NaZraku.si poskrbi za nakup šotora in ostale opreme za kampiranje

Datum objave
Kategorija
Statistika
551 ogledov

Kampiranje bo letos zagotovo še bolj priljubljeno, saj je vse več ljudi, ki si želijo počitnice preživeti v naravnem okolju v bližini morja, rek in jezer. Za lep dopust, pa je potrebo predhodno poskrbeti za ustrezno kamping opremo, za kar poskrbijo v trgovini NaZraku.si, kjer imajo tudi bogato ponudbo kakovostnih šotorov. Celotno ponudbo si lahko ogledate tudi v spletni trgovini.

Počitnice v kampu pomenijo uživanje v naravi, kjer otroci na sosednjih parcelah hitro najdejo nove prijatelje in tako pozabijo na elektronske zabavne naprave. Ni ga lepšega kot prebuditi se v šotoru, pojesti zajtrk pod borovcem, spiti kavico s pogledom na morje in že naslednji trenutek zaplavati v njem.

NaZraku.si – kampisti pomagajo pri nakupu šotora

Pri nakupu šotora je dobro upoštevati nasvete strokovnjaka, ki ga bo zanimalo za koliko oseb potrebujete šotor in kolikokrat v sezoni planirate kampirati. Od tega je odvisna velikost, oblika, število spalnic in sistem postavljanja šotora. Vodni stolpec in sistem prezračevanja šotora sta tudi pomembna podatka, ki bosta vplivala na udobje.

V trgovini s kamping opremo NaZraku.si so tudi sami šotoristi in z veseljem bodo vsakemu iz lastnih izkušenj pomagali svetovati pri nakupu. Sedaj, ko obiski trgovin niso zaželeni, jih lahko tudi pokličete in naročilo uredite na spletni strani.

Že več let so v Sloveniji glavni prodajalci za šotore znamk High Peak, Kampa Dometic, Bertoni, Justcamp in hitro postavljivih šotorov Qeedo, ki so še posebej primerni za vse tiste, ki na dopustu večkrat menjate lokacije.

Izbirate lahko med manjšimi šotori primernimi za pohodnike, kolesarje in motoriste in večjimi družinskimi šotori za 4, 6 ali celo 8 oseb.

V zadnjih letih so zelo priljubljeni napihljivi šotori, katerih prednost je predvsem enostavnost postavljanja, saj namesto klasičnih palic uporabljajo zračne komore. Te tudi v močnejšem vetru nudijo dovolj trdnosti. Napihljive šotore priporočamo predvsem tistim, ki boste kampirali večkrat in potrebujete hitro postavljiv šotor s stojno višino. Med napihljivimi šotori je že nekaj let vodilni proizvajalec Kampa Dometic.

V ponudbi imajo tudi strešne šotore znamke Queedo za 2 - 4 osebe, ki omogoča hitro postavitev kar na strehi vozila, tako da imate posteljo postavljeno že v dobri minuti.

Nagradna igra  - v nagradni igri na naši Facebook strani smo je trgovina NaZraku.si podelila lepo nagrado - priročno termovko Stanley. Srečna nagrajenka je - Maja Hribar Mrak iz Idrije

Vsa potrebna kamping oprema na enem mestu

Trgovina NaZraku.si poskrbi, da na enem mestu kupite vso potrebno kamping opremo. Tako nudijo zaščitne podloge za pod šotor, kamping stole, mize, kuhinje, posodo, gorilnike, svetila, napihljive postelje, spalne vreče ...

Zelo priljubljene so tudi tende in paviljoni, ki jih postavite pred šotor in s tem ustvarite dodatno senco, za pomoč pri prevozu opreme za na plažo pa poskrbi kar zložljiv transportni voziček.

Da pa na kampiranju ne bo problem topla pijača, imajo tudi klasične in kompresorske kamping hladilnike znamk Kamp Dometic, Mobicool in Totalcool.

Za še več zabave na kampiranju poskrbijo vodne športne aktivnosti in med najbolj priljubljene sodi veslanje. Pri Nazraku.si imajo v ponudbi tudi SUP deske Spinera in napihljive kajake, za otroško zabavo pa imajo tudi zanimive zmaje Skymonkey.

Celotno ponudbo trgovine NaZraku.si si oglejte na www.nazraku.si

Datum objave
Kategorija
Statistika
551 ogledov