Luksuzna prikolica Adria Astella na ogled v Novem mestu

Datum objave
Kategorija
Statistika

Adria Mobil je konec avgusta na sejmu v Düsseldorfu predstavila novo luksuzno počitniško prikolico Adria Astella. Sedaj je prikolica prvič na ogled tudi slovenskim kupcem.

Počitniška prikolica Adria Astella je bila zvezda nemškega sejma počitniških vozil, saj so vsi mediji pisali o njej. Gre za prikolico, ki nudi udobje mobilne hišice, še vedno pa je mobilna.

Pri Adrii so si upali razmišljati nekoliko drugače in izkoristiti prednosti, ki jih imajo kot proizvajalec mobilnih hišic. Njihov cilj pri razvoju take prikolice je bil zadovoljiti potrebe gostov, ki bi radi maksimalno uživali na počitnicah v naravnem okolju.

Prikolica Astella navduši z gladkimi linijami, elegantno obliko, v notranjosti pa nudi velik in funkcionalen prostor. Namesto klasičnih ozkih vstopnih vrat ima nova prikolica široka panoramska vrata, za še več svetlobe v notranjosti pa poskrbijo panoramska okna.

Glede na velikost in opremljenost so voljo so trije tipi prikolic Astella - 704 HP, 754 DP in 904 HP

Adria Plus vabi na ogled prikolice Astella

V terminu od 2. do 14. decembra je počitniška prikolica Astella 754 DP na ogled v prodajnem centru Adria Plus na Podbevškovi ulici 13 v Novem mestu. Med tednom je ogled možen med 9. in 15. uro, v soboto pa med 8. in 12. uro.

V kolikor želite, da vam luksuzno prikolico tudi podrobneje predstavijo, potem sporočite želeni datum in uro vašega obiska. Več na - www.adria-center.si/nova-astella/