Novice

Kategorija

Prikazano: 1 - 22 od 22 novic

Pogled: Mreža

 • Mreža (trenutni pogled)
 • Seznam

Razvrstitev: Datum ()

Novice:

 • Objavljeno v kategoriji PZA dne

  Planica dobiva prenovljeno parkirišče za avtodome

  Kranjska Gora in Planica postajata pravi celoletni avtodomarski destinaciji, saj je ob urejenem kampu Špik po novem prenovljen tudi camper stop v Planici, še enega pa v kratkem odpirajo v Kranjski Gori.

 • Objavljeno v kategoriji PZA dne

  Z avtodomom na Roglo in obisk Poti med krošnjami Pohorje

  Rogla je znano smučarsko središče, ki pa s svojo ponudbo vabi obiskovalce na smučanje, vse več aktivnosti pa nudi tudi izven zimske sezone. Ob smučišču je lepo urejen camper stop, tik ob njem pa tudi razgledno – sprehajalna Pot med krošnjami Pohorje. V oktobru za starejše nudijo akcijsko ponudbo - 1 + 1 gratis vstopnica.

 • Objavljeno v kategoriji PZA dne

  Kamp Adria Ankaran zapira zimski camper stop

  Iz kampa Adria v Ankaranu so nas obvestili, da bodo zaradi investicijskih in vzdrževalni del od 1.12. naprej zaprli možnost zimskega kampiranja na parcelah ob morju.

 • Objavljeno v kategoriji PZA dne

  V Krškem se v petek odpira novo postajališče za avtodome

  V petek, 18. junija, bodo v bližini Stadiona Matije Gubca v Krškem odprli novo moderno postajališče za avtodome z vso potrebno oskrbo. Otvoritev lahko izkoristite za vikend izlet v Krško in ogled naravnih ter kulturnih znamenitosti.

 • Objavljeno v kategoriji PZA dne

  Novo mesto - obišči dolenjsko prestolnico z avtodomom

  Novo mesto z okolico je zanimivo tudi za avtodomarje, saj so lani v bližini starega mestnega jedra odprli moderno urejeno parkirišče za avtodome. Med vikendi se lahko sprehodite po Trški gori, kjer so odprte tudi zidanice, priporočamo ogled Dolenjskega muzeja, kolesarjenje ob reki Krki ali pa veslanje po njej.

 • Objavljeno v kategoriji PZA dne

  Uporaba parkirišč za avtodome po Sloveniji je ponovno dovoljena

  V petek, 23. aprila, se odpravlja regijska omejitev, tako da lahko avtodomarji ponovno brez težav potujejo po Sloveniji in tudi uporabljajo parkirišča za avtodome. V ponedeljek pa se bodo lahko odprli tudi kampi, vendar le do 30 parcel, vendar le za osebe, ki imajo potrdilo o negativnem testu, prebolelosti ali cepljenju.

 • Objavljeno v kategoriji PZA dne

  Krško vabi avtodomarje na aktiven vikend

  Krško je avtodomom prijazna občina, turiste pa vabijo številne kulturne znamenitosti in naravne posebnosti. Parkiranje avtodomov omogočajo na več lokacijah, novo moderno opremljeno postajališče za avtodome pa urejajo pri stadionu Matije Gubca.

 • Objavljeno v kategoriji PZA dne

  Nove omejitve v Obalno - kraški regiji, uporaba parkirišč za avtodome ne bo več dovoljena

  V soboto, 27.2., bo Obalno - kraška regija ponovno uvrščena na rdeč seznam, tako da bodo uvedeni strožji pogoji za vstop in izstop, ki bodo podobni tistim, ki veljajo za prehod državne meje. Iz ministrstva za notranje zadeve so nam javili, da prenočevanje v avtodomih na parkiriščih v tej regiji po novem ne bo več dovoljeno.

 • Objavljeno v kategoriji PZA dne

  Obišči Bovec z avtodomom in se povzpni na Kanin

  Ob spodnji postaji gondole za na Kanin je urejeno postajališče za avtodome, kjer je gostom na voljo popolna oskrba avtodoma, lokacija pa odlična za številne aktivnosti.

 • Objavljeno v kategoriji PZA dne

  Dražje parkiranje avtodomov v Kopru in Izoli

  Postajališča za avtodome ob slovenski obali so letos še posebej privlačna, kot kaže pa so se upravljalci parkirišč odločili za povišanje cen uporabe PZA-jev.

 • Objavljeno v kategoriji PZA dne

  V Celju odprto novo postajališče za avtodome

  V Celju bo že konec tega tedna poskusno pričel obratovati sistem parkirišča P+R, ki vključuje tudi novo in moderno opremljeno postajališče za avtodome.

 • Objavljeno v kategoriji PZA dne

  Z avtodomom na ogled praznične Ljubljane

  Obisk lepo okrašene praznične Ljubljane je priložnost za družinski obisk glavnega mesta. Lučke se vsako leto prižgejo zadnji petek v novembru, praznično okrašeno mesto pa privablja turiste vse do novega leta.

 • Objavljeno v kategoriji PZA dne

  Preživite krompirjeve počitnice z avtodomom v čudovitem Prekmurju

  Prekrasna jesen kar vabi v Prekmurje, kjer vsako leto beležijo večje število avtodomarjev, ki si pridejo ogledati turistične znamenitosti, uživat v terme in se odpravijo na kolesarske izlete. Postajališče za avtodome Bukovniško jezero vabi na obisk v času krompirjevih počitnic.

 • Objavljeno v kategoriji PZA dne

  Odkrijte Laško in njegove lepote kar z avtodomom

  Thermana Laško je znan termalni center, ki leži ob slikoviti reki Savinji v samem kraju Laško. Ob dveh hotelih in bazenskem kompleksu pa gostom, ki jih obiščejo z avtodomi, omogočajo tudi parkiranje na urejenem postajališču za avtodome.

 • Objavljeno v kategoriji PZA dne

  Preverili smo razmere na postajališč za avtodome v Ljubljani

  V decembru številni avtodomarji obiščejo praznično Ljubljano, ki za prenočevanje potreb ujejo ustrezna postajališča za avtodome. Osrednje postajališče za avtodome je na Dolgem mostu na Viču, kjer je uporaba in oskrba avtodoma brezplačna. Na žalost pa je v prazničnih dneh stalnica, da na PZA parkirajo osebna vozila.

 • Objavljeno v kategoriji PZA dne

  Smučišče Golte ima postajališče za avtodome

  Na smučišču Golte omogočajo smučanje že od konca novembra in te dni imajo 55 cm snega. Seveda pa vsak dan še dodatno zasnežujejo. Letošnje novosti na Golteh so obnovljeni apartmaji in postajališče za avtodome, ki je urejeno pri spodnji postaji gondole.

 • Objavljeno v kategoriji PZA dne

  Smučišče Golte vabi na otvoritev smučarske sezone

  Na smučišču Golte je vse pripravljeno, da že v petek, 30. novembra, poženejo prve naprave in vsem ljubiteljem snega omogočijo prvo smuko. Letošnja novost so obnovljeni apartmaji in postajališče za avtodome urejeno pri spodnji postaji gondole.