Sejem Alpe Adria - velika predstavitev avtodomov in počitniških prikolic

Datum objave
Kategorija
Statistika
5487 ogledov

Te zanima nakup avtodoma ali počitniške prikolice? Potem moraš priti na sejem Alpe Adria, ki bo od 29. januarja do 1. februarja potekal na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani.

Nagradno vprašanje za družinske vstopnice je na koncu novice!

Sejem Alpe Adria - Kamping in karavanig

Na sejem Alpe Adria je prihod najavilo kar 8 prodajalcev počitniških vozil, ki bodo v stekleni dvorani C, dodatno postavljeni montažni dvorani in na zunanji ploščadi predstavili več kot 40 novih in rabljenih vozil. V sklopu turistične predstavitve regij pa bo prisotnih tudi nekaj kampov s svojo ponudbo za novo kamping sezono in Gebetstorither s ponudbo najema mobilnih hišic.

Novomeška Adria bo pripeljala novosti v ponudbi od vanov do avtodomov. Napovedali so štiri avtodome in tudi štiri raznolike počitniške prikolice modelov Aviva, Altea in Adora.

Ponovno bodo v Sloveniji na ogled avtodomi Rapido. Pri uvozniku Avtodomi Stipič so obljubili predstavitve štirih avtodomov – premierno tudi avtodom Rapido M96. Na ogled bosta tudi Avtodoma LMC I695 in T692, počitniška kombija Karmann - modela 590 in 600 ter nekaj rabljenih avtodomov LMC in Forster.​

Podjetje Koptex bo pripeljalo vsaj tri avtodome znamke Roller Team- Zefiro Plus 284, Kronos 279M in Kronos Integral 287.

Avtodomar.si bo predstavil štiri avtodome znamk Benimar in Euramobil - napovedali so modele Benimar Amphitryon 997, Benimar Mileo, Euramobil Integra Line 695 ter Euramobil PRS.

Iz Hiše na kolesih so javili, da bodo zagotovo pripeljali nove avtodome GiottiLIne Therry T36 in T45. Na ogled bodo tudi avtodomi znamk Carthago (3 avtodomi).

Podjetje Aretta bo na sejem pripeljalo kar pet počitniških prikolic znamke LMC.

Poseben poudarek bo na ponudbi predelanih kombijev oz. vanov, ki so v zadnjih letih še posebej priljubljeni. S svojimi vani narejenimi na osnovi vozila Peugeot Boxer bo prisoten Tourne Mobil. V vozilu dolgem samo 6m omogoča udobno prevoz in tudi spanje za 4 osebe, kar je odlično za družinska popotovanja, zaradi kvalitetne izolacije in ogrevanja pa njihov van lahko uporabljate tudi v zimskem času.

Na sejmu Alpe Adria bodo na ogled tudi predelani kombiji podjetij Mega Mobil in Robeta Mobil. Lahko jim boste direktno povedali vaše želje in proizvajalci bodo povedali, kaj in za kakšno ceno lahko to naredijo.

Novost v ponudbi sejma Alpe Adria bo tudi ponudba rabljenih avtodomov, ki bo potekala na osrednji ploščadi pred dvoranami. Rabljena vozila bodo pripeljali tako podjetja kot tudi fizične osebe. Vsi zainteresirani prodajalci se morate prijaviti v spletnem obrazcu.

V sklopu sejma bo v sredo, 29.1., ob 11. uri potekal tudi posvet o razvoju avtodomarskega turizma Slovenija.

Sicer pa bo sejem Alpe Adria obarvan zeleno z veliko ponudbe za aktivni turizem Slovenije in širše regije. Predstavila se bodo turistična društva, zgodovinska mesta in tudi tuje države. Ob turističnem sejmu bo potekal tudi gostinski sejem GASTexpo, tako da ob obisku sejma zagotovo ne boste odšli lačni.

Informacije za obiskovalce sejma Alpe Adria

Sejem Alpe Adria bo odprt od srede do sobote (29.1. – 1.2.), vsak dan med 10. in 19. uro

Imetniki Avtokampi kamping kartice boste imeli poseben popust za ogled sejma Alpe Adria – namesto 7 € bo vstopnica stala le 5 €, kamping kartico pa brezplačno naročite tukaj >>

Če pa boste sejem obiskali kot družina, vam predlagamo družinsko vstopnico, za 2 odrasla in 3 otroke, ki stane 15 €. Otroci do 6. leta starosti imajo brezplačen vstop. Več informacij o sejmu Alpe Adria - www.alpeadria.si

Podarjamo vstopnice za sejem Alpe Adria

Sodelujte v nagradni igri - odgovorite na vprašanje in sodelujte v nagradnem žrebanju!

  1. Nagrada: 6 x Družinska vstopnica za sejem Alpe Adria

NAGRADNO VPRAŠANJE - Kaj je značilno za van-e znamke Tourne Mobil?

Izpolnite obrazec

Polja označena z rdečo zvezdico (*) so obvezna!

Uporabnik

Kraj bivanja

Kontaktni podatki

Kako največkrat kampirate?

Datum objave
Kategorija
Statistika
5487 ogledov