Camping Orehek ima akcijo predprostorov in kamp opreme

Datum objave
Kategorija
Statistika
11691 ogledov

Pri Camping Orehek v Domžalah so pripravljeni na novo kamping sezono, zato so pripravili akcijske ponudbe baldahinov in kamping opreme.​

V nagradni igri je Camping Orehek podelil otroški kamping stol. Pod novico smo objavili ime srečnega nagrajenca. Čestitamo!

Nov baldahin po akcijski ceni

Lastniki počitniških prikolic potrebujejo kakovosten baldahin in pri Orehku imajo na zalogi več modelov predprostorov.

Akcija na kamping predprostore - 15 različni dimenzij v modri ali sivi barvi

> predprostor Ljubljana - akcijska cena že od 647 €

> predprostor Domžale - akcijska cena že od 692 €

Vsi baldahini so narejeni iz obojestransko plastificirane tkanine, ki nudi odlično zaščito in jih je enostavno čistiti. Gre za odlično razmerje med kakovostjo in ceno, tako da je zdaj pravi čas za nakup oz. zamenjavo starega baldahina.

V akciji z do 15% popusta so tudi prostostoječe kuhinje, ki jih pogosto uporabljajo pavšalisti, saj so prostorne, tako da lahko postavite pravo letno kuhinjo.

Na zalogi vse za kampiranje

Preverite celoten spisek kamping opreme in trenutne akcije, ko so znižali tudi cene kamping omar, stolov, ležalnikov, miz in posode za kuhinje . Nakup opravite lahko tudi preko spleta, v enem ali dveh dnevih pa je celotna oprema že pri vas na domu.

Na voljo so tudi klasični in napihljivi šotori Brunner, šotori in senčniki za na plažo, šotori za kombije s katerim si uredite dodaten prostor in viseče mreže.

Na zalogi so tudi tepihi za predprostor, tako da je kampiranje bolj udobno, ne pozabite pa na električne adapterje, ker brez njih se dopust ne bo začel najlepše. Imajo tudi dodatno opremo za avtodome od stopnic, zagozd, stopnic do pokrival za kolesa in pretvornikov napetosti. Več na >> www.camp.si

Nagradna igra - ime nagrajenca

Otroški kamping stol prejme:

Tadej Kramar, Lesce

Čestitamo! Nagrajenec bo o nagradi obveščen po elektronski pošti.

Datum objave
Kategorija
Statistika
11691 ogledov