Nakup mobilne hišice Nord v kampu Selce pri Crikvenici

Datum objave
Kategorija
Statistika
29287 ogledov

Kdo ne bi imel rad vikenda 100 m od morja in urejene plaže. Sedaj je enkratna priložnost v kampu Selce, kjer se je sprostilo 28 parcel za postavitev modernih mobilnih hišic Nord za 4+2 osebi. Mobilno hišico imate lahko samo za sebe, lahko pa se odločite tudi za oddajanje.

Kamp Selce so v zadnjih letih prenovili in v osrednjem delu zgradili večji bazenski kompleks, kjer najbolj uživajo otroci. Kamp je odprt od aprila do novembra.

Lokacija kampa je zanimiva, ker je iz osrednje Slovenije samo dve uri vožnje, kar je odlično tudi za vikend oddih. Tik pod kampom je betonirana plaža, samo nekaj metrov stran pa sta dva prodnata zalivčka oz. 150 metrov od kampa tudi večji zaliv primeren za otroke.

Ob kampu je tudi označena pasja plaža, deluje potapljaški center, v kampu je tudi pekarna in manjši lokal, trgovina pa je oddaljena 100m. Od kampa Selce do Crikvenice vodi lepo urejena sprehajalna pot ob morju.

Kako do vikenda ob morju?

V kampu Selce je sprostilo 28 parcel, kjer je omogočana postavitev novih mobilnih hišic Nord. Lokacija parcel je v osrednjem delu kampa, tik za novimi bazeni.

Nakup mobilne hišice Nord - Kamp Selce, Crikvenica - Avtokampi.si

V ponudbi so mobilne hišice dveh tipov:

> Nord Trend za 4+2 osebi (33 m2 oz. 8,1m x 4,1 m),

> Nord Trend de Lux za 4+2 osebi (35 m2 oz. 8,7m x 4,1 m)

Vse mobilne hišice Nord so opremljene z dvema spalnicama, dvema kopalnicama, kuhinjo z vso potrebno opremo (hladilni, štedilnik …), dnevi prostor, kjer je možno urediti še dve pomožni ležišči, dodatno je ob doplačilu tudi velika terasa.

Odločite se lahko za privatno uporabo, v kampu pa omogočajo tudi oddajanje mobilne hišice, saj je poskrbljeno za čiščenje hišic, pranje posteljnine ipd.

Več informacij o cenah mobilnih hišic in pogojih pavšala dobite pri zastopniku NORD za Slovenijo in Hrvaško - Alpe Jadran d.o.o. - tel. št. 051 655 311 (Denis) oz. na mail info@alpe-jadran.net

Datum objave
Kategorija
Statistika
29287 ogledov