Terra Park SpiritoS - nov kamp ob plaži Sveti Duh na Pagu

Datum objave
Kategorija
Statistika

Otok Pag bo do poletja dobil še en kamp s štirimi zvezdicami. Kamp Terra Park SpiritoS bo urejen ob znani plaži Sveti Duh na vzhodni strani otoka, kjer bodo omogočili kampiranje na urejenih parcelah ter najem mobilnih hišic Adria. Omogočan bo tudi pavšalni najem parcel.

Otok Pag je pri kampistih zelo priljubljen, saj je raznolik in omogoča kampiranje ob lepih plažah. Otok je na južni strani s kopnim povezan z mostom, na severni strani pa je na voljo kratka trajektna povezava na relaciji Prizna - Žigljen.

Novost na Pagu - kampa Terra Park

Ob bok najbolj znanim kampom na Pagu npr. Straško in Šimuni, se v sezoni 2021 postavljata dva kampa pod blagovno znamko Terra Park. Gre za kampa, ki bosta po prenovi  kategorizirana s štirimi zvezdicami, oba pa bosta ob prostornih kamping parcelah omogočala tudi najem in privaten nakup mobilnih hišic.

Celoten koncept Terra Park kampov je gostu ponuditi avtohtono naravno okolje, moderno namestitev in edinstveno počitniško izkušnjo. 

Kamp Terra Park Phalaris leži severno od Novalje, s katero je povezan z obmorsko potjo. Nekateri lokacijo poznajo tudi po starem imenu kamp Navis. Levi del kampa omogoča kampiranje na 160 velikih parcelah, desni del pa bo letos nov in tam bo postavljenih 80 mobilnih hišic Adria. Dodatno omogočajo tudi najem večjih glamping šotorov.

Terra Park SpiritoS leži ob plaži Sveti Duh, kjer je prav tako že bil kamp. Prvi del prenove bo predvidoma dokončan do začetka meseca junija. Gostom bo na voljo 124 kamping parcel in 53 mobilnih hišic, ob tem pa še moderno urejene sanitarije, restavracija in trgovina.

Akcijske ponudbe za počitnice na Pagu

V obeh kampih gostom z našo Avtokampi kamping kartico nudijo posebne cene kampiranja - 18 € za 2 osebi na parceli z elektriko - velja v terminih do 4.7. in od 1.9. do zaprtja kampa.

Zgodnje rezervacije > Izkoristite do 15% na kampiranje in najem mobilnih hišic v obeh kampih.

Družinsko kampiranje ob peščeno - prodnati plaži

Lokacija kampa Terra Park SpiritoS je ob znani plaži Sveti Duh (med krajema Novalja in Kolan). Gre za mirno lokacijo, kjer je kombinacija peščene in prodnate plaže, morje pa se spušča počasi, tako da je zelo varno tudi za otroke. Ko zapiha veter, na plažo pridejo ljubitelj surfanja in kajtanja.

Prvi del kampa bo namenjen klasičnim kampistom, kjer bo uredili kamping parcele površine 80 – 120 m2. Med parcelami bodo posadili drevesa, tako da bo čez nekaj let tudi več sence.

Vse parcele bodo opremljene z elektriko in vodo, tako da bodo v prvi vrsti namenjene gostom z avtodomi in počitniškimi prikolicami. Ob tem bodo zgradili nove sanitarije – en večji sanitarni objekt in en manjši ter prostor za oskrbo avtodomov, ob njem pa dodali otroško igrišče in prostor z žari.

Že v sezoni 2021 bodo omogočali tudi pavšal na parcelah tipa Sylva, ki so od morja oddaljene 80 - 100m. Pavšal vključuje 6 oseb in enega psa, cena najema pa bo skupaj z zimovanjem 2.260 €

Drugi del kampa Terra Park SpiritoS bo namenjen najemu mobilnih hišic, omogočajo pa tudi nakup privatne mobilne hišice.

V sezoni 2021 bo postavljenih 53 moderno opremljenih mobilnih hišic slovenskega proizvajalca Adria Dom, ki navdušijo s prostornostjo. Vse mobilne hišice bodo površine 38 m2 in dodatno vključuje tudi veliko teraso z ležalniki ter tendo.

Mobilne hišice bodo opremljene z dvema spalnicama (ena z zakonsko posteljo, druga z dvema ločenima), dvema kopalnicama, popolnoma opremljeno kuhinjo in dnevnim prostorom, kjer se lahko uredi dodatno ležišče (4 + 1 oseba).

Hišice v prvi vrsti ob morju bodo dodatno opremljene z lastnim bazenom z ogrevano vodo, tako da bo kopanje možno tudi spomladi in jeseni.

Lokacija kampa Terra Park SpiritoS je odlična za kolesarjenje, saj vodi urejena kolesarska pot za gorska kolesa nad kampom do mesta Pag. V kampu bo tudi trgovina, restavracija ob morju in picerija. V poletnih mesecih bodo poskrbeli za otroško animacijo.

V kampu bodo dobrodošli tudi psi, saj bodo imeli urejeno tudi pasjo plažo in ob sanitarnem objektu tudi tuš za pse.

Več o počitnicah v kampih Terra Park na otoku Pagu > www.terrapark.hr