Otroške pobarvanke z motivi počitniških vozil Adria

Datum objave
Kategorija
Statistika
16324 ogledov

Korona virus nam je v zadnjih dneh precej spremenil življenjske navade. Vsak dan spremljamo informacije o širitvi virusa doma in po svetu, šole in vrtci so zaprti, gospodarstvo se je skorajda ustavilo. Ker pristojni pravijo, da je najbolje, da ostanemo doma, smo za otroke pripravili nekaj pobarvank z motivi risanih junakov in počitniškimi vozili Adria.

Številni sedaj delajo od doma, otroci imajo šolo na daljavo, po končanih šolskih obveznostih pa ostane nekaj časa še družabne igre npr. človek ne jezi se, spomin, monopoli ...

Če imate v kleti kakšen manjši šotor, lahko kar v dnevni sobi ustvarite kamping vzdušje in se tako "pripravite" na kamping sezono, otrokom pa pustite, da kakšno noč prespijo v šotoru.

Spomnili smo se, da imamo v arhivu pobarvanke z motivi avtodomov in prikolic Adria, ki smo jih dve leti nazaj dobili ob dnevu odprtih vrat v podjetju Adria Mobil v Novem mestu.

Pobarvanke lahko natisnete, otroci pa naj jih v teh dneh pobarvajo, lahko pa jih pobarvajo tudi v katerem od računalniških programov npr. slikar.

Pobarvanko potem pošljite naš email info@avtokampi.si, lahko pa jo tudi objavite na naši Facebook strani Avtokampi.si ali na Instagramu. Najlepše pobarvanke bomo z veseljem nagradili.

#ostanidoma

Datum objave
Kategorija
Statistika
16324 ogledov