Kategorija
Statistika
417 ogledov