Poletje v kampu Korana in ogled Plitviških jezer

Datum objave
Kategorija
Statistika
6276 ogledov

Kamp Korana deluje v sklopu svetovno znanega Nacionalnega parka Plitviška jezera, kjer so uredili prostor za kampiranje in lesene bungalove za dve osebi. Odlična lokacija za vikend izlet ali počitek na poti proti Dalmaciji ali ob povratku. V juliju in avgustu so pripravili akcijska paketa najema bungalovov.

Plitviška jezera so že več kot 40 let na UNESCO seznamu svetovne dediščine. Na ogled je 16 jezer s prekrasno modrozeleno vodo, ki se preliva iz enega jezera v drugo. Skozi park Plitvice vodijo številne urejene poti, odločite se lahko z vožnjo z ladjico po enem od večjih jezer in uživate v prekrasni naravi.

Kamp Korana – poletna & wellness kamping ponudba

V kampu Korana je na voljo okoli 250 parcel namenjenih kampiranju, dodatno pa omogočajo še najem 47 lesenih bungalovov, kjer je v ceno vključen tudi zajtrk, omogočajo pa tudi polpenzion. Kar je odlično za vse turiste, ki se ustavijo za ogled Plitviških jezer.

Gostom kampa Korana nudijo brezplačne prevoz do vstopne točke za ogled Plitviških jezer.

Akcijska ponudba najema bungalovov v juliju in avgustu

Za goste v bungalovih Korana so pripravili še dodatno ponudbo 2 ali 3 nočitev s prehrano in vključeno ceno za ogled Plitviških jezer za celoten čas bivanja ter dodatnimi popusti npr. za najem čolna na jezeru Kozjak (50%), jahanje konj na bližnjem ranču (20%) in obisk adrenalinskega parka Plitvice (15%). Če ostane tri noči, je v ceni tudi ogled kraške jame Baraćeve špilje.

Paket najema bungalova:

- 2 nočitvi z zajtrkom v bungalovu, vstopnica za Plitvice in dodatni popusti jahanje / adrenalinski park – 80 € na osebo, s polpenzionom 95 €

- 3 nočitve z zajtrkom v bungalovu, vstopnica za Plitvice in Baraćeve jame, brezplačen najem čolna in palic za nordijsko hojo, dodatni popusti – 116 € na osebo, s polpenzionom 137 €.

Wellbeing vikend paket v juliju

Napolnite si baterije s posebnim poletnim vikend paketom v mirnem okolju Plitvic in uživajte v dvoje v lepo urejenih bungalovih. Ob sobotah dodatno pripravijo paket joge v naravnem okolju.

Prepustite se objemu narave in učiteljem joge, ki vam v zeleni oazi kampa Korana pomagali najti notranji mir in novih energij. Z vodnikom po gozdni kopeli pa boste lahko vse svoje čute vključili v izkušnjo gozda in se regenerirali na zares edinstven način.

Paket vključuje tudi ogled Plitviških jezer (vstopnica velja za vse dni bivanja)

Akcijska wellbeing ponudba:

- paket 2 nočitvi z zajtrkom v bungalovu, en zen dan z jutranjo in večerno jogo in gozdno regeneracijo, ogled Plitviških jezer – cena 126 € oz. s polpenzionom 140 € na osebo

- paket 3 nočitve z zajtrkom v bungalovu, en zen dan z jutranjo in večerno jogo in gozdno regeneracijo, ogled Plitviških jezer - cena 153 € oz. s polpenzionom 175 € na osebo.

Več o ponudbi kampa Korana > https://np-plitvicka-jezera.hr

Datum objave
Kategorija
Statistika
6276 ogledov