NaZraku.si poskrbi za nakup šotora in kamping opreme

Datum objave
Kategorija
Statistika
3135 ogledov

Kampiranje bo letos še bolj priljubljeno, saj v danih razmerah počitnice v naravi pomenijo najbolj varno obliko dopusta. Šotorjenje je osnovna oblika kampiranja, ki je cenovno najbolj dostopna. Za vso potrebno kamping opremo in odlične šotore poskrbijo kar v slovenski trgovini NaZraku.si, kjer lahko vse izdelke naročite tudi na spletni strani.

Počitnice v kampu pomenijo uživanje v naravi, kjer otroci na sosednjih parcelah hitro najdejo nove prijatelje in tako pozabijo na elektronske zabavne naprave. Ni ga lepšega kot prebuditi se v šotoru, pojesti zajtrk pod borovcem, spiti kavico s pogledom na morje in že naslednji trenutek zaplavati v njem.

V nagradni igri, ki je potekala na naši spletni strani, smo podelili dve lepi nagradi. Imeni srečnih nagrajencev smo objavili pod novico. Čestitamo!

NaZraku.si – kampisti pomagajo pri nakupu šotora

Pri nakupu šotora je dobro upoštevati nasvete strokovnjaka, ki ga bo zanimalo za koliko oseb potrebujete šotor in kolikokrat v sezoni planirate kampirati. Od tega je odvisna velikost, oblika, število spalnic in sistem postavljanja šotora. Vodni stolpec in sistem prezračevanja šotora sta tudi pomembna podatka, ki bosta vplivala na udobje.

V trgovini s kamping opremo NaZraku.si so tudi sami šotoristi in z veseljem bodo vsakemu iz lastnih izkušenj pomagali svetovati pri nakupu. Sedaj, ko obiski trgovin niso zaželeni, jih lahko tudi pokličete in naročilo uredite na spletni strani.

Že več let so v Sloveniji glavni prodajalci za šotore znamk Kampa Dometic, Bertoni, Justcamp in Qeedo, letos pa so v ponudbo dodali še odlične šotore nemškega proizvajalca High Peak, ki so cenovno dostopni, in kamping opremo Eurotrail.

Izbirate lahko med manjšimi šotori primernimi za pohodnike, kolesarje in motoriste in večjimi družinskimi šotori za 4, 6 ali celo 8 oseb.

Za vse, ki radi potujete in na dopustu večkrat menjate kampe, imajo tudi hitro postavljive šotore Qeedo, ki ga s posebnim sistemom postavite in pospravite v manj kot eni minuti.

V zadnjih letih so zelo priljubljeni napihljivi šotori, katerih prednost je predvsem enostavnost postavljanja, saj namesto klasičnih palic uporabljajo zračne komore. Te tudi v močnejšem vetru nudijo dovolj trdnosti. Napihljive šotore priporočamo predvsem tistim, ki boste kampirali večkrat in potrebujete hitro postavljiv šotor s stojno višino. Med napihljivimi šotori je že nekaj let vodilni proizvajalec Kampa Dometic.

NOVO - High Peak šotori in kamping oprema

High Peak je priznan proizvajalec outdoor opreme. Njihove šotore odlikuje enostavna postavitev, nizka teža, varjeni šivi, vodni stolpec do 4.000 mm in nizka cena za dobro kvaliteto. V ponudbi so šotori z zaščito pred ultravijoličnimi sončnimi žarki, dodatno zatemnjenimi spalnicami in posebnim Vario Vent prezračevalnim sistemom.

V ponudbi imajo tudi High Peak spalne vreče, samonapihljive spalne blazine in napihljive kamping postelje.

Vsa potrebna kamping oprema na enem mestu

NaZraku.si poskrbi, da na enem mestu kupite vso potrebno kamping opremo. Tako nudijo zaščitne podloge za pod šotor, kamping stole, mize, kuhinje, posodo, gorilnike in svetila.

Zelo priljubljene so tudi tende in paviljoni, ki jih postavite pred šotor in s tem ustvarite dodatno senco, za pomoč pri prevozu opreme za na plažo pa poskrbi kar zložljiv transportni voziček.

Za še več zabave na kampiranju poskrbijo vodne športne aktivnosti in med najbolj priljubljene sodi veslanje na SUP deski ali v kajaku, za otroško zabavo pa imajo tudi zanimive zmaje Skymonkey. Za lastnike čolnov pa so nepogrešljive vedno zabavne vlečne tube.

Celotno ponudbo trgovine Nazraku.si si oglejte na www.nazraku.si

Imena srečnih nagrajencev v nagradni igri

1. plinski gorilnik Kampa prejme: Bernarda Rakovec, Preddvor

2. zmaj Skymonkey - Smartglider Rainbow: Sabina Kotošek, Celje

Čestitamo! Nagrajenki bomo o prevzemu nagrade obvestili po pošti.

Datum objave
Kategorija
Statistika
3135 ogledov