Fotogalerija in video - Sejem Alpe Adria - velika predstavitev avtodomov in počitniških prikolic

Datum objave
Kategorija
Statistika
15175 ogledov

Prve fotografije avtodomov in počitniških prikolic na sejmu Alpe Adria. Pridi od srede do sobote (29.1. - 1.2.) na Gospodarsko razstavišče v Ljubljano in si počitniška vozila oglej v živo - z Avtokampi kamping kartico je nakup vstopnice cenejši!

Sejem Alpe Adria - Kamping in karavanig

Na sejem Alpe Adria je prišlo kar 10 prodajalcev počitniških vozil, ki so napolnili stekleno dvorano in dodatno postavljeno montažno dvorano, rabljeni avtodomi pa se prodajajo na zunanji ploščadi predstavili. Skupno je na ogled več kot 40 novih in rabljenih vozil.

V sklopu turistične predstavitve regij je prisotnih tudi nekaj kampov s svojo ponudbo za novo kamping sezono in avstrijska agencija Gebetstroither s ponudbo najema mobilnih hišic.

Novomeška Adria je pripeljala novosti v ponudbi od vanov do avtodomov in prikolic. Med obiskovalci, ki bodo obiskali njihov razstavni prostor, bodo izžrebali srečneža za brezplačni vikend najem avtodoma!

Ponovno so na ogled avtodomi Rapido - pri uvozniku Avtodomi Stipič so premierno pripeljali avtodom Rapido M96. Na ogled sta tudi avtodoma LMC I695 in T692, počitniški kombi Karmann ter nekaj rabljenih avtodomov LMC in Forster.​

Podjetje Koptex je pripeljalo vsaj tri avtodome znamke Roller Team- Zefiro Plus 284, Kronos 279M in Kronos Integral 287.

Avtodomar.si predstavlja štiri avtodome znamk Benimar in Euramobil. Iz Hiše na kolesih so pripeljali nove avtodome GiottiLIne Therry T36 in T45.

Na ogled so tudiavtodomi znamk Carthago, podjetje Aretta pa je na sejem pripeljalo počitniške prikolice znamke LMC.

Poseben poudarek je na ponudbi predelanih kombijev oz. vanov, ki so v zadnjih letih še posebej priljubljeni. S svojimi vani narejenimi na osnovi vozila Peugeot Boxer je prisoten Tourne Mobil.

Na sejmu Alpe Adria so na ogled tudi predelani kombiji podjetij Mega Mobil in Robeta Mobil. Lahko jim direktno poveste vaše želje in proizvajalci bodo povedali, kaj in za kakšno ceno lahko to naredijo.

Sicer pa je sejem Alpe Adria obarvan zeleno z veliko ponudbe za aktivni turizem Slovenije in širše regije. Predstavljajo se tudi kampi z otoka Pag, prisoten je tudi eden od italijanskih kampov ter ponudba najema mobilnih hišic.

Ob turističnem sejmu poteka tudi gostinski sejem GASTexpo, tako da ob obisku sejma zagotovo ne boste odšli lačni.

Informacije za obiskovalce sejma Alpe Adria

Sejem Alpe Adria bo odprt od srede do sobote (29.1. – 1.2.), vsak dan med 10. in 19. uro

Imetniki Avtokampi kamping kartice boste imeli poseben popust za ogled sejma Alpe Adria – namesto 7 € bo vstopnica stala le 5 €, kamping kartico pa brezplačno naročite tukaj >>

Če pa boste sejem obiskali kot družina, vam predlagamo družinsko vstopnico za 2 odrasla in 3 otroke, ki stane 15 €. Otroci do 6. leta starosti imajo vstop brezplačen. Več informacij o sejmu Alpe Adria - www.alpeadria.si

Nagrajenci, ki so prejeli brezplačne družinske vstopnice

Andreja Korošec – Kranj
Aleš Adamič – Kočevje
Maja Kovač Miklavčič – Koper
Polona Štricelj – Sevnica
Mateja Doklet – Nova Cerkev
Maša Strušnik – Medvode
Gašper Bratina - Ljubljana

Čestitamo!

Datum objave
Kategorija
Statistika
15175 ogledov