V Decathlon po šotor in celotno kamping opremo - podarili smo šotor Quechua

Datum objave
Kategorija
Statistika
14383 ogledov

Ljubitelji športa in kampiranja dobro poznamo trgovine Decathlon, kjer najdemo opremo za vse aktivnosti v naravi. Med najbolj priljubljenimi izdelki so gotovo šotori Quechua, ki jih odlikuje najboljša kvaliteta za ugodno ceno.

Če ste se odločili, da boste letos kampirali, nimate pa še nič od kamping opreme, potem so trgovine Decathlon v Ljubljani (BTC in Rudnik), Mariboru in Celju prave lokacije za obisk.

Na enem mestu boste dobili vse potrebno za prijeten oddih, od šotora do kamping mize, stolov, gorilnikov, spalnih vreč, podlog, svetil, hladilnih torb...

Šotori Quechua so dobro znani po posebnem hitrem sistemu postavljanja in zlaganja. Šotore z oznako 2 Seconds boste v kampu postavili v zelo kratkem času, zato so primerni tudi za popotovanja, ko večkrat zamenjate lokacijo kampiranja.

Šotor 2 Seconds Fresh & Black ima ob hitrem sistemu postavljanja tudi posebno tkanino, ki omogoča, da je tudi čez dan v šotoru prijetno hladno in temno, kar predvsem zjutraj omogoča daljše spanje.

Družinam priporočamo malo večje šotore za 4 – 6 oseb in za prvo kamping izkušnjo priporočamo šotor Arpenaz 4.1 Family, ki ima eno spalnico in stojno višino v dnevnem delu. Gre za klasičen šotor s palicami, za hitrejše postavljanje in zlaganje pa je odlična izbira napihljiv šotor Air Seconds 4.1 XL

Ko boste izbrali vam najbolj primeren šotor, ne pozabite dokupiti še preostalo kamping opremo. Za vikend kampiranje bo potreben kamping set posod primeren za vse tipe kuhalnikov, zložljiv kamping stol ali pa kar set stolov in zložljive mize, ki zavzame malo prostora v prtljažniku vozila. Enako bogata je tudi njihova zaloga opreme za igre na prostem, plavanje in igre v vodi.

Za udobno spanje izberite eno od napihljivih blazin – lahko enojno ali dvojno za dve osebi. Novost v ponudbi je zložljiv posteljni okvir - Camp bed air, ki ga enostavno napihnete in na njega položite dodatno napihljivo spalno blazino.

Poskrbite za kakovostno spalno vrečo, saj so letos noči nekoliko hladnejše, še posebej če boste kampirali v kampih ob reki Soči ali na Gorenjskem. Za uživanje v senci borovcev pa je dobro imeti še visečo mrežo in tista za dve osebi je še posebej udobna.

Na spletni strani Decathlon lahko v vsakem trenutku preverite cene in zalogo izdelkov v vseh treh trgovinah po Sloveniji. In pohitite, ker sedaj so pravi dnevi za kampiranje.

Datum objave
Kategorija
Statistika
14383 ogledov