Nagradna igra – Camping Orehek ima akcijo predprostorov in kamp opreme

Datum objave
Kategorija
Statistika
2113 ogledov

Pri Camping Orehek v Domžalah so pripravljeni na novo kamping sezono. Ta se bo kmalu pričela, zato so pripravili akcijske ponudbe baldahinov in kamping opreme.​

V nagradni igri Camping Orehek podarja otroški kamping stol. Sodelujte pod novico in vašem najmlajšemu kampistu priigrajte lepo nagrado!

Nov baldahin po akcijski ceni

Lastniki počitniških prikolic potrebujejo kakovosten baldahin in pri Orehku imajo na zalogi več modelov predprostorov.

Akcija na kamping predprostore - 15 različni dimenzij v modri ali sivi barvi

> predprostor Ljubljana - akcijska cena že od 575 €

> predprostor Domžale - akcijska cena že od 615 €

Vsi baldahini so narejeni iz obojestransko plastificirane tkanine, ki nudi odlično zaščito in jih je enostavno čistiti. Gre za odlično razmerje med kakovostjo in ceno, tako da je zdaj pravi čas za nakup oz. zamenjavo starega baldahina.

V akciji z do 20% popusta so tudi prostostoječe kuhinje, ki jih pogosto uporabljajo pavšalisti, saj so prostorne, tako da lahko postavite pravo letno kuhinjo.

Na zalogi vse za kampiranje

Preverite celoten spisek kamping opreme in trenutne akcije, ko so znižali tudi cene kamping omar, stolov, ležalnikov, miz in posode za kuhinje . Nakup opravite lahko tudi preko spleta, v enem ali dveh dnevih pa je celotna oprema že pri vas na domu.

Na voljo so tudi klasični in napihljivi šotori Brunner, šotori in senčniki za na plažo, šotori za kombije s katerim si uredite dodaten prostor in viseče mreže.

Na zalogi so tudi tepihi za predprostor, tako da je kampiranje bolj udobno, ne pozabite pa na električne adapterje, ker brez njih se dopust ne bo začel najlepše. Imajo tudi dodatno opremo za avtodome od stopnic, zagozd, stopnic do pokrival za kolesa in pretvornikov napetosti. Več na >> www.camp-ing.si

Nagradna igra Camping Orehek - osvoji otroški kamping stol

  1. Nagrada: Otroški kamping stol Ardeche

Kateri stol bi izbrali pri kamping trgovini Camping Orehek?

Izpolnite obrazec

Polja označena z rdečo zvezdico (*) so obvezna!

Uporabnik

Kraj bivanja

Kontaktni podatki

Kako največkrat kampirate?

Datum objave
Kategorija
Statistika
2113 ogledov