S Hišo na kolesih na popotovanje z avtodomom po Sloveniji

Datum objave
Kategorija
Statistika
12867 ogledov

Letos tudi kampisti podpiramo slovenski turizem in zakaj ne bi najeli avtodom in z družino ali prijatelji spoznavali domače kraje?

Hiša na kolesih

V nagradni igri je podjetje Hiša na kolesih podarilo najem avtodoma. Pod novico objavljamo ime srečnega nagrajenca. Čestitamo!

Hiša na kolesih je največji ponudnik najema avtodomov v Sloveniji. Na voljo so številni različni modeli avtodomov od manjših preurejenih kombijev, namenjenih predvsem parom in družinam z enim otrokom, do tistih večjih avtodomov, kjer lahko na popotovanju uživa tudi do 6 oseb.

Pohvalno je, da pri Hiši na kolesih podpirajo tudi slovenske proizvajalce in omogočajo najem njihovih vanov npr. Tourne, Robeta in Inspire.

Z avtodomom po Sloveniji

Na žalost najema avtodoma ne morete plačati s turističnim bonom, lahko pa z boni uživate na popotovanju po Sloveniji in kampirate v domačih kampih. In avtodom ti nudi vse potrebno udobje, saj so ob spalnem delu vsi opremljeni s kuhinjo in lastno kopalnico, tako da niti ne potrebujete uporabljati skupnih sanitarij.

Imamo nekaj odličnih lokacij po Sloveniji, ki jih lahko obiščete z avtodomom. Kaj pravite na popotovanje skozi Vipavsko dolino obisk katere od vinskih kleti in potem vožnja po dolini reke Soče, kjer imamo številne lepe kampe v Kobaridu, Bovcu in dolini Trente.

Radi uživate v kopanju v bazenih? Potem bo potovalni načrt pokazal na vzhodni del Slovenije s številnimi termalnimi kampi npr. Terme Čatež, Terme Olimia, Terme Banovci in Terme 3000.

Reka Kolpa pa je vse od Fare do Metlike ena sama kamping destinacija – ne pozabite vzeti s seboj SUP desko ali kolesa, ker boste tako še bolj uživali v raziskovanju lepe narave in čudovitih krajev.

Pri Hiši na kolesih so letos pripravili mrežo lokalnih ponudnikov in norih popustov, ki jih lahko izkoristite med raziskovanjem Slovenije. Ob najemu avtodoma boste prejeli knjižico ugodnosti in nasvetov za potovanje z avtodomom.

Več informacij o modelih avtodomov in cenah najema dobite na  - www.hisanakolesih.com

NAGRADNA IGRA - Ime srečnega nagrajenca

Glavna nagrada - 3 dnevni najem standardnega avtodoma* - PETRA KAŠPAR, SMLEDNIK

*izven glavne sezone glede na razpoložljivost, prevzemni stroški niso vključeni

Čestitamo! Nagrajenka bo o uporabi nagrade obveščena po elektronski pošti.

Datum objave
Kategorija
Statistika
12867 ogledov