NAGRADNA IGRA - Kamp Arena Kažela podarja najem mobilne hišice

Datum objave
Kategorija
Statistika
1622 ogledov

Kamp Arena Kažela pri Medulinu bo letos deležen velike prenove, ko bodo stare mobilne hišice zamenjali z novimi, ob tem pa dodali še velik bazenski kompleks s tobogani.

V nagradni igri, ki traja do 27. marca, kamp podarja vikend najem mobilne hišice. Odgovorite na spodnje nagradno vprašanje.

Novosti v kampu Arena Kažela

V kampu Arena Kažela gostom omogočajo kampiranje na okoli 1.000 urejenih parcelah. Gre za kamp, katerega polovica je urejena ko tekstilni, druga polovica pa kot FKK kamp.  Največ sence je na samem začetku tekstilnega dela, na parcelah pa je ob elektriki tudi voda. Povsem nov bo vhod v kamp z novim objektom recepcije.

Letos bodo prenovili ponudbo mobilnih hišic, ko bodo v obeh delih kampa omogočili najem modernejših hišic za 4 + 2 osebi. V ponudbi bodo trije različni tipi mobilnih hišk, ki se bodo razlikovali predvsem po notranji opremljenosti. Vseh 164 mobilnih hišic bo imelo veliko teraso, dve spalnici, dve kopalnici in dnevni prosto s sedežno garnituro in popolnoma opremljeno kuhinjo.

Bazenski kompleks s tobogani in sprostitvenim bazenom pa je največja novost kampa Arena Kažela in z njo želijo privabiti še več družin. Otroci so bili že do sedaj zelo zadovoljni z manjšimi bazeni, sedaj pa bo vodnih površin res veliko. Bazen s toboganom bo zagotovo najbolj priljubljen, starejši obiskovalci pa bodo lahko uživali ob "infinity" bazenu, ob katerem bo tudi lokal in prostor za sončenje.

Za več zabave bodo izboljšali otroško animacijo, organizirali večerne mini disko zabave, občasno pa pripravili tudi gledališke in kino predstave, nastope artistov in večerne plese za odrasle.

Popust na kamping kartico

Kamp Arena Kažela gostom z Avtokampi kamping kartico nudi popust na kampiranje in sicer 10% na ceno osebe v terminu 19.4. - 21.6. & 7.9. - 6.10., 5% popust na ceno osebe v terminu 22.6. - 6.9. Pogoj je min. bivanje 3 noči, popust velja max. za 4 osebe.

Več informacij o kampu Arena Kažela dobite na www.arenacampsites.com

Kamp Arena Kažela podarja najem mobilne hišice

Sodelujte v nagradni igri - odgovorite na nagradno vprašanje do 27. marca in sodelujte v nagradnem žrebanju!

  1. Nagrada: Vikend najem mobilne hišice za 4 osebe v terminih do 15.6. in od 1.9.

Nagradno vprašanje

V bližini katerega kraja leži kamp Arena Kažela?

Izpolnite obrazec in sodelujte v nagradni igri

Polja označena z rdečo zvezdico (*) so obvezna!

Uporabnik

Kraj bivanja

Kontaktni podatki

Kako največkrat kampirate?

Datum objave
Kategorija
Statistika
1622 ogledov