V Istri nov kamp s petimi zvezdicami - Istra Premium Camping Resort

Datum objave
Kategorija
Statistika
9147 ogledov

V soboto, 1. junija 2019. bodo v Funtani odprli popolnoma prenovljen kamp Istra, ki je bil do sedaj nudističen kamp. Po novem bo namenjen »tekstilnim« gostom in bo imel ponudbo prilagojeno družinam.

Kamp bo dobil tudi novo ime Istra Premium Camping Resort in bo zaradi odlične urejenosti in bogate ponudbe kategoriziran s petimi zvezdicami.

Kamp Istra bo imel povsem novo recepcijo, ki bo urejena v osrednjem objektu z animacijskim centrom in bazeni v bližini. Kamp bo urejen v štirih tematskih sklopih z imeni:  Marina, Sunset, Bella Vista in Orlandin. Uredili bodo nove kamping parcele, omogočili najem modernih mobilnih hišic in glamping šotorov. Celotna ponudba kampa bo prilagojena družinam z otroki, katerim bo namenjen tudi bazenski kompleks Aquamar s tobogani in vrhunska animacija.

Kampiranje v kampu Istra Premium Camping Resort - Funtana

Kamp Istra bo vrhunsko urejen kamp, ki bo gostom ponudil 670 lepo urejenih kamping parcel, ki bodo opremljene z elektriko in vodo, številne pa bodo imele tudi odtok. Največje parcele Mega Luxury Mare bodo namenjene gostom z velikimi avtodomi in počitniškimi prikolicami, katerim bo namenjena tudi lastna plaža, lesena tenda in žar na parceli.

Na voljo bodo še parcele ob morju Luxury in Premium Mare ter parcele Comfort in Standard, ki bodo od morja oddaljene od 50 do 150 metrov. Del kampa bo še vedno ostal neparceliran in tako namenjen gostom s šotori.

Ker bo kamp Istra imel 5 zvezdic, potem tudi pri ureditvi petih sanitarnih objektov lahko pričakujemo vrhunsko opremljenost. Tako bodo sanitarije prilagojene otrokom, invalidnim osebam, urejene bodo pralnice perila in tudi tuši za pse. Na voljo bodo tudi družinske kopalnice in previjalnice.

Najem mobilnih hišic in glamping šotorov

Mobilne hišice so vse bolj priljubljene in v kampu Istra bodo gostom ponudili najboljše hišice na tržišču. Skupno bo okoli 130 mobilnih hišic, od tega bo sam kamp omogočal najem cca 70 mobilnih hišk.

Najbolj prestižnih bo pet hišic tipa Bella Vista za 4 +2 osebi, ki bodo imele kar 80 m2 površine in 25m2 veliko teraso z žarom in lastnim bazenom. Čisto ob morju bo možno najeti mobilne hišice Marbello Premium (34 ali 39m2), ki bodo prav tako imele prostorno teraso.

Parom pa bodo namenili manjše hišice Bella Vista Premium Romantic (16m2), ki bodo imele mini kuhinjo, dnevni prostor s spalnico in kopalnico.

Za ljubitelje malce drugačnih počitnic v kampu pa priporočamo najem glamping šotora, ki imajo na površini 35 m2 urejeni dve spalnici (ena z zakonsko posteljo, druga s dvema pogradoma), tako da lahko prespi do 6 oseb.

Lokacija šotorov bo čisto na rtu kampa, od koder je prekrasen pogled na sončni zahod, zato so naselju tudi dali ime Sunset Premium Glamping Village.

Prednost glamping šotorov je v povezanosti dnevnega prostora s kuhinjo in teraso, tako da dobite velik prostor namenjen uživanju ali otroški igri. Vsak šotor ima tudi lastno kopalnico.

Veliko zabave za otroke in najstnike

Prenovljeni kamp Istra bo gostom omogočil veliko zabave na urejeni prodnati plaži, kjer bo možno najeti tudi ležalnike ter senčnike. Na plaži bodo invalidnim osebam omogočili lažji vstop v morje, del plaže pa bo namenjen tudi kopanju kužkov.

Povsem nov pa bo bazenski kompleks Aquamar, kjer bo urejenih več toboganov, od katerih bo največji visok kar 10m. Mlajšim obiskovalcem bodo na voljo vodna igrala in bazen z nizko vodo.

Animacija v kampu bo prilagojena starosti otrok od 3. do 12. let in bo vključevala več igralnic, otroški kino ter zunanja igrišča. Za najstnike pa bodo pripravili posebno cono brez staršev – parents free oaza.

Za odrasle bodo pripravili vsakodneven program vadbe, na voljo bodo igrišča za odbojko na mivki, košarko in nogomet ter večerne glasbene programe. Med vodnimi športi bodo na voljo izposoja SUP desk, kajakov in pedalinov, omogočen pa bo tudi privez čolnov.

Osrednji del kampa pa bodo uredili v sredozemskem stilu s tržnico, trgovinicami, restavracijo Grano Duro Pizza & Pasta in lokali.

Več informacij o kampu Istra Premium Camping Resort in rezervacije parcel, mobilnih hišic ter glamping šotorov lahko opravite na www.camping-adriatic.com

Datum objave
Kategorija
Statistika
9147 ogledov