Nagradna igra – kamp Straško podarja tedensko kampiranje

Datum objave
Kategorija
Statistika
27386 ogledov

Kamp Straško je eden najbolj priljubljenih kampov za družinsko kampiranje in pripravili so nagradno igro, v kateri podarjajo tedenske počitnice v Novalji na otoku Pag. Odgovorite na nagradno vprašanje in sodelujte v nagradnem žrebanju.

Če otok Pag pogledate s celine, boste mislili, da je to otok brez dreves. Na srečo pa je zahodna stran otoka precej bolj prijetna in kamp Straško je eden najbolj senčnih kampov na Jadranu. Drevesa črnega hrasta segajo vse do plaže, tako da ne bo težko najti senčne parcele.

V kamp Straško se številni kampisti vračajo vsako poletje vsaj za en teden. Kamp navduši z urejenostjo, velikimi kamping parcelami, modernimi mobilnimi hišicami in odlično animacijo. Vsak dan se nekaj dogaja od dneva kampa do športnih igric, tematskih dogodkov, večerih kino predstav in mini diska. Imajo tudi mini živalski vrt in možnost jahanja konj.

Kamp Straško je tudi večletni prejemnik nagrad Naj kamp Adria, ADAC Superplatz in Croatia's Best Campsites.

Lokacija kampa je ob 2 km dolgi raznoliki plaži – osrednji del ima prodnato plažo z mivko v zalivu, levi del kampa pa ima tudi kamnite dele z manjšimi zalivčki, tako da je urejen lažji vstop v morje. Ob levem in desnem delu kampa je lepo urejena pasja plaža.

Straško ima tudi nekaj manjših bazenov, ki so namenjeni predvsem otroški zabavi. dodatno pa številna otroška igrala razporejena po celotnem kampu in odličen športni center.

Senčne kamping parcele so opremljene z elektriko, vodo in odtokom, kar najbolj cenijo gostje s počitniškimi prikolicami in avtodomi. Gornji del kampa pa je neparceliran in je cenovno najugodnejši.

Mobilne hišice so v kampu Straško postavljene na desni in levi strani kampa. Gre za moderne klimatizirane hišice z dvema ali tremi spalnicami, kuhinjo in prostorno teraso. Letos so zamenjali vse mobilne hišice Adria v bližini morja, hišice Mediteran pa imajo tudi svoje bazene. Dodatno ima kamp v bližini recepcije tudi nekaj glamping šotorov za 2 ali 4 osebe.

Akcija najema mobilnih hišic - 17.9. do 9.10.

Izkoristite akcijsko ponudbo najema mobilnih hišic v kampu Straško po ceni 56 € na noč. Akcija velja za naslednje tipe mobilnih hišic: Oliva, Adria, Melia, Mediteran in Mediteran Superior. Cena najema vključuje 4 osebe, posteljnino, brisače in zaključno čiščenje. cena velja ob min. 2 nočitvah.

Akcija na kampiranje

Ker je kamp Straško resnično zelo priljubljen, priporočamo rezervacijo parcele ali hišice, ki jo je najbolje opraviti že jeseni ali pozimi. Ob tem izkoristite tudi ugodnosti, ki jih nudijo na Avtokampi kartico in paketno ceno kampiranja na parcelah Gold in neparceliranem delu. Letos je akcijska cena za 2 osebi samo 22 € in velja od 1.9. do 9.10.. Za naslednje leto naj bi akcija veljala v enakih terminih (od odprtja do 30.6. in potem od 1.9. naprej do zaprtja kampa), predvidena cena pa je 23 €.

Kamp Straško - Novalja podarja tedenske počitnice

Odgovorite na nagradno vprašanje do 30. septembra 2022 in sodelujte v nagradnem žrebanju!

  1. Nagrada: 7 dnevno kampiranje ali najem mobilne hišice Premium, Rosmarin ili Melia v kampu Straško za 4 osebe*

    Opomba: *nagrada velja do 30.6. 2023 glede na proste razpoložljive namestitve in ne velja za prve vrste ob morju ali lux parcele

Zakaj je kamp Straško zelo primren za družinsko kampiranje?

Izpolnite obrazec

Polja označena z rdečo zvezdico (*) so obvezna!

Uporabnik

Kraj bivanja

Kontaktni podatki

Kako največkrat kampirate?

Datum objave
Kategorija
Statistika
27386 ogledov