V Decathlon po šotor in celotno kamping opremo

Datum objave
Kategorija
Statistika
33013 ogledov

Decathlon je za kampiste in ljubitelje športnih aktivnosti rajska trgovina, saj tam najdemo vse od šotorov do spalnih vreč, športnih oblačil, kopalk, nogometne žoge, kolesa... Skupno za kar 73 različnih športov za katere na enem mestu najdemo vso potrebno opremo. Med novostmi v ponudbi so odlični napihljivi družinski šotori.

Trgovine Decathlon v Ljubljani (BTC in Rudnik), Mariboru in Celju so poskrbele, da se za kampiranje odločijo tudi tisti, ki do sedaj še nikoli niso postavljali šotora.

Velika prednost Decathlona je, da omogoča nakup kamp opreme po ugodnih cenah in lahko rečemo, da za to ceno dobite tudi zelo dobro kvaliteto. To velja tako za šotore kot tudi za kamping mize, stole in postelje. Vrhunec ponudbe so novi modeli napihljivih šotorov Quechua, ki so primerni tudi za družinsko kampiranje.

Imajo pa v Decathlonu tudi vse za športno vadbo šolarjev. Izbirate lahko med številnimi športnimi copati, majicami, hlačkami, trenirkami in nahrbtniki, ki jih bo vaš otrok potreboval za naslednje šolsko leto.

Facebook nagradna igra

V nagradni igri na naši Avtokampi facebook strani, ki je potekala od 3. do 15. avgusta, smo podarili Quechua napihljivo kamping posteljo.

Srečna nagrajenka je MANCA LAH iz Ljubljane. Čestitamo!

Kampiranje je vse bolj priljubljeno

S korona krizo je povpraševanje po kampiranju in preživljanju dopusta ter prostega časa v naravi vse večje. V domačih kampih lahko tudi letos za plačilo kampiranja porabite tudi turistične bone, v preostalih kampih pa si lahko uživate v partnerskih kampih Avtokampi kamping kartice, ki nudijo dodatne popuste.

Kaj je lepšega od zbuditi se na parceli le nekaj metrov od prekrasnega morja ali pa s pogledom na gore. Otroci bodo na kampiranju neizmerno uživali in pridobili nove prijatelje. Prenočevanje v kampih pa je priljubljena oblika tudi na potovanjih po Evropi, ko vam ni potrebno mesece v naprej rezervirati namestitve.

V Decathlon po kamp opremo

Lubitelji kampiranja imamo radi kamping opremo Quechua, še posebej njihove hitro postavljive šotore, ki jih so jim dodali tudi napihljive šotore.

Na enem mestu boste dobili vse potrebno za prijeten oddih, od šotora do kamping mize, stolov, gorilnikov, spalnih vreč, podlog, svetil, hladilnih torb...

Šotori Quechua so dobro znani po posebnem hitrem sistemu postavljanja in zlaganja. Šotore z oznako 2 Seconds boste v kampu postavili v zelo kratkem času, zato so primerni tudi za popotovanja, ko večkrat zamenjate lokacijo kampiranja.

Šotor 2 Seconds Fresh & Black ima ob hitrem sistemu postavljanja tudi posebno tkanino, ki omogoča, da je tudi čez dan v šotoru prijetno hladno in temno, kar predvsem zjutraj omogoča daljše spanje.

Družinam priporočamo malo večje šotore za 4 – 6 oseb in za prvo kamping izkušnjo priporočamo šotor Arpenaz 4.1 Family F&B, ki ima eno zatemnjeno spalnico in stojno višino v dnevnem delu. Gre za klasičen šotor s palicami, za hitrejše postavljanje in zlaganje pa pa odlična izbira napihljivi družinski šotori Quechua.

Na voljo so napihljivi šotori z eno, dvema, tremi ali celo štirimi spalnicami za 4 - 8 oseb. Vrh ponudbe napihljivih šotorov pa je letošnja novost - šotor Quechua Airseconds 6.3, ki je narejen iz zelo kvalitetnega polibombaža, ki nudi odlično zračenje, hkrati pa tudi nepremočljivost ob deževju.

Ko boste izbrali vam najbolj primeren šotor, ne pozabite dokupiti še preostalo kamping opremo. Za vikend kampiranje bo potreben kamping set posod primeren za vse tipe kuhalnikov, zložljiv kamping stol ali pa kar set stolov in zložljive mize, ki zavzame malo prostora v prtljažniku vozila. Enako bogata je tudi njihova zaloga opreme za igre na prostem, plavanje in igre v vodi.

Za udobno spanje izberite eno od napihljivih blazin – lahko enojno ali dvojno za dve osebi. Novost v ponudbi je zložljiv posteljni okvir - Camp bed air, ki ga enostavno napihnete in na njega položite dodatno napihljivo spalno blazino.

Poskrbite za kakovostno spalno vrečo, saj so letos noči nekoliko hladnejše, še posebej če boste kampirali v kampih ob reki Soči ali na Gorenjskem. Za uživanje v senci borovcev pa je dobro imeti še visečo mrežo in tista za dve osebi je še posebej udobna.

Na spletni strani Decathlon lahko v vsakem trenutku preverite cene in zalogo izdelkov v vseh treh trgovinah po Sloveniji. In pohitite, ker sedaj so pravi dnevi za kampiranje > www.decathlon.si

Datum objave
Kategorija
Statistika
33013 ogledov