Aktivne kamping počitnice v kampu Menina

Datum objave
Kategorija
Statistika
9291 ogledov

V kampu Menina bodo tudi letos poskrbeli za družinsko zabavo na kampiranju. Kamp je že odprt, pripravili so kar nekaj novosti, konec junija organizirajo otroški kamp urbanih športov, kampiranje in najem mobilnih ter lesenih hišic pa lahko plačate tudi s turističnimi boni.

kamp Menina - Savinjska dolina

Družinsko kampiranje v Menini

Preživite letošnje počitnice v odličnem kampu Menina ob reki Savinji. Lokacija je le nekaj kilometrov oddaljena od Mozirja in nudi veliko možnosti izletov in ogledov v bližnji okolici. Tudi do Logarske doline ni daleč in kampiranje lahko izkoristite za spoznavanje Savinjske doline.

Kamp ob klasičnem kampiranju na parcelah omogoča tudi najem mobilnih hišic za 4 - 6 oseb, lesenih brunaric za 4 - 10 oseb in dveh glamping hišic Medov brlog, ki sta opremljeni s finsko savno in jacuzzijem.

Preverite akcijsko ponudbo kampiranja za 2 osebi, ki velja tudi v maju, juniju in septembru - 18 € za 2 osebi na parceli z elektriko za imetnike Avtokampi kamping kartice >>

Flow ramps poletni kamp v Menini

Imaš doma otroka, ki kar kipi od energije? Pripelji ga v kamp Menina na poletni Flow Ramps kamp, ki bo potekal od 27.6. do 3. 7. 2021.

Kamp je namenjen otrokom, ki uživajo v urbanih športih (rolka, kotalke, rolerji in BMX) ter aktivnostih na prostem (rafting, adrenalinski park, zip-line, SUP). Na voljo je 30 mest za otroke starosti od 9 do 15 let, ki jih bo vodila ekipa, ki se z urbanimi športi ukvarja že od otroštva in so tudi športni pedagogi.

Vsak dan se bo odvijal program po prej določenem urniku npr. skate in BMX delavnice glede na predznanje otrok, rafting na Savinji, adrenalinski park Menina, Zip-line v kampu, veslanje na SUP deskah, kopanje v jezeru, zabavni večeri… Omogočena je brezplačna izposoja opreme (skate / BMX). Več > funparkmenina.com

Flow

Zabava za celotno družino 

Kamp Menina je tista lokacija, kjer bodo otroci cel dan uživali na kampiranju. Vrhunsko urejeno otroško igrišče, adrenalinski park z progami za manjše in večje otroke, mini golf igrišče, plezalna stena, gokart vozila na nožni pogon, zip-line in seveda jezero v osrednjem delu kampa za vodne vragolije.

Določeni dni bo potekala tudi posebna animacija, ko bodo pripravili tudi otroške igre, rajanje za otroke in poslikave obraza, 

Seveda v kampu Menina niso pozabili niti na odrasle, ki se lahko udeležijo jutranje joge, čez dan pa aktivnosti na sami reki Savinji, kjer nudijo rafting in vožnje s kajaki. Za celotno družino je na voljo tudi pravi zip - line, kjer se po jeklenici v več etapah spustite po celotnem kampu.

V večernih urah pa se starši pogosto odpravijo v wellness s savno in jacuzzijem, otroci pa na večerne igrice ali kino pod zvezdami.

Novosti v kampu Menina za sezono 2021

- postavili so tri nove lesene hišice z jacuzzijem in savno (skupna)

- zasaditev novih dreves za še več sence na parcelah

- izboljšan wifi internet po kampu

- prenovljena notranjost restavracije

- prenovljena plaža ob jezu, leseni mostovi in pomol,

- prenovljen zip-line in nova proga v adrenalinskem parku

- nova ponudba kajakov Pyranha – testni center

- dodatna ponudba jahanje, zoorbing, paintball, jadralno padalstvo

Več informacij o kampiranju in aktivnih počitnicah v kampu Menina v Savinjski dolini in o ponudbi za turistične bone dobite na - www.campingmenina.com

Datum objave
Kategorija
Statistika
9291 ogledov